lolaman
Üye
Onu bırak Ben Purewiev 808 istiyorum 41mp kamera ile göz yaşartıyor göz yaşartıcı gaz misali
hava cıva boş lumia900le coş

Onu bırak Ben Purewiev 808 istiyorum 41mp kamera ile göz yaşartıyor göz yaşartıcı gaz misali

Hava atıcaksan en iyisi beyaz IPhone 4s bence çünkü en bilinen pahalı telefon.Millet diyor ki: "Vay anasını adamdaki telefona bak!" biliyorum.Çünkü bende böyle diyorum ama Galaxy SII yi millet fazla bilmiyor Anneme sorsam bu hangi telefon diye IPhone u bilir ama S2 yi bilmez..![]()
Benim havayla işim yok onu arkadaşa Lolaman'e söyledim ama haklısınız hünkarım .
Onu bırak Ben Purewiev 808 istiyorum 41mp kamera ile göz yaşartıyor göz yaşartıcı gaz misali![]()
açarsın bir şey demiyorum hatta istersen 100 tane daha uygulama kur onları da açarsın ama arka plana atmaz uygulamaları, onları kapar.
vallaha açtım amahatta şimdi tekrar deneyeyim bi
benimki de düzgünBir tek benim cihaz jbli duzgun sanirim![]()

açarsın bir şey demiyorum hatta istersen 100 tane daha uygulama kur onları da açarsın ama arka plana atmaz uygulamaları, onları kapar.
----------Eklendi @ 21:30:54 ---------- Yazıldı @ 21:29:02 ----------
benimki de düzgün
----------Eklendi @ 21:31:54 ---------- Yazıldı @ 21:30:54 ----------
dostum bana hikaye okuma ben neyin ne olduğunu biliyorum seninse öğrenmen gereken çok şey var. yanlış bildiklerinle insanları yanlış yönlendiriyorsun.
----------Eklendi @ 21:34:14 ---------- Yazıldı @ 21:31:54 ----------
jailbreak kullanmadığın burdan belli, menü geçişleri takılıyomuş
yalan yanlış konuşursan her konuda benden kaba cevap alırsın. sen inatlaştıkça ben daha da inatlaşıcam.
ama ondada acayip ram yiyor uygulamalar.
[/FONT]İphone deki multitaskingin androidden farkı yok işte.recent list gibi bir sistem kullanıyor.
Haklisin prime denedim 27 uygulamayla 2-3 uygulamayi arkaplana almadan sadece multitaskingde gosteriyor . Bir yonden mantikli birsey aslida ram fazla kullanilmiyor yoksa yaniliyor muyum![]()
Ablam haftaya carsamba geliyor ondan telefonu carpayim bari az da galaxy s2 kullanayim ondaki multitasking gercek nasilsaama ondada acayip ram yiyor uygulamalar.
![]()
İphone deki multitaskingin androidden farkı yok işte.recent list gibi bir sistem kullanıyor.
skıldım bea
neden bu kadar cabuk skılıyorum her seyden ? ;(sen en iyisi sıkılmaya başladıkça bana yolla bir daha sıkılmazsın
Ali eger ikna edersem ablamdaki s2 yi carpacam ona elimdekini verecemskıldım bea
neden bu kadar cabuk skılıyorum her seyden ? ;(

sen en iyisi sıkılmaya başladıkça bana yolla bir daha sıkılmazsın![]()
mantikli gercekten
ablam degisiriz diyordu bakalim ikna edersem ics yi yuklicem
(custom rom yuklicem cunku orj. İcs yi hic begenmedim nexusta
)
Haklisin prime denedim 27 uygulamayla 2-3 uygulamayi arkaplana almadan sadece multitaskingde gosteriyor . Bir yonden mantikli birsey aslida ram fazla kullanilmiyor yoksa yaniliyor muyum![]()
doğrusun. ios'un hafıza yönetimi pek iyi değil. çok fazla ram tüketiyor uygulamalar. o multitasking menüsü de aslında son kullanılan uygulama menüsü gibi bir şey. bir de mesela bir uygulamayı arka plana atabilmek için o uygulamanın arka planda çalışma özelliğine sahip olması lazım. eğer yoksa hiç bir şekilde kaldığın yerden devam etmez uygulama. geliştiriciler uygulamaların çoğunu arka planda çalışacak şekilde yapıyor ancak hafıza yönetiminin de iyi olması lazım.
bu arada cydia'yı iphone 4s'te denedim kendi cihazımı kırasım geldi
Kesinlikle . Misal cydia ' nin arkaplanda calisma ozelligi yok . Bu nedenle de her tikladiginda tekrar en bastan aciyor kendini

bu arada cydia'yı iphone 4s'te denedim kendi cihazımı kırasım geldi
o ne hızdır öyle!

işte 4ste felç etme olayı kalmamış
Evet cydia felc ediyo adami dostum haklisin![]()

Sana denk gelmiştir yoksa ics gerçekten çok stabil çalışıyor.samsungun yaptığı romlar yanında s40 kalır![]()
s2 deki o hiz , o akis , o rahatlik nexusta yok. Kasim kasim kasiyorum resmen kendimi . Ama kamerasi ve ekran cozunurlugune lafim yok onlar muthis
işte 4ste felç etme olayı kalmamış![]()
iphone 4 u hemen kirmaliyim !