Windows 7 Ultimate 64bit Uyku moduna alamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7 Ultimate 64bit Uyku moduna alamıyorum
arkadaşlar başlıktada yazdığım gibi uyku moduna geçmiyor, bilgisayar kendini kilitliyor uyku moduna bastığımda, çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Denetim masasında güç seçenekleri kısmına girerek oradaki profillerden hangisini istiyorsan seç ve düzenle. Birde öyle dene. Belki sorununu çözebilirsin.

'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
Denetim masasında güç seçenekleri kısmına girerek oradaki profillerden hangisini istiyorsan seç ve düzenle. Birde öyle dene. Belki sorununu çözebilirsin.

hemen deniyorum :tşk:

----------Eklendi @ 00:59:39 ---------- Yazıldı @ 00:40:50 ----------

uyku modu açık başlattan uykuya basıyorum bilgisayarı kilitliyor anlamadım gitti

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
ACPI driverini güncellemeyi dener misin?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bende bilgisayarı yeni aldığımda sleep tuşuna bastığımda fan, ekran falan hepsi duruyordu wake up a bastığımda tekrar çalışmaya başlıyordu şimdi ise sleepe bastığımda ekran kapanıyor fan çalışmaya devam ediyor nasıl düzeltebilirim. Bildiğimiz kilitlenme demi bu işlem yapamama

'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
Bende bilgisayarı yeni aldığımda sleep tuşuna bastığımda fan, ekran falan hepsi duruyordu wake up a bastığımda tekrar çalışmaya başlıyordu şimdi ise sleepe bastığımda ekran kapanıyor fan çalışmaya devam ediyor nasıl düzeltebilirim. Bildiğimiz kilitlenme demi bu işlem yapamama

evet başlattan uykuya basıyorum kilitliyo bilgisayar uykuya girmiyor :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...