Nokia 808 pureview hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
yani kullandığın tel ne

bununla bi alakası yok.
samsung kullanıyorum, ama bada 2.0 konusundaki tavrı yüzünden samsung'dan soğudum. adını bile anmak istemiyorum.

ha bu arada öyle nokia düşmanlığı falan, saçma sapan komik tanımlamalar çok güldürüyor beni yav!
hepsinin canı cehenneme, onlarla dost olsam ne yazar, düşman olsam ne yazar be kardeş!
hamdolsun öyle hüsnü kuruntularım yoktur.
sadece bir fikir beyan etmek istedim o kadar...
ama bakıyorum da siz fena halde nokia sevdalısı olmuşsunuz. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sen insanları onun fanatigi bunun fanatigi diye sınıflandırırsan senide bir tarafa ait görürler burda herkes kendince dogru olanı söylüyor ama kimsenin kimseyi kırma veya sınıflandırma hakkı yoktur

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
sen insanları onun fanatigi bunun fanatigi diye sınıflandırırsan senide bir tarafa ait görürler burda herkes kendince dogru olanı söylüyor ama kimsenin kimseyi kırma veya sınıflandırma hakkı yoktur

özür dilerim, maksadım sizleri üzmek, gücendirmek değildi.
aslında bu konulara mesaj yazmak pek adetim değildir.
fakat bizden olan birilerinin, kendi insanımızın bize ait olmayan değerleri ölümüne bir sevdayla savunmasını anlayamadığım için yazmışımdır. fakat her ne olursa olsun, kimseyi gücendirmek gibi bir niyetimin olmadığını bilmenizi isterim.
hakkınızı helal edin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

özür dilerim, maksadım sizleri üzmek, gücendirmek değildi.
aslında bu konulara mesaj yazmak pek adetim değildir.
fakat bizden olan birilerinin, kendi insanımızın bize ait olmayan değerleri ölümüne bir sevdayla savunmasını anlayamadığım için yazmışımdır. fakat her ne olursa olsun, kimseyi gücendirmek gibi bir niyetimin olmadığını bilmenizi isterim.
hakkınızı helal edin.

helal olsun kardeşim sende helal et ama burda mevzu bizden olmayan degerleri ölümüne savunmak degil bizden olan insanların paralarını emeklerini gerçek anllamda verdiklerinin karşılıgını alabilmeleri için bilgilendirmektir yoksa bugün 1500liraya satılan bir iphone4ün maliyeti binliraya satılan n8in tam üçte ikisidir buna sömürgecilik denir ve nokia bu fiyatlarla bu kaliteyi bize saglamasaydı emin ol o iphonelar iki katı fiyatla satılırdı

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında iphone bizim ülkede çok pahalı sorun orada yurt dışında 800 tl ye arkadaşım 4s aldı 1800 e saatı kara baksan a

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aynı şekilde bütün cihazlar için geçerli o fark

pRime.

pRime.

Üye

Lumia tarayıcısı bunun tarayıcısını evire çevire döver daha ne özellik olsun ?

İş tarayıcıyla bitse tamam da...

----------Eklendi @ 00:17:49 ---------- Yazıldı @ 00:17:14 ----------

lumia tarayıcısının yanında bunun esamesi okunmaz emre helede dc hspa olucak lumia 900 de 42mbps hızı şu anda hiçbir telefon hayal bile edemez

4g lte olan her telefon edebilir.

----------Eklendi @ 00:19:05 ---------- Yazıldı @ 00:17:49 ----------

halbuki htc'nin yeni çıkardığı one x ve s modellerinin 8 mp. kamera ile çektiği resimler ondan daha kaliteli!

Tamam.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayır arkadasım nokia bu konuda acıklama yaptı lte olmayan ülkelere dc hspa ile aynı hızlara ulasılabilecekmiş ve lumia900 dc hspa ile gelicek

pRime.

pRime.

Üye
hayır arkadasım nokia bu konuda acıklama yaptı lte olmayan ülkelere dc hspa ile aynı hızlara ulasılabilecekmiş ve lumia900 dc hspa ile gelicek

İyi hoş da türkiye'de hiçbir operatör dc hspa desteklemiyor. Nasıl 42mbps hıza ulaşmayı planlıyorsunuz? Şu anda türkiye'de ulaşılan en yüksek mobil veri hızı 7.2 mbps.

SilentOne

SilentOne

Üye
millet ışık hızı neti mobile geçirdi biz daha yeni pclerde kullanıyoruz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
7.2mbps mi benim speedtestte 3g ile 25küsur doawload hızı çıkıyor bu nasıl oluyor

pRime.

pRime.

