M@xWeL
Üye
ahh al bide burdan yak....off sabır yaa sabır...
Hayatımda 3. telefonumu kullanıyorum. Bilemem normal olsa gerek. Nokia 3310 ve 2600. Şimdide N73. Cahilliğime ver.
ahh al bide burdan yak....off sabır yaa sabır...
ναη_нσιנ∂σηк;443199' Alıntı:Sim karttaki mesajlar kayıtlı mesajlar kısmında olması lazım. Yanlız bu cihazlarda sim kart yerine sınırsız mesaj hafızası kullanılmaktadır. Yani gelen mesaj sayısı hafıza dolana kadar doldu diye uyarı vermez.![]()
neye bulaştım ben böyle ya. şimdiki aklım olacak alırdım 5700 ne uğraşacam smbianla 
Geri versem alırlar mı ki ?
ναη_нσιנ∂σηк;443400' Alıntı:Eee symbian böyle birşey işte. Sevmek isterseniz oyunlar programlar vs yükleyeceksiniz ki telefon biraz eğlenceli hale gelsin![]()

ναη_нσιנ∂σηк;443404' Alıntı:S60 3rd Edition ile ilgili programlar ve oyunlar telefonunuza uygundur.
Resimlerin geç açılmasından bahsededeyim. Telefon ilk açıldıktan sonra galeriye girdiğinizde geç açılır fakat daha sonra o resim bellekte önizlemesi açık olduğu için tekrar girmek istediğinizde böyle bir sorun olmaz.
Symbian bela değil iyidir kullanmasını bilene. Sizde kullanacaksınız rahat olarak ama biraz süre geçmesi gerekiyor![]()
çok kaba ama dehşet video çekimi var. n73 ün videosunu beğenmedim. birde arka planda bir vızıltı var videoda. bir ayarı var ben yapamadım galiba. sessiz ortamda vızıltı çok fazla. onun ayarı nerde bilgin var mı ?