vodafone den mesaj geldi kafama takılan var arkadaşlar bir bakar misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
vodafone den mesaj geldi kafama takılan var arkadaşlar bir bakar misiniz ?
Vodafone Beyin Takimi sunar: Cepten 1 ay UCRETSIZ Mobil TV keyfi. Diziler, haberler, filmler cebinizde. Hemen MTV yazip 3636'ya ucretsiz SMS gonderin (böyle bir mesaj geldi bana bu mesaja cevap verdiğim de bir ay sonra bir oyun yaparlar mi ücret keserler mi size de geldi mi böyle bi mesaj )

m542tf

m542tf

Üye
Vodafone Beyin Takimi sunar: Cepten 1 ay UCRETSIZ Mobil TV keyfi. Diziler, haberler, filmler cebinizde. Hemen MTV yazip 3636'ya ucretsiz SMS gonderin (böyle bir mesaj geldi bana bu mesaja cevap verdiğim de bir ay sonra bir oyun yaparlar mi ücret keserler mi size de geldi mi böyle bi merak )

ilk ay ücretsiz sonrası ücretli

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
sonradan abonelik iptal etme şansı var mi abi

juristokrat

juristokrat

Üye
var kardeş var.ancak önceden buna kaydolmuşsan ücret alırlar haberin olsun.

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
yok kayıt olmadım ama bir ara böyle bir kampanyaya abone olmuştum onun da kuralı varmıs haftalık 10 tl :D kontor yüklüyorum pat kontor gidiyordu kullanmadan ondan sordum bunda da böyle bir oyun varmıdir diye :D

lolaman

lolaman

Üye
Bana neden gelmedi ya :D

lolaman

lolaman

Üye
Bende kontör yoktu fakirim diye yollamadılar bana :D

lolaman

lolaman

Üye
Bana gelmediki sana geldi :D

Recep ivedik teki olaya benzedi arkadaşını partiye çağırıyolardı onu çağırmıyorlardı o da bizde gelek mi? diyodu arkadaşıda sende gel diyodu o da bana vermedi ki diyodu ona benzedi(karışık oldu biraz ama olsun) :D

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
ben anladım :D olsun sende gondermek istersen gonder komşuda pişer bize de düŞER demişler :D

hicsam

hicsam

Üye
arkadaşlar iptal etmek için ne yapıyoruz ?

AHMED...

AHMED...

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt