yardim lg e510 ve pc arasi kablosuz baglanti sorunsali

Sponsorlu Bağlantılar

ahmettopan

Üye
    Konu Sahibi
yardim lg e510 ve pc arasi kablosuz baglanti sorunsali
Merhabalar arkadaslar
elimde bir adet lg optimus hub e510 telefon var ve bir adet laptop var . bilgisayarda bulunan dosyalari telefon uzerinden gorup acmak istiyorum .bunu nasil gerceklestirebilrim

----------Eklendi @ 22:26:03 ---------- Yazıldı @ 22:24:12 ----------

Tabi gerekirse arada wireless modemim de oldugunu ekleyeyim

Simten

Üye
Ürünü ayarlar > sd card desteği > usb ile çalıştır seçeneğini aktif hale getirerek usb kablosu ile pc ye bağlayın. sonrasında bilgisayardan sdcard dosyasına girip Lg PcSuite4 ü kurun. ve telefon ekraranınızda ki usb bağlantısını kapat seçeneğine tıklayın. otomatik olarak aygıt içinde ki tüm herşeyinizin yedeğini bu program sayesinde alabileceksiniz. pc suite kurmadan önceki aşamamada da zaten sdcard ınıza ulaşarak dosyalarınıza ulaşabiliyorsunuz.

uqurtutal

Üye
Ürünü ayarlar > sd card desteği > usb ile çalıştır seçeneğini aktif hale getirerek usb kablosu ile pc ye bağlayın. sonrasında bilgisayardan sdcard dosyasına girip Lg PcSuite4 ü kurun. ve telefon ekraranınızda ki usb bağlantısını kapat seçeneğine tıklayın. otomatik olarak aygıt içinde ki tüm herşeyinizin yedeğini bu program sayesinde alabileceksiniz. pc suite kurmadan önceki aşamamada da zaten sdcard ınıza ulaşarak dosyalarınıza ulaşabiliyorsunuz.

mrb benimde bi sorum olacak aynı telfondan bende de var şirketteki wifi ye bağlanamıyorum ama diğer gittiğim mekanlarda hiç sorun yaşamıyorum sadece şirketteki wifi den yararlanamıyorum acaba neden olabilir ?

Üst Alt