cep telefonu almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;443927' Alıntı:
Evet eski sürümde kamera kilitleniyordu. Bende evde yazılım atmıştım :)

evdende yazılım yükleyebiliyorsunuz ama evden riskli dedi telefon çökebilirmiş. sorun olursa getir biz hallederiz dedi.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet evde o risk var. Sonuçta yazılım çökersede kurtarma yolları mevcut yedek ile. Ama bilmeyenlerin bulaşmaması gereken bir yol :oke:

mservank

mservank

Üye
evet bilmeyenler bulaşmasın o yüzden allahın izniyle direk n73 ME almayı düşünüyorum yani n73 ten çevirmeyi düşünmüyorum takılmalar ve kaslımlar çok önceden yazdığım gibi yazılımlarla azaltılıyor bu arada telefonuna her şeyi yükleme telefonun hem yavaşlar hem de virüs tehlikesi var çok az şey yüklemeye çalış gereksiz şeyleri yükleme tabi sen bilirsin ama telefonun ve telefonunun performansı için en iyisi bu ayrıca lifeblog felan kapatırsan telefonun hızlarnırmış ben de başka yerden duydum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Virüs olayını sorun etmeyin arkadaşlar. En kötü ihtimalle format atarsanız. Bu kadar profesyonel bir virüs yok daha piyasada :oke:

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
evet bilmeyenler bulaşmasın o yüzden allahın izniyle direk n73 ME almayı düşünüyorum yani n73 ten çevirmeyi düşünmüyorum takılmalar ve kaslımlar çok önceden yazdığım gibi yazılımlarla azaltılıyor bu arada telefonuna her şeyi yükleme telefonun hem yavaşlar hem de virüs tehlikesi var çok az şey yüklemeye çalış gereksiz şeyleri yükleme tabi sen bilirsin ama telefonun ve telefonunun performansı için en iyisi bu ayrıca lifeblog felan kapatırsan telefonun hızlarnırmış ben de başka yerden duydum

kardeş bir sitede bir yazı okudum. tam 1 saattir okuyorum. ME dedikleri telefonla normali arasında sadece kasa farkı varmış. Gerisi aynı olmuş normalin son sürümü ile. Servise gitmeden önce müzik çalarında stereo ses genişletme yoktu. ama şimdi son sürümde var. yani telefonu me deki gibi yapmışlar öyle okudum. hatta telefonu kapatıp açınca müzik çalar kendiliğinden açılıyor. Menüden kapatılıyor. ME de kapatılamıyormuş. ayrıca kutu şeklindeki tuşa me de basınca müzik çalar uzun basınca radio çıkıyormuş. ama normalde basınca yeni bir menü çıkıyor. uzun basınca ise müzik çalar çıkıyor. me ye artık kimse geçmek için uğraşmıyormuş çünkü telefonun yazılımı artık me gibiymiş. bilgin olsun.

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;444006' Alıntı:
Virüs olayını sorun etmeyin arkadaşlar. En kötü ihtimalle format atarsanız. Bu kadar profesyonel bir virüs yok daha piyasada :oke:

bak bunu adama sormayı unutmuştum. virüs nerden girer bu telefona. ben internete girmiyorum telefonla çok kontör yiyormuş.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet zaten tek farkı siyah kasa ve müzik çalarda ekli olan 2 ayar. Bunuda yazılım atarak me'ye döndürebiliyorsunuz. :)

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
ya bu mesajların üzerinde google reklamları çıkıyor neden ? bazı mesajlarda var. para kazanmak için mi ? aha bu mesajımda da çıktı. bir hata mı var yoksa reklam için mi ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet son mesajda çıkıyor google reklamı. Aynen düşündüğünüz gibi. :spr

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
tıklayayım o zaman.

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
hepsine tıkladım bu site kayboldu yabancı ve Türkçe site çıktı. oldu mu böyle ?

mservank

mservank

Üye
aa sahi yapmışlar mı bende de o sorun vardı kapatılmaması n73 te kapatılıyor ise iyi ama merak ettiğim var cevaplarsan sevinirim şimdi balans ayarı var mı yani sesi ister aşağıya ister yukarıya verebiliyor musun bunu merak ettim bi ses kalitesi nasıl değişti iyi oldu mu bi n73 ile ME arasında donanımsal olarak bir fark var mı müzik kalitesini biraz da hoparlör etkiler ne fark varmış şimdi online sın ama telefonunun her tarafını kurcalayıp yine eskisiyle yenisi arasındaki farkı yazar mısın nolur çok merak ettim ya nerden çıkı şimdi bu yeni yazlım işi :duvar2: ama benim seçimim yine n73 ME olur ama tabiki telefoncuya sorarım hangisi iyi bi de n73 ME nin yeni yazlımı çıkıp n73 ten yine iyi olmasın

mservank

mservank

Üye
eğer hoparlör ve donanım olarak ta aynı ise n73 alırım yani bunu telefoncuyla iyi bir konuşurum

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
aa sahi yapmışlar mı bende de o sorun vardı kapatılmaması n73 te kapatılıyor ise iyi ama merak ettiğim var cevaplarsan sevinirim şimdi balans ayarı var mı yani sesi ister aşağıya ister yukarıya verebiliyor musun bunu merak ettim bi ses kalitesi nasıl değişti iyi oldu mu bi n73 ile ME arasında donanımsal olarak bir fark var mı müzik kalitesini biraz da hoparlör etkiler ne fark varmış şimdi online sın ama telefonunun her tarafını kurcalayıp yine eskisiyle yenisi arasındaki farkı yazar mısın nolur çok merak ettim ya nerden çıkı şimdi bu yeni yazlım işi :duvar2: ama benim seçimim yine n73 ME olur ama tabiki telefoncuya sorarım hangisi iyi bi de n73 ME nin yeni yazlımı çıkıp n73 ten yine iyi olmasın

aşağıya yada yukarıya sesi verebiliyorsun. adamlar yeni yazılım yükleyince çıktı ortaya önce yoktu. tam bigimn yok ama yorumlara göre me den hiçbir farkı kalmamış. seste artış var mı bilmiyorum bana aynı gibi geldi. servis çalışanın söylediğine göre düzü me yapmışlar sadece yazılım ile.

mservank

mservank

Üye
hmm yani normal bir n73 almışlar ilk önce kasasını değiştirmişler sonra çoklu kısayol tuşu yerine müzik tuşu koymuşlar son ra da sadece şimdiki sende yüklü olan versiyonu yüklemişler ama sende sadece müzikçaların kapatılması ile multimedya tuşuna müzik kısayolu yerleştirmişler öyle mi bunu demk istiyorsun öyle mi bu sitenin kurlları neydi ya unuttum sitede başka site adı vermek yasak mı bu siteye eskiden sinir olurdum oyunlar temalar yenilenmiyor diye ama valla bu yardımlaşma işi çok iyi oldu inanın bana başka sitede bu fırsat biraz sor ele geçiyor eğer sitenin adı veriliyorsa bana yzar mısın

mservank

mservank

Üye
arkadaşım eğer gözümden kaçadıysa msn adresi vermek yasak değil msn adresini verir misin

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Farkları belirteyim.

Kasası ve yazılımı farklı sadece donanımsal hiçbir fark yok. Evde n73me yazılımı atarak aynı sesi alabiliyorsunuz.Kasayıda değiştirdiğiniz taktirde bildiğiniz N73me oluyor.

Google reklamlarında maximilano yabancı sitelerde çıkabilir. Bu gayet normal. Yanlız belirteyim üst üste tıklamalar yarar sağlamıyor. Yarım saatte bir falan tıklandığında kabul görüyor google tarafından :oke:

mservank

mservank

Üye
tamam donanım olarak sorun çözüldü şimdi yazlım olarak farklı ama maximilano arkadaşımıza yüklenen yazlıım n73 ME nin yazlımyla aynı dedi şidmi donanım olarak aynı yazlım olarak ta aynı ama kafamı karıştıran bişi var madem arkadaş ses seviyesinde bir şeyin değişmediğini söyledi neden peki n73 ME nin ses seviyesi daha fazla

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
N73me'nin ses seviyesi fazla değil ki. Bunu nereden çıkarttınız.?

Sadece fark şu müzik çalarına 2 adet bölüm ayar ekleniyor ve bu ayarları düzgün yaparsanız daha net ve yüksek ses alıyorsunuz.

N73me sadece N73'ün makyajlanmış hali diyebiliriz. :oke:

mservank

mservank

Üye
telefonlar arasında 100 150 ytl fark var şimdi 2gb kart 50 ytl vardır kasa bi o kadar var bence yani n73 e 128 mb kart veriyorlarmış yani normalde bu farkı yapan sadece kasa ve kartı bu telefon işi ne kadar zorlaşmış eskiden yazlım yükseltmeymiş yeni versiyonmuş falan kimse bilmezdi yav