Üye
7.2mbps mi benim speedtestte 3g ile 25küsur doawload hızı çıkıyor bu nasıl oluyor

Hangi operatörmüş o?

----------Eklendi @ 00:48:43 ---------- Yazıldı @ 00:47:50 ----------

Bir de ben niye bu hızları vınn'larda vodemlerde göremedim?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
vın ve modemler aynı hızı veremiyor onu bende test ettim ama emin ol turkcell 3g ile yakaladıgım hızı işyerimdeki wifi agındabile alamadıgım için wifi yi kullanmıyorum 3g ile giriyorum nete

----------Eklendi @ 00:52:48 ---------- Yazıldı @ 00:51:32 ----------

millet ışık hızı neti mobile geçirdi biz daha yeni pclerde kullanıyoruz
japonyada 6g ile cep telefonundas 172mbps hız ölçmüşler

pRime.

pRime.

Üye
vın ve modemler aynı hızı veremiyor onu bende test ettim ama emin ol turkcell 3g ile yakaladıgım hızı işyerimdeki wifi agındabile alamadıgım için wifi yi kullanmıyorum 3g ile giriyorum nete

Olur mu öyle şey hocam. Asıl hızı vınn ile alırsın.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
istedigin bildigin güvendigin yere sor arkadasım vınn ve vodemler sebeke hızının tamamını veremiyor benimde mantıgım senin dedigin gibi diyor ama gercek öyle degil bizim şirketin bilgi işlem sorumlusuna sordum bu olayı wifi vın vodem falan neden 3g paket veri hızını veremiyor diye oda aynısını söyledi paket veri daha hızlı dedi acıklayamadı ama bunu ben test ettim daha ilgincini söyleyeyim aynı operatör ile aynı noktadan 3g ile iphone 4 6mbps hız alıyor n8 25.6mbps hıza ulasıyor üstüste kackere denedik cok kücük farklarla aynı sonuc cıktı

SilentOne

SilentOne

Üye

----------Eklendi @ 00:52:48 ---------- Yazıldı @ 00:51:32 ----------

japonyada 6g ile cep telefonundas 172mbps hız ölçmüşler

172 mi :ohannes:

Uruloki

Uruloki

Üye
N8 25mbit e mi çıktı 3G ağ da vay anasını o cihaz N8-01 galiba çünkü en son hatırladığım N8 kendi üzerinde 7.6 pc üzerinden ise 10.4 mbit e ulaştırabiliyor maksimum olarak ki iphone da 5.4 he dediğin cihaz SGS2 ve Tab 10.1 ise maksimum 21mbit i görebilirsin bence fazla atma cihazların teknik özellikleri belli ki sen bence hala wi-fi üzerinden giriyorsun çünkü kendimde speedtest sitesinden cepnet paketini 100mb aşılmadan 3.5G bağlantı(yani Tr de görebileceğin en yüksek hız diyeyim) 7mbit civarı gördü pc ye bağlasam 10.4 ü görür en fazla yapma bu kadar atma lütfen

----------Eklendi @ 02:44:15 ---------- Yazıldı @ 02:40:40 ----------

buyur resmi kaynak ve özür 10.2ymiş son hız 10.4 değilmiş

demek 25mbit N8 vay anasını

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar ben hiçbir zaman işkembeden sallayarak yorum yazmam screenshot aldım az önce mobilden nasıl yükleniyor bilmiyorum güvenen bir arkadas mailini pm atsın resmi göndereyim yüklesin buraya veya aksam altıdan sonra evden ben yüklerim

pRime.

pRime.

Üye
Speedtestten o değeri alsanız bile o hızda kullanamazsınız interneti ayrıca zaman zaman yanlış değerler alınabiliyor. Hemen 25mbit görünce telefonun o hızda internette gezdiğini sanmayın.

Konuya tekrar dönecek olursak 808'in tek eksiği eski işlemci mimarisi ve bir türlü adam edilemeyen tarayıcısıdır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben zaten zaten tarayıcının mükemmel oldugunu söylemedim işlemcilerde evet eski mimari işlemciler nokia bunu hep yapıyor lumia900 gibi bir cihaza bile s2 ailesi işlemci koymuşlar ama bunda nokianın suçu yok tamamen wp7 nin donanım sınırlamasıyla ilgili bişey inşallah 808den sonraki belle modellerinde yeni nesil işlemciler görebiliriz

Üst Alt