Nokia 808 pureview hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

legolas140

legolas140

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 808 pureview hakkında
Arkadaşlar c6-01 kullanıcısıyım. Nokia 808 pureview ı görünce çok hoşuma gitti. Fotoğraf ve video çekimini bol bol kullanan bir kullanıcıyım.Cep telefonumu pc gibi kullanmak zorunda kalıyorum.(Pc çok eski) Yanlış bilmiyorsam mayıs ayında çıkacak bu telefon. Sizce aldıktan sonra pişman olurmuyum. Açıkcası symbianla başladım bu yola symbianla devam etmek istiyorum. Bu telefonun (+) ve (-) lerini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşlar c6-01 kullanıcısıyım. Nokia 808 pureview ı görünce çok hoşuma gitti. Fotoğraf ve video çekimini bol bol kullanan bir kullanıcıyım.Cep telefonumu pc gibi kullanmak zorunda kalıyorum.(Pc çok eski) Yanlış bilmiyorsam mayıs ayında çıkacak bu telefon. Sizce aldıktan sonra pişman olurmuyum. Açıkcası symbianla başladım bu yola symbianla devam etmek istiyorum. Bu telefonun (+) ve (-) lerini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler...

Pureview teknolojisini kullanan Lumia model Nokia telefonları bekleyin derim ..

legolas140

legolas140

Üye
    Konu Sahibi
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pureview teknolojisinin lumialara entegre edilecegini resmi olarak nokia icra kurulu baskanı finlandiyada bir gazeteye verdigi demecte acıkladı ve tarih veremem ama yakın bir zamanda dedi bu arada windows marketplace 23 ülkeyle beraber türkiyede de kullanıma acıldı bu demektirki lumialar baya yaklastı türkiye ye

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye
cihazın artılarını eksilerini söylemek için erken şu anda. benim eksi olarak söyleyebileceğim iki şey var onlar da tarayıcı süper hızlı değil ve symbianda diğer sistemlere göre daha az uygulama olması tabi gerekli olan uygulamaların çoğu var. bunun dışında n8'in halefi olarak 4 4lük bir telefon. n8'deki tüm eksik özellikleri bu cihaza eklemişler.
bu arada pureviewlü lumia diyen arkadaşlar nokia bu cihazları 2012 sonuna kadar piyasaya sürmeyecek. onu beklemek yerine 808'i bekleyip almak çok daha mantıklı ki lumia'lı cihazlarda da 808'de olan özelliklerin çoğu yok ve olmayacak.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
cihazın artılarını eksilerini söylemek için erken şu anda. benim eksi olarak söyleyebileceğim iki şey var onlar da tarayıcı süper hızlı değil ve symbianda diğer sistemlere göre daha az uygulama olması tabi gerekli olan uygulamaların çoğu var. bunun dışında n8'in halefi olarak 4 4lük bir telefon. n8'deki tüm eksik özellikleri bu cihaza eklemişler.
bu arada pureviewlü lumia diyen arkadaşlar nokia bu cihazları 2012 sonuna kadar piyasaya sürmeyecek. onu beklemek yerine 808'i bekleyip almak çok daha mantıklı ki lumia'lı cihazlarda da 808'de olan özelliklerin çoğu yok ve olmayacak.

Ancak çok daha fazla gelecek vaadediyorlar 808'den bence.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben Lumia ların Beklenmesi taraftarıyım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o kadar kusur kadı kızında da vardır nazarlıgı olsun internette dünyanın en hızlı teli o yeter

legolas140

legolas140

Üye
    Konu Sahibi
Ancak çok daha fazla gelecek vaadediyorlar 808'den bence.

kardeşim aldığın bi telefonu kaç sene kullanıyosun bilmiyorum ama 2yada 3 sene yetsin sonra yenileri çıkıp senin aldığın telefon teknoloji gerisinde kalır.. 2-3 sene dayansın yeter c6-01 kullanıcısı olduğum için yeterli programlar var aslında bellede pek oyun desteği yok o da cep telefonlarında oyun oynamak şarzı çok fazla yediği için pek önemsemiyorum..

Artles

Artles

Üye
Bence iphone 4s al rahatına bak 5 sene

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Lumia tarayıcısı bunun tarayıcısını evire çevire döver daha ne özellik olsun ?

lumia tarayıcısının yanında bunun esamesi okunmaz emre helede dc hspa olucak lumia 900 de 42mbps hızı şu anda hiçbir telefon hayal bile edemez

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
nokia fanatiği arkadaşlar, sahi siz bu 41 mp. olayına kafayı fena takmışa benziyorsunuz.
halbuki htc'nin yeni çıkardığı one x ve s modellerinin 8 mp. kamera ile çektiği resimler ondan daha kaliteli!
üstelik donanım, yazılım ve her konuda nokia'dan on gömlek daha üstün bir telefon.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia fanatiği arkadaşlar, sahi siz bu 41 mp. olayına kafayı fena takmışa benziyorsunuz.
halbuki htc'nin yeni çıkardığı one x ve s modellerinin 8 mp. kamera ile çektiği resimler ondan daha kaliteli!
üstelik donanım, yazılım ve her konuda nokia'dan on gömlek daha üstün bir telefon.

bütün telefon dünyası kabul etti 808in kamerasının üstünlügünü sen diyosun ki one x in kamerası daha iyi çekiyor arkadasım adam 60metre mesafedeki insanın resmini çekip gözünün retinasına zoom yapıyor sen diyorsun yok htc daha iyi çekiyor kusura bakma ama sen buradaki insanlara nokia fanatigi derken kendin nokia düşmanı durumuna düşmüşsün

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yaanii!.imam verir talkını,kendi yutar salkımı!

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yani kullandığın tel ne

Üst Alt