BOMBA!!! Galaxy Mini GTA 3 Geldi Galaxy Mini ve T20 İçin Dev Oyun Arşivi DENENDİ !!

Sponsorlu Bağlantılar

huso4545

huso4545

Üye
    Konu Sahibi
BOMBA!!! Galaxy Mini GTA 3 Geldi Galaxy Mini ve T20 İçin Dev Oyun Arşivi DENENDİ !!
Kırık Link Olursa Lütfen Bildirin.
-Grand Theft Auto 3 (GTA 3) ♥





APK :

SD : Beyler SD'yi Oyundan İndirin Denendi,Sorunsuz Çalışıyor.

Warning! : Benden Kaçar mı Beyler Hemen Buldum Galaxy Mini'miz İçin GTA'Yı Oyun Biraz Kasıyor.Fakat Çok Kasmıyor,Ben Rahat Oynuyorum.Data Dosyası 400 Küsür MB Herkese İyi Oyunlar




-Gangstar : West Coast Hustle HD






APK + SD :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Kuruyoruz.APK Dosyası gameloft/games/ Klasörüne Attığımız gangstar Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..

Warning! : Arkadaşlar Biliyorum Saçma Ama Yapacak Birşey Yok Arabaya Binince Oyun Deli Gibi Kasacaktır.Bunun İçin Ne Yapıyoruz ? Ses Açma Tuşuna 2-3 Kere Basıyoruz.Ama O Yeşil Olacak.Yani Bi Kere Yeşil Olacak En Az Bastığınızda Ses Açmaya Takılmalar %90 Azalacaktır.Ben Süper Sorunsuz Takılmadan Oynayabiliyorum.


-Gangstar 2 : Miami Vindication






APK:
SD:
Yükleniş :Arşivin İçindekileri SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Kuruyoruz..APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..

Tom Clancy’s H.A.W.X.




APK+SD:
Apk yi kurun Sd yi gameloft/games Dosyasının içine atıyoruz Ve çok önemli bir püf noktası:ASLA TELEFONU UÇAK MODUNA ALMADAN OYUNA GİRMEYİN.yoksa oyunu silip tekrar yüklemeniz gerekir oyuna her girişinizde telefon uçak modunda olmalı.
Warning! : Eğer ''this isn't orginal copy of H.A.W.K'' Diye Bir Uyarı Alırsanız ''Uygulamara git'' H.A.W.K'ı Bul ve Verileri temizle De.Daha Sonra Oyunu Sil SDcard Dosyalarını Silme Tabikide.Ondan Sonra APK'yi Yeniden Yükle.Her Oyuna Girmeden Önce İnterneti Kapatın.Çünkü Gelen Mesajda Diyorki ''Bu Orjinal oyun Değil'' Yani İnterneten Kontrol Ediyor Bu Yüzden Her Seferinde İnterneti Kapatmanız lazım..

-Dungeon Hunter HD






APK + SD :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Kuruyoruz.APK Dosyası gameloft/games/ Klasörüne Attığımız dungeonhunter Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..

Warning! : Eğer ''this isn't orginal copy of dungeon hunter'' Diye Bir Uyarı Alırsanız ''Uygulamara git'' Dungeon Hunter'i Bul ve Verileri temizle De.Daha Sonra Oyunu Sil SDcard Dosyalarını Silme Tabikide.Ondan Sonra APK'yi Yeniden Yükle.Her Oyuna Girmeden Önce İnterneti Kapatın.Çünkü Gelen Mesajda Diyorki ''Bu Orjinal oyun Değil'' Yani İnterneten Kontrol Ediyor Bu Yüzden Her Seferinde İnterneti Kapatmanız lazım..




-Asssasin's Creed HD






APK:
SD:

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Kuruyoruz.ve oyunumuzu sorunsuzca oynuyoruz(eğer siyah ekran falan olursa uçak modunda girmeyi deneyin)



-Hero Of Sparta HD






APK + SD :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası gameloft/games/ Klasörüne Attığımız hos Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..




-Blood & Glory (Çalışan Versiyon) [GÜNCELLEME 13 İLE GELDİ]






Apk:
SD:

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD Kartınızda Bulunan Android/data Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyasını yükleyip oyunu çalıştırıyoruz .

Warning! : 3G Ve Wi-Fi'yi Kapatıp Oyuna Öyle Girin..




-Eternal Legacy HD [GÜNCELLEME 12 İLE GELDİ]






APK + SD :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası gameloft/games/ Klasörüne Attığımız GloftELHP Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..




-Modern Combat : Sandstorm HD






APK:
SD:
Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz..Daha Sonra Apk yi kurup oyuna giriyoruz ben denedim isterseniz Multiplayer Seçeneğinden Gamelofta kaydolarak bedava online(internet paketiyle veya wifiyle tabi) oynayabilirsiniz 4 kişilik 4 farklı harita seçeneğiyle ister 2 vs 2 ister herkes tek olarak 4 farklı sınıfta asker ile(Sniper,Pompalı,M4A1,MG3(makineli Tüfek) ve RPG[favori asker sınıfım]) oynayabilirsiniz.




-Contract Killer v1.1.0






APK + SD :

Yükleniş : Apk yi kurup SD yi indirip sorunsuzca oynuyoruz.(uçak modunda)



-Brothers İn Arms 2 HD






APK :

Yükleniş :Apk yi kurup SD yi indirip Sorunsuzca oynuyoruz



-N.O.V.A HD






APK:
SD:
Yükleniş :Dosyaları SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz ve Sorunsuzca Oynuyoruz..




-Dead Space HD






APK + SD :
Yükleniş : Arkadaşlar Bu Kez Biraz Değişik./sdcart'a 'ea' İsimli Bir Dosya Açıyoruz.deadspace'yide 'ea' Klasörünün İçine Atıyoruz..APK'nin Yeri İse ea/deadspace/ İçinde.APK'yi Bulup Yüklüyoruz Ve Oyuna Başlıyoruz.




-GT Racing : Motor Academy






APK: SD:

Yükleniş : Dosyaları SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..




-Asphalt 5 HD





APK:
SD: Fix: (oyunda kariyerde 1.bölüm oynadıktan sonra oyundan atma hatasını düzeltmek için bu dosyayı SD Arşivinden çıkan dosyanın içine atıyoruz) :

Yükleniş : Apk yi kuruyoruz,a(fixed).rar dosyasının içinden çıkan dosyayı oyunun SD dosyasına atıyoruz, daha sonra SD dosyasını gameloft/games konumuna taşıyoruz ve sorunsuzca oynuyoruz




-Backbreaker 2: Vengeance (Sadece APK Var)[GÜNCELLEME 14 İLE GELDİ]





APK :

Not : Oyunu Gerçekten Çok Beğendim.İndirmenizi Tavsiye Ederim




-Need For Speed Shift






APK + SD :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD Kartınızda Bulunan Android/data Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası Android/data Klasörüne Attığımız com.eamobile.nfsshift_na_wf Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..




-Reckless Racing v1.0.0 HD (Sadece APK Var)






APK :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD Kartınızda Bulunan data/data Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası data/data/ Klasörüne Attığımız com.polarbit.RecklessRacing Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..

Warning! : Oyunu Yükledikten Sonra 5-10 Dakikalık Bir SD Dosyası İndiriyor.Ondan Sonra Sorunsuzca Oynuyorsunuz..




-Gangstar Rio: City of Saints 2D (Sadece APK Var)[GÜNCELLEME 14 İLE GELDİ]



APK :

Warning! : Oyun 2D'Dir Baştan Belirteyim.Oyundan Öyle Gangstar West Coast Hustle'deki Gibi Grafikler Beklemeyin Basit Yapmışlar,Ama Vakit Geçirmek İsteyen Geçirir




-Star Battalion HD






APK + SD :Part 1: Part 2:

Yükleniş : Arkadaşlar Bu Kez Biraz Değişik.Yüklediğiniz Dosyanının İçindeki 'games' Klasörünü /sdcart'a Atıyorsunuz.Bakın Data Mata Yok.Direk /sdcart Yani.Sonra /sdcart/games/com.gameloft.android.GAND.GloftStsq.ML/ içinde Bulunan APK'yi Yüklüyoruz Ve Oyuna Başlıyoruz.


-Real Football 2011 HD






APK + SD :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası gameloft/games/ Klasörüne Attığımız realfootball2011 Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..




-Pro Evolution Soccer 2012






APK + SD :
Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD Kartınızda Bulunan Android/data Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası Android/data Klasörüne Attığımız com.konami.pes2012 Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..

Warning! : Oyun Biraz Kasıyor.Fakat Bunu Önlemeyi Ben Biliyorum Uçak Moduna Alın,3G'yi Kapatın,Başka Uygulama Açık Olmasın,GPS,Bluetooth Falan Hepsini Kapatınca Ben Sorunsuzca Oynadım Mini'mde




-Pro Evolution Soccer 2011






APK + SD :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD Kartınızda Bulunan Android/data Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası Android/data Klasörüne Attığımız us.konami.pes2011 Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..

Warning! : Dosyayı İndirdikten Sonra Bir 50 MB Daha Yüklememizi İstiyor.Sonrada Sorunsuzca Oynuyoruz..




-Fifa 2010






APK + SD :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD Kartınızda Bulunan data/data Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası data/data/ Klasörüne Attığımız com.eamobile.Fifa Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..

Warning! : Oyunu Açınca Maça Girince Saha Biraz Beyaz Oluyor Oyuncular Falan Hafiften Beyaz Gözüküyor Ama Oynamak İsteyen Oynar.Ben Şahsen Pes 2012 Oynuyorum.Fakat FIFA 2010'un Simulation Match Özelliği Olduğu İçin Seviyorum.Zevk İşi Kısacası.İsteyen İndirir




.



-Trial Xtreme 2 HD






APK:

Yükleniş : Apk yi kuruyoruz daha sonra wifi ile SD dosyasını indirip sorunsuzca oynuyoruz( SD istemeyebilir emin değilim)




-Trial Xtreme (Sadece APK Var)






APK :







-Moto X Mayhem v1.75 (Sadece APK Var)






APK :




-The Sims 3 HD [GÜNCELLEME 1 İLE GELDİ]






APK + SD : (not link güncellendiği için linkin içinde Hvga ve Qvga apkler mevcut, hvga apk değil içinde q harfi geçen apk yi kuruyoruz)

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD Kartınızda Bulunan Android/data Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası Android/data Klasörüne Attığımız com.eamobile.sims3_na_qwf_vzw Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..(link güncellendi eğer yüklemede sorun yaşarsanız mesaj atın)

Warning! : Arkadaşlar Oyunu İndirince 43 MB Downlaod Daha İndirmenizi İstiyor.Ve Bu Kadar Sorunsuzca Oynuyorsunuz

Warning! 2 : Arkadaşlar Oyuna Uçak Modunda Girerseniz Hata Alırsınız Kısacası Ya Wi-Fi'yi Açıp Girin Yada 3G'yi.Oyuna Girdikten Sonra Kapatabilirsiniz.Oyundan Atmasının Nedeninide Belirteyim Hemen.'Güncelleme Var Mı ?' Diye Kontrol Ediyor Oyunumuz.O Yüzden 'Güncelleme Var Mı?' Sorusunu Sordurmamız Şart




-Quake 3 [GÜNCELLEME 3 İLE GELDİ]






APK:
SD:
Yükleniş : Arkadaşlar Bu Kez Biraz Değişik.Yüklediğiniz Dosyanının İçindeki 'quake3' Klasörünü /sdcart'a Atıyorsunuz.Bakın Data Mata Yok.Direk /sdcart Yani.Sonra APK'yi Yüklüyoruz Ve Oyuna Başlıyoruz..




-Quake 2 [GÜNCELLEME 14 İLE GELDİ]





APK + SD :

Yükleniş : Arkadaşlar Bu Kez Biraz Değişik.Yüklediğiniz Dosyanının İçindeki 'baseq2' Klasörünü /sdcart'a Atıyorsunuz.Bakın Data Mata Yok.Direk /sdcart Yani.Sonra /sdcart/baseq2 İçinde Bulunan APK'yi Yüklüyoruz Ve Oyuna Başlıyoruz..




-Raging Thunder 2 v1.0.8 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]





APK :


Warning! : Oyunu İndirince 1 ile 5 Dakika Arası Bir Dosya İndiriyor.




-Burning Tires v2.0 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :



APK :




-Welcome To Hell v1.0.3 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-Pocket League Story (Sadece APK Var)






APK :




-Sniper Vs Sniper Online v1.1.7 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :


-Crazy Snowboard Pro HD (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-Plants vs Zombies (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-Grand Prix Story (Sadece APK Var)






APK :




-Tap Tap Revenge 4 v4.0.3 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-My Country v1.03 (Sadece APK Var)






APK :




-Death Worm v1.01 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-Smurfs Village v1.0.0 (Sadece APK Var)






APK :




-Deadly Chambers (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-Paradise Island v1.1.9 (Sadece APK Var)






APK :




-Unicorn Dash v1.0 (Sadece APK Var)






APK :


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------ T20 İÇİN OYUNLAR ------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


-Hero Of Sparta HD





APK =
DATA =


Yükleniş : Data Dosyasını gameloft/games Kısmına Atın.Apk'yi Kurun ve Oyuna Başlayın.




-Brothers İn Arms 2 HD [GÜNCELLEME 8 İLE GELDİ]






APK + SD :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası gameloft/games/ Klasörüne Attığımız bia2 Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..




-Modern Combat : Sandstorm HD





APK : SD:

Yükleniş : Apk'yi kuruyoruz ve SD dosyasını gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz. Oyuna Başlıyoruz.




-Pro Evolution Soccer 2012 [GÜNCELLEME 9 İLE GELDİ]






APK + SD :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD Kartınızda Bulunan Android/data Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası Android/data Klasörüne Attığımız com.konami.pes2012 Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..




-Need For Speed Shift





APK+SD:

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD Kartınızda Bulunan Android/data Dosyasının İçine Atıyoruz.APK'yi Kuruyoruz Ve Oyuna Başlıyoruz.




-Pro Evolution Soccer 2011 [GÜNCELLEME 7 İLE GELDİ]






APK + SD :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD Kartınızda Bulunan Android/data Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası Android/data Klasörüne Attığımız us.konami.pes2011 Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..

Warning! : Dosyayı İndirdikten Sonra Bir 50 MB Daha Yüklememizi İstiyor.Sonrada Sorunsuzca Oynuyoruz..



APK + SD :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz.APK'yi Kuruyoruz Ve Oyuna Başlıyoruz.




-GT Racing : Motor Academy





APK + SD :
Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz.APK'yi Kuruyoruz Ve Oyuna Başlıyoruz.




-Asssasin's Creed HD





APK : SD:
Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz.APK'yi Kuruyoruz Ve Oyuna Başlıyoruz.




-Asphalt 5 HD





APK + SD :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz.APK'yi Kuruyoruz Ve Oyuna Başlıyoruz.




-N.O.V.A HD



APK : SD:
Yükleniş : SD arşivinin içindeki dosyayı gameloft/games/ konumunun İçine Atıyoruz.APK'yi Kuruyoruz Ve Oyuna Başlıyoruz.




-Dead Space HD



APK+SD:
Yükleniş : Arkadaşlar Bu Kez Biraz Değişik./sdcart'a 'ea' İsimli Bir Dosya Açıyoruz.deadspace'yide 'ea' Klasörünün İçine Atıyoruz.APK'yi Kuruyoruz Ve Oyuna Başlıyoruz.

AÇIKLAMA ÖNEMLİ !!! : Oyun Açılmayacaktır.Bu Sorunu Şöyle Çözeriz (Açıklama İçin Chwartion'a Teşekkürler)

1- Önce Verileri Temizle
2- Arka Kapağı Aç.
3- Oyunda Kulakliktan Sonra Atıyor.Atmadan Önce Çıkar Bataryayı.
4- Tekrar Gir ve Oyunu Oyna..
Not: Oynadıktan Sonra Çıktığınızda,Sonra Geri Girdiğinizde
Atabilir.Ayarlardan Uygulamayı Telefona Taşıyın ve Kesinlikle Ram En Az 85 MB ve Üzeri Olmalıdır..

Gangstar Miami Vindication HVGA (320x480) Sd + Apk





Apk+sd
Apk ve Sd dosyasını rardan çıkarıp gameloft/games klasörüne taşı,Apk yi kur tamamdır.




-Reckless Racing v1.0.0 HD (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD Kartınızda Bulunan data/data Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası data/data/ Klasörüne Attığımız com.polarbit.RecklessRacing Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..

Warning! : Oyunu Yükledikten Sonra 5-10 Dakikalık Bir SD Dosyası İndiriyor.Ondan Sonra Sorunsuzca Oynuyorsunuz..




-Real Football 2011 HD [GÜNCELLEME 10 İLE GELDİ]






APK + SD :

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD kartınızda Bulunan gameloft/games/ Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası gameloft/games/ Klasörüne Attığımız realfootball2011 Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..




-The Sims 3 HD [GÜNCELLEME 5 İLE GELDİ]






APK + SD : (not link güncellendiği için linkin içinde Hvga ve Qvga apkler mevcut, hvga apk değil içinde q harfi geçen apk yi kuruyoruz)

Yükleniş : Arşivin İçindeki Dosyayı SD Kartınızda Bulunan Android/data Dosyasının İçine Atıyoruz..Attıktan Sonra Klasörü Açıyoruz Ve APK Dosyasını Bulup Kuruyoruz.APK Dosyası Android/data Klasörüne Attığımız com.eamobile.sims3_na_qwf_vzw Dosyasının İçinde.APK'yi Kuruyoruz Ve Sorunsuzca Oynuyoruz..

Warning! : Arkadaşlar Oyuna Uçak Modunda Girerseniz Hata Alırsınız Kısacası Ya Wi-Fi'yi Açıp Girin Yada 3G'yi.Oyuna Girdikten Sonra Kapatabilirsiniz.Oyundan Atmasının Nedeninide Belirteyim Hemen.'Güncelleme Var Mı ?' Diye Kontrol Ediyor Oyunumuz.O Yüzden 'Güncelleme Var Mı?' Sorusunu Sordurmamız Şart



-Crazy Snowboard Pro HD (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :





APK :




-Raging Thunder 2 v1.0.8 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :
SD:
Warning! : Oyunu İndirince 1 ile 5 Dakika Arası Bir Dosya İndiriyor.




-Pocket League Story (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-Burning Tires v2.0 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :


-Tap Tap Revenge 4 v4.0.3 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-Grand Prix Story (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-Sniper Vs Sniper Online v1.1.7 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-My Country v1.03 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-Welcome To Hell v1.0.3 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :



-Smurfs Village v1.0.0 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-Death Worm v1.01 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-Paradise Island v1.1.9 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-Plants vs Zombies (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-Unicorn Dash v1.0 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK:




-Trial Xtreme (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]




APK :






-Moto X Mayhem v1.75 (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :




-Deadly Chambers (Sadece APK Var) [GÜNCELLEME 11 İLE GELDİ]






APK :
NOT: (Ç)ALINTIDIR.

 
  • Beğen
Tepkiler: frk uzn, 1oyun ve Utku


Peocawe

Peocawe

Üye
Kardeşim alıntıda olsa aynı konu zaten açılmış çok gereksiz şuan.
 
muratvemine

muratvemine

Üye
Tesekkürler.Birde i9003 için çıkarsalar şu gta 3 i :S
 
Utku

Utku

Üye
Çok saol telefon t20 bugün gelecek 2 de şu gta 3te çalışırsa....birde birşey soracağım apk dosyasını nasıl yüklüyoruz
 
  • Beğen
Tepkiler: huso4545

Antocio

Üye
Ya Abi Harikasın Bazı oyunlar harika ama kahrolsun yavaş tr interneti
 

burak1328

Üye
gta3 t 20 de çalışmıyor gençlik heveslenmeyin :)
 
Utku

Utku

Üye
çalışıyor :)

----------Eklendi @ 15:57:16 ---------- Yazıldı @ 15:16:18 ----------

gangstarda apk yok
 
Utku

Utku

Üye
Gta 3 sadece yüklendikten sonra 15-20 sn açılıp kapandı mininin apk ile sonra açıldığında oyuna girmeden atıyor( t20de denedim)
 
bertinos

bertinos

Üye
çalıntı yaptın bu kadar belli çalıntı görmedim yazıklar olsun bide çalıntı yapmadım diyo resmen copy paste yapmışsın yazıklar olsun
 
  • Beğen
Tepkiler: huso4545

emrecntyrn

Üye
Alıntı yapmışın
 
  • Beğen
Tepkiler: huso4545
huso4545

huso4545

Üye
    Konu Sahibi
Çok saol telefon t20 bugün gelecek 2 de şu gta 3te çalışırsa....birde birşey soracağım apk dosyasını nasıl yüklüyoruz

samsung ta apk yi hafıza kartına atıp tıklayınca çalışıyo ama t20 de nasıl olur bilemem

----------Eklendi @ 19:22:59 ---------- Yazıldı @ 19:20:00 ----------

çalıntı yaptın bu kadar belli çalıntı görmedim yazıklar olsun bide çalıntı yapmadım diyo resmen copy paste yapmışsın yazıklar olsun

ben çalıntı yapmadım demedim 2.si konuyu sende gördün başı var sonu yok en alta inmeye kalksam pc kascak ilk denemelerimde 504 hatası verdi ne bileyim konun açılacağnı?
 

duranyu

Üye
gta 3 gt ı 9000 de calısırmı
 
huso4545

huso4545

Üye
    Konu Sahibi
gta 3 gt ı 9000 de calısırmı

al bi siteden Türkçe yamalı buldum,benim Galaxy Gio bu oyunu çalıştırıyosa senin telefonun çalıştırmama gibi bi ihtimali yok.Bu oyunun apk dosyası wifidende sd dosyasını(400-470 mb civarında) indir.upload sitesi biraz garip ama unutma,linke tıklayınca 2 tane süpermen var bi tanesi ezik duruyo ona tıkla sonra ekranın altına in 10 sn bekleyip 4 haneli kodu girersin
İndirme Linki :


Rar :

__________________
 
kaan öztürk

kaan öztürk

Üye
galaxy minide hawx ı kurunca oyun açılıyor tam göreve girecekken loadıngde %56 da atıyor ve (hawx uygulaması (com.gameloft.android.GANDGloftHAWXişlemi)beklenmedik biçimde durdu.lütfen yeniden deneyin.) şeklinde bir uyarı veriyor.oyuna wifi kapalı giriyorum.acaba sorun ne olabilir
 
smdown

smdown

Üye
Konunun aynısını önceden de gördüm resmen kopyalamışsın bari dürüst ol ..
 
  • Beğen
Tepkiler: huso4545
35otuzbeş

35otuzbeş

Üye
teşekkürler kardeşim süpersin bide sadece gta3 açılmadı minide ses geliyor ama görüntü yok olsun diğerlerini denedim süper çok sağol
 
  • Beğen
Tepkiler: huso4545
blackaid

blackaid

Üye
Raging Thunder 2 çalışmıyor rarda sorun var işlem durduruldu kapat hatası veriyor
 
  • Beğen
Tepkiler: huso4545
dodger_manager

dodger_manager

Üye
arkadaşlar ben PES 2012 yi indirdim kurdum çalışıyor ama güncellemeleri nasıl yapacaz, yardım edebilir misiniz?

(Samsung Galaxy Mini - Android 2.3.4)
 
huso4545

huso4545

Üye
    Konu Sahibi
[---

---------- Eklendi @ 15:48:03 ---------- Yazıldı @ 15:39:35 ----------

arkadaşlar ben PES 2012 yi indirdim kurdum çalışıyor ama güncellemeleri nasıl yapacaz, yardım edebilir misiniz?

(Samsung Galaxy Mini - Android 2.3.4)
Oyunu sil