Belle multitasking show .))

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye

Bilmiyorum ama en azidan nexus vasat . |-) s2 deki o hiz , o akis , o rahatlik nexusta yok. Kasim kasim kasiyorum resmen kendimi . Ama kamerasi ve ekran cozunurlugune lafim yok onlar muthis ;)
tam tersi olması lazım :D arkadaşta s2 var gingerbread yüklü benim telefon solluyor onunkini :ehe oyunlar hariç:ehe

----------Eklendi @ 22:03:51 ---------- Yazıldı @ 22:03:33 ----------

Ha onu kasttettin senn :ehe iphone 4 u hemen kirmaliyim ! :kop2:
|-):ah

Türe

Türe

Üye

tam tersi olması lazım :D arkadaşta s2 var gingerbread yüklü benim telefon solluyor onunkini :ehe oyunlar hariç:ehe

----------Eklendi @ 22:03:51 ---------- Yazıldı @ 22:03:33 ----------

|-):ah

Olum o vakit adam bana cakma nexus satti demek (!) :ehe

PriZm

PriZm

Üye

Olum o vakit adam bana cakma nexus satti demek (!) :ehe
keşke format atmayı custom rom yüklemeyi deneseydin.ben sana söyleyeyim Nexusu satarak hayatının hatasını yaptın bence ;)

Türe

Türe

Üye
Kac kere denedim alicim ;) 2-3 kere custom rom attim yine ayni . Net performansi haric herseyinden memnunum iphonedan nexusa gore

PriZm

PriZm

Üye
Kac kere denedim alicim ;) 2-3 kere custom rom attim yine ayni . Net performansi haric herseyinden memnunum iphonedan nexusa gore
sana yan sanayi nexus gelmiş galiba :D neyse napalım herkez mutlu olduğu telefonla yaşasın.

PriZm

PriZm

Üye
hadi ben kaçtım zaten bütün forum bizim muhabbetimizi izliyor aşağıya bak:ehe

klongs

klongs

Üye
Hava atıcaksan en iyisi beyaz IPhone 4s bence çünkü en bilinen pahalı telefon.Millet diyor ki: "Vay anasını adamdaki telefona bak!" biliyorum.Çünkü bende böyle diyorum ama Galaxy SII yi millet fazla bilmiyor Anneme sorsam bu hangi telefon diye IPhone u bilir ama S2 yi bilmez.. :ehe

onun için 3gs al dış görünüm aynı nasıl olsa :)

asdera

asdera

Üye
arkadaslar anna da acık uygulamara bakıyodum ama belle de bulamadım :(((

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bende izliiyooom :(

serinaga

serinaga

Üye
Eeee arkadaşlar yok mu yeni rekor ???

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
resimi hızlı resim yükleye yükledim olmadı neden??

SilentOne

SilentOne

Üye
yeni rekor kırılmış beyler mangırlı abimiz abuzer abi 110 uyugulama açmış diyolar

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
benim 62 var n8kurtuluş40 kullananlar sayfasında

Takipçi Satın Al

Üst Alt