cep telefonu almak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Telefonda rehbere girin. Orada seçeneklerden sim rehberine giriyorsunuz. Daha sonra tümünü işaretle tarzı birşey olması lazım. Hepsini seçtikten sonra kopyala diyeceksiniz :spr

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
şimdi deniyorum

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
oldu sağol. Çok karışık bu telefon ya. Şimdide sım karttaki mesajları okutmuyor. Sil seçeneği var. Niye sım karttaki mesajlarımı okuyamıyorum. Acayip sinir oldum. 200 ytl lik 2600 okutuyor 800 ytl lik n73 de okutmuyor. Hatta yapıyorum acaba?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sim karttaki mesajlar kayıtlı mesajlar kısmında olması lazım. Yanlız bu cihazlarda sim kart yerine sınırsız mesaj hafızası kullanılmaktadır. Yani gelen mesaj sayısı hafıza dolana kadar doldu diye uyarı vermez. :spr

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;443199' Alıntı:
Sim karttaki mesajlar kayıtlı mesajlar kısmında olması lazım. Yanlız bu cihazlarda sim kart yerine sınırsız mesaj hafızası kullanılmaktadır. Yani gelen mesaj sayısı hafıza dolana kadar doldu diye uyarı vermez. :spr

sonunda hallettim kopyalamak gerekiyormuş :vur neye bulaştım ben böyle ya. şimdiki aklım olacak alırdım 5700 ne uğraşacam smbianla :vur

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
5700'da symbian :)

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya ama çok güzel foto çekiyor o yönü çok iyi. Şimdilik beni sinir etti bayağı ama bakalım alışınca ne olacak ?

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
3-D ses efekti ne oluyor ? nasıl kullanılıyor ? ayrıca bunun ekran ışığını 5 saniyeye ayarladım ama 30 saniyeden aşağı ışığı sönmüyor neden ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Işık konusunda birşey diyemeyecem cihaz elimde olsa anlarım ama burdan yorum yapmak zor. 3D ses efekti seslerin gerçeğe yakın çıkması için daha canlı olması için vardır telefonda. Fakat ben kullanmazdım çünkü ses daha kısık geliyordu bence :spr

mservank

mservank

Üye
valla beni korkuutun şimdi ben de almak istiyorum ama açılırken bile takılması normal değil bence üstelik ilkj açışında neyse inş. n73 ME de böyle bir sorunla karşılaşmam ışığın titremesi pek normal değil bence inş. ölü piksele bakmışsındır

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Açılırken takılmak değil arkadaşlar. Eğer 6600-7610-n70 vs vs symbian cihaz kullandıysanız en erken açılanın ortalama 40-45 Saniye en uzun açılan cihazın ise 2 dakika açılışta beklediğini görürsünüz.

Gayet normal :spr

volkanik546

volkanik546

Üye
Bu telefonla sende symbian ailesine girdin,aramıza hoşgeldin....

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Ben sevmedim bu simianı. Telefon mesajlara yavaş giriyor. Özellikle mesaj gelince 10 saniye kadar mesajı okumak için bekliyorum. Kamera açılması çok uzun sürüyor. Anlık foto çekeceğim zaman açılana kadar an kayboluyor. 2600 ımı özledim şimdiden ben ya :agla Geri versem alırlar mı ki ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Eee symbian böyle birşey işte. Sevmek isterseniz oyunlar programlar vs yükleyeceksiniz ki telefon biraz eğlenceli hale gelsin :)

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
forumda simbian bölümü var ama s60 falan diyor benim telefon s60 mı ? s60 ne ? Ya ne kadar karmaşık bişey bu ya. benim laptopta bile bu kadar zorlanmadım. menüye basıyorum menü açılışı uzun sürüyor rehbere giriş uzun sürüyor. Ama sonra hemen açılıyor. Ne zaman telefonu kapatıp açsam bunlar geç açılıyor. Hele o galeri midir nedir? İçinde 30'a yakın fotoğraf var açılana kadar canımdan bezdiriyor beni. kimisini hemen açıyor kimisini açmıyor. Çattık ya iyi mi ? Bilmediğim deliğe parmağımı sokarsam böyle olur işte. Herkes N73 dedi. sanırım bu yavaşlık sorunu simiandan kaynaklı galiba. 2600 da böyle bişey yoktu. Nokia niye böyle yapmış anlamadım.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
S60 3rd Edition ile ilgili programlar ve oyunlar telefonunuza uygundur.

Resimlerin geç açılmasından bahsededeyim. Telefon ilk açıldıktan sonra galeriye girdiğinizde geç açılır fakat daha sonra o resim bellekte önizlemesi açık olduğu için tekrar girmek istediğinizde böyle bir sorun olmaz.

Symbian bela değil iyidir kullanmasını bilene. Sizde kullanacaksınız rahat olarak ama biraz süre geçmesi gerekiyor :oke:

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;443400' Alıntı:
Eee symbian böyle birşey işte. Sevmek isterseniz oyunlar programlar vs yükleyeceksiniz ki telefon biraz eğlenceli hale gelsin :)

nerde bu oyunlar ve programlar link var mı ? nasıl yükleyeceğim bu programları ve oyunları ? yüklemesi zorsa hiç bulaşmıyım ben bu işe. arkadaşım burda olsa öğretirdi bana o ama burda değil. ha birde çağrı geldiğinde telefonun sesine bişey oldu. yankılı çıkartıyor sesi ve çok kısık. sonda halbuki. yankı nerden çıktı şimdi ya. telefon değil dert kutusu. :sinir

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
ναη_нσιנ∂σηк;443404' Alıntı:
S60 3rd Edition ile ilgili programlar ve oyunlar telefonunuza uygundur.

Resimlerin geç açılmasından bahsededeyim. Telefon ilk açıldıktan sonra galeriye girdiğinizde geç açılır fakat daha sonra o resim bellekte önizlemesi açık olduğu için tekrar girmek istediğinizde böyle bir sorun olmaz.

Symbian bela değil iyidir kullanmasını bilene. Sizde kullanacaksınız rahat olarak ama biraz süre geçmesi gerekiyor :oke:

yardımların için teşekkür ederim. sanırım haklısın. zamana ihtiyacım var. hani dağdan inmiş teknolojiyi yeni görmüş birisi gibi hissediyorum kendimi. neyse arkadaşım 2 hafta sonra gelecek. onda nokia n93 vardı. nasıl taşıyor o ayı gibi telefonu orası muamma ama :kop:çok kaba ama dehşet video çekimi var. n73 ün videosunu beğenmedim. birde arka planda bir vızıltı var videoda. bir ayarı var ben yapamadım galiba. sessiz ortamda vızıltı çok fazla. onun ayarı nerde bilgin var mı ?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sesin değişmesinin sebebi işte 3d yazan olayı açmanızdır. Ben bunu kastetmiştim.

Onun ayarı yok tüm N73'lerde var. (vızıltı olayı)

Program yüklemeye gelecek olursak. Bluetooth cihazı varsa bilgisayarınızda telefona gönderince yükleyeyim mi diye soracak evet diyerek geçtiğinizde zaten programlar oyunlar yüklenecektir :oke: