Q7 Sınırsız Kadro Dışı Bırakıldı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Q7 Sınırsız Kadro Dışı Bırakıldı !

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Portekizli oyuncu, 11 Mart Pazar günü oynanacak Orduspor ve 15 Mart Perşembe günü yapılacak Atletico Madrid maçlarında forma giymeyecek. Quaresma'nın sahalara ne zaman döneceği veya affedilip affedilmeyeceği henüz bilinmiyor.

mc muratx

mc muratx

Üye
Eden bulur demişler. Carlos Carvalhale "EĞER BEN BURADA OLMASAYDIM, SEN BURADA OLAMAZDIN. SEN BENİ OYUNDAN ALAMAZSIN. ÇÜNKÜ SEN HİÇBİR ŞEYSİN" diyerek üzerine yürümüş o da yetmiyoyormuş gibi küfür etmiş KÜFÜRLERLE YETİNMEYEN QUARESMA CARVALHAL'A KRAMPONUNU VE FORMASINI FIRLATMIŞ...eminimki BİR TÜRK futbolcu bu adamın yaptıklarının yarısını dahi yapsaydı BJK ile derhal ilşkisi kesilirdi...

• Beğen
Tepkiler: India
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Eden bulur demişler. Carlos Carvalhale "EĞER BEN BURADA OLMASAYDIM, SEN BURADA OLAMAZDIN. SEN BENİ OYUNDAN ALAMAZSIN. ÇÜNKÜ SEN HİÇBİR ŞEYSİN" diyerek üzerine yürümüş o da yetmiyoyormuş gibi küfür etmiş KÜFÜRLERLE YETİNMEYEN QUARESMA CARVALHAL'A KRAMPONUNU VE FORMASINI FIRLATMIŞ...eminimki BİR TÜRK futbolcu bu adamın yaptıklarının yarısını dahi yapsaydı BJK ile derhal ilşkisi kesilirdi...

Kim yazıyor böyle birşey olduğunu ? :pro:

India

India

Üye
quaresmanın beşiktaşa verdiği pek birşey yok. son zamanlarda yaptıklarından sonra.. sezon sonu kapıyı gösterirler gider portekiz liginde oynar

• Beğen
Tepkiler: mc muratx
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bunları yapsa , takımdan postalarlar adamı .
Mantıklı düşünürsek demi ? :)

mc muratx

mc muratx

Üye
bekleyip görecez...t.direktör yapması gerekeni yapmış.gerisi yönetimin inisiyatifine kalmış :D

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Ne oldum dememeli ne olacam demeli sözüne anlamlı örneklerden diye düşünüyorum sakatlık süreci kötü etkiledi quaresma'yı zaten sakatlığı olmadan öncede grafiğinde düşüş vardı yanlış hatırlamıyorsam ama şimdi kimse Quaresma'ya Beşiktaş'a bir şey katmadı diyemez sırf onu izlemek için BJK maçı izleyen ama başka takımı tutan arkadaşlar tanıyorum futbola ayrı bir tat kattığı kesin Türk futbolu için önemli bir isim ama şu an ki oynayışı ile değil tabiki her oyuncunun kendisine çeki düzen vermesi gerektiği zamanlar olur bakalım sonuçta ne olaacak :)

SHS

SHS

Üye
klâsik Q7 :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben Q7 yi izlerken büyük keyif alanlardanım ...

SHS

SHS

Üye
sadece Portekiz'de süreklilik gösteriyor, ben eskiden fanıydım:ehe

minoo

minoo

Üye
Evet eskiden.. İlk geldiğinde çok iyi işlere imza attı, takıma çok galibiyet kazandırdı. Ama eskisi gibi değil. Özellikle sakatlandıktan sonra zaten geri dönmek istememesinden belliydi. Takıma zarar veriyorsa kadro dışı bırakacaksın veya göndereceksin. Bu kadar basit. Kimse kimsenin babasının oğlu değil. Madem "Ben Quaresma'yım" diyorsun, o zaman farkını da koymayı bileceksin.

Emeklerini hiçe sayamam ama ben gitmesine sevindim açıkçası. Atletico Madrid maçının ilk yarıdaki sonucunun sorumlusu resmen Quaresma'ydı.

mc muratx

mc muratx

Üye
Q7 nin müthiş yetenekleri var ama takıma yararı olduğunu düşünmüyorum...bana soracak olursanız şuan en kaliteli,teknik açıdan en iyi külüp bjk buna rağmen oyuncular sahada hiç bir varlık gösteremiyorlar....sorun nerde kimde araştırılıp icraata geçilmesi gerekiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...