burası neden bu kadar boş?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
    Konu Sahibi
burası neden bu kadar boş?
Arkadaşlar men 3 yıldır maxicepteyim ancak donanım ile geçen seneden beri ilgiliyim az çok bişeyler bildiğimi düşünüyorum maxicep donanım bölümüne gelmemin sebebi burdada bişey öğrenebilirim mantığıydı ama bi sorunum var burası gerçekten çok durgun :/
şimdiye kadar bi iki kişiyi gerçekten aktif olarak gördüm
öncelikle l-lumiere ve prince of persia isimli arkadaşlar olmak üzere bi kaç kişi gerçekten ilgileniyor (bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum)
yani toparlayacak olursak bu bölüm fazlası ile boş inşallah bundan sonra böyle gitmez...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
vallahı sureklı boyle desek yerıdır...
Benım aktıflıgım mobıl olmam nedenıyle hemen her dk buralardayım :ehe

cok karmasık ve kalabalık olmasındansa boyle olmasını tercıh ederım...
Bır sorunu olan zaten konu acıp dedını anlatıyor... Heyecana gerek yok :kop:

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
vallahı sureklı boyle desek yerıdır...
Benım aktıflıgım mobıl olmam nedenıyle hemen her dk buralardayım :ehe

cok karmasık ve kalabalık olmasındansa boyle olmasını tercıh ederım...
Bır sorunu olan zaten konu acıp dedını anlatıyor... Heyecana gerek yok :kop:

:D :D

Bende bişiler öğrenmek için burdayım :) Bende istiyorum sorunlarla dolsun ama nerdee.. :D :D

NeoV

Üye
Böylesi daha iyi. Cep telefonu bölümünde kafa patlatıyorum, sürekli kavga. Kavga demişken benim diğer hesap açıldı ben ona giriym. :ehe

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
    Konu Sahibi
bide anlamadığım bişey daha var bölümün adı donanım genel ama neredeyse tüm konularda yardım istiyolar yardım istemenin yeri bi alt bölme burada donanım incelemesi paylaşılır yada video inceleme felan paylaşılır öyle olması lazım ben paylaşmak istiyorum ama tek başıma yapmak istemiyorum

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bide anlamadığım bişey daha var bölümün adı donanım genel ama neredeyse tüm konularda yardım istiyolar yardım istemenin yeri bi alt bölme burada donanım incelemesi paylaşılır yada video inceleme felan paylaşılır öyle olması lazım ben paylaşmak istiyorum ama tek başıma yapmak istemiyorum

oyle yapılması gerekıyor tabıkı ancak sureklı bır ugras ve emek ıstıyor... Yanı bır ekıp kurulmalı sureklı ve gucel haber vıdeo ınceleme test felan koyulmalı ama ıste kımsenın bu kadar ugrasacak emek verecek zamanı yok.....
Ekıp dedıgım oyle 3-5 kısılık dgıl tabıkı.... Genel olarak mesela 20 kısı olsa super olur bu bolum...
Testcıler vıdeocular gucel habercıler felan :ehe

CorbyW

CorbyW

Üye
Yapalım bişeyler, inceleme yazısı yazabilirim mesela. Admin ile konuşmak lazım, donanım bölümünü birleştirmeli.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye

oyle yapılması gerekıyor tabıkı ancak sureklı bır ugras ve emek ıstıyor... Yanı bır ekıp kurulmalı sureklı ve gucel haber vıdeo ınceleme test felan koyulmalı ama ıste kımsenın bu kadar ugrasacak emek verecek zamanı yok.....
Ekıp dedıgım oyle 3-5 kısılık dgıl tabıkı.... Genel olarak mesela 20 kısı olsa super olur bu bolum...
Testcıler vıdeocular gucel habercıler felan :ehe

süper olurdu dahada geliştirirdim kendimi :ehe

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
    Konu Sahibi
aslında bu okadar uzak değil bi kaç kişi ile başlarsak devamı gelir en azından bi aktivite olu mesela her akşam bi inceleme bi video paylaşsak yeterli şahsen benim vaktim bol ben paylaşabilirim.
özet:bence olabilir

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bence böyle güzel. Tabi daha güzel de olabilir. Ama buranın değerini bilin. Özellikle cep telefonları genel bölümünde tartışmaların haddi hesabı yok. Kaç kişi banlandı Allah bilir.

CorbyW

CorbyW

Üye
Mesela ben pondus. En son 1 ay aldım artık elimi çektim Nokia fanlarından. Bak belle hatası alıyor hepsi. Sakalımız yokki sözümüz dinlensin. Her neyse artık burdayım. :)

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
    Konu Sahibi
tartışalım demiyorum öğrenelim,öğretelim istiyorum

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
valla süper olur ben yenilikleri nereden nasıl takip etceğimi hiç bilmiyorum buradan olsa süper olardı

Symbianize

Symbianize

Üye
Symbianı bırakıp donanımda aktifleşmeyi düşünüyorum bilgimede güveniyorum

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
    Konu Sahibi
Symbianı bırakıp donanımda aktifleşmeyi düşünüyorum bilgimede güveniyorum

15 yaşındaki biri için fazla iddalısın ama önyargılı olmamak lazım

----------Eklendi @ 23:42:13 ---------- Yazıldı @ 23:39:04 ----------

valla süper olur ben yenilikleri nereden nasıl takip etceğimi hiç bilmiyorum buradan olsa süper olardı

bencede herkes için güzel olur,ben paylaşımlara başlamayı düşünüyorum eğer sizde destek verirseniz burayı daha güzel bi bölüm yapabiliriz(kendimi kahraman gibi hissettim:) )

----------Eklendi 10.03.2012 @ 00:06:49 ---------- Yazıldı 09.03.2012 @ 23:42:13 ----------

neden sustunuz

Symbianize

Symbianize

Üye
15 yaşındayım 6 yaşından beri pc ile ilgileniyorum tabi usta kadar bilgim olmasada var biraz bilgimiz

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
    Konu Sahibi
göreceğiz :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Güzel düşünmüşsünüz arkadaşlar bölümlerin aktifleşmesi ve güzel paylaşımlarda bulunmak sizlerin elinde. Keyifli forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt