Msn Kullanıcaları dikkat!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Msn Kullanıcaları dikkat!!

MSN kullanıcıları adına zip uzantılı Beach Picture 2003 isimli dosya, virüs içerdiğinden bilgisayarlarında ciddi bir şekilde zarar görmesine neden oluyor.

Beach Picture 2003 isimli virüs hackerler tarafından "Resimleri kimseye gösterme", "Bunları Photoshop'ta yaptım" iletileriyle kullanıcı ikna edilerek gönderiliyor.

Fotoğraf zannettiği zip uzantılı dosyayı kabul eden kullanıcı da dosya bilgisayarına indikten sonra zor anlar yaşanıyor. Kendisine gelen dosyalar yine kendi adıyla diğer kullanıcılara gönderiliyor.

Oturumun her açıldığında kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara gönderilen virüsün ortadan kalkması içinde güçlü bir anti virüs programının indirilmesi gerekiyor. MSN kullanıcılarının şifrelerini değiştirmesi de öneriliyor.

MSN kullanıcıları adına zip uzantılı Beach Picture 2003 isimli dosya, virüs içerdiğinden bilgisayarlarında ciddi bir şekilde zarar görmesine neden oluyor.

Beach Picture 2003 isimli virüs hackerler tarafından "Resimleri kimseye gösterme", "Bunları Photoshop'ta yaptım" iletileriyle kullanıcı ikna edilerek gönderiliyor.

Fotoğraf zannettiği zip uzantılı dosyayı kabul eden kullanıcı da dosya bilgisayarına indikten sonra zor anlar yaşanıyor. Kendisine gelen dosyalar yine kendi adıyla diğer kullanıcılara gönderiliyor.

Oturumun her açıldığında kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara gönderilen virüsün ortadan kalkması içinde güçlü bir anti virüs programının indirilmesi gerekiyor. MSN kullanıcılarının şifrelerini değiştirmesi de öneriliyor.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
:@

Geçen sınıftan bi kız arkadaşla konuşuyorum.Birden benden yazı gitti.Ben yazmadım.

İşte taze fotolarım yeni çekildim çok sıcak falan filan die.

Kızda ben yazdım zannetti dopal olarak.Derdimi anlatana kadar dilimde tüy bitti.Adım sapığa çıkıyodu dersanede :D

Düşünsene bu olayı bilmiyosun kız kardeşinle konuşurken geliyo :D

Allah muhafaza çok kan dökülür çoook :D

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
benim kız arkadaşımada bulaştı aynı dediqin yazı qeldi dedimm ooo süper tam kabul ediodum :D çıktı

o qünden snr anladım o virüss :D:D

şimdi kabul edememekten bıktım...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
benim kız arkadaşımada bulaştı aynı dediqin yazı qeldi dedimm ooo süper tam kabul ediodum :D çıktı

o qünden snr anladım o virüss :D:D

şimdi kabul edememekten bıktım...

Kötü niyetinin cezasını çekiyon işte :D

Daha cayır cayır yanacan ateşlerde :D :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Herkese bulaşmış zaten virüs. Listede alayı engelli şuanda. :ehe

Ozan

Ozan

Admin
Bana da belirtilen isimde degil de farklı isimlerde zip dosyaları atılıyor virüslü, antivirüs programı yakalıyor sisteme girmeden dosya

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Ama teknik gerçekten zekice :D

mservank

mservank

Üye
evet geçen kız arkadaşımla konuşuyordum habire bu fotoğrafları yemi çektim taptaze diye mesajlar geliyorsu ben de dedim dünden beri gönderecen neydi göndermedin diye o da anlamadı

YAS.SIN

YAS.SIN

Üye
evet geçen kız arkadaşımla konuşuyordum habire bu fotoğrafları yemi çektim taptaze diye mesajlar geliyorsu ben de dedim dünden beri gönderecen neydi göndermedin diye o da anlamadı

:kop::kop::kop::kop::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...