htc:nokianın purewiew kamerasına yanıt verdi:imagesense

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İyi diyorsun abi, gerçi abim ve yengem için her iki yılda bir 2 Euro karşılığı kullandıkları operatör tarafından telefon seçme hakları veriliyor. Bu sene benim için seçmelerini isterim artık.

hayırlı olsun o zaman kardeşim ama acele etme nasılsa onlar temmuzda anca gelir o zamana daha iyileri çıkabilir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hayırlı olsun o zaman kardeşim ama acele etme nasılsa onlar temmuzda anca gelir o zamana daha iyileri çıkabilir
Abi teknolojiye yetişilmiyor ki. Biz alıyoruz 3-5 gün sonra daha iyi bir model çıkıyor... Böylece kala kalıyoruz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi teknolojiye yetişilmiyor ki. Biz alıyoruz 3-5 gün sonra daha iyi bir model çıkıyor... Böylece kala kalıyoruz.

teknolojiye elbette yetişmek zor ama cihaz seçerken beklentilerini ihtiyaclarını karsılayacak bir cihaz alırsan geride kalırsın fakat beklentilerin ve ihtiyaclarının fazlasını vericek bir cihaz alırsan uzun bir süre rahat edersin şimdi aradaki fiyat farkı ne olucak bence hiç fiyat farkı oluşmuyor kısa vadede düşünürsen belki ama uzun vadede karlı çıkarsın bir telefonu yılda bir degişmek var birde iki üç yılda bir degiştirmek var seçimini yaparken ona göre seçmek lazım

SilentOne

SilentOne

Üye
odeğilde beyler nokia diyelim urtra hd ekran çıkarttı diyelim tamamda onu symbianda kullanamazki çözürlük zaten sıkıntı

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
odeğilde beyler nokia diyelim urtra hd ekran çıkarttı diyelim tamamda onu symbianda kullanamazki çözürlük zaten sıkıntı

Donna nın neyle geleceğini bilmiyoruz şuan!!! belki de Donna yüksek çözünürlüklü olacak ve Ultra hd ekranla gelecektir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
beyler nokia symbian^3te her güncellemede bir adım ileri gitti pr1.2 den anna ve belle sırsıyla kullananlar arafaki daglar kadar farkı görür bir sonraki adım carla ve biz daha onun nasıl bişey oldugunu bilmiyoruz peşinden donna gelicek yani iki adımda bu güne kadar yaptıgı degişiklikleri devam ettirirse karşılaşacagımız yenilikler eminim pek çogumuzu tatmin edecektir

SilentOne

SilentOne

Üye
Donna nın neyle geleceğini bilmiyoruz şuan!!! belki de Donna yüksek çözünürlüklü olacak ve Ultra hd ekranla gelecektir
olabilir zaten eğer donnalı çıkan telefon 41mp flen olursa şaşırmam laırımda taa onun için de 2013 yazı flen beklemeliyiz

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

olabilir zaten eğer donnalı çıkan telefon 41mp flen olursa şaşırmam laırımda taa onun için de 2013 yazı flen beklemeliyiz

Donna lı ilk telefonda 41 mp kamera olacağını hiç sanmıyorum
öncelikle 1.2 ghz çift çekirdekli bir modelde tanıtılacaktır sonrasında 1.5 ghz çift çekirdekler ardından da yüksek kameralar ile gelecektir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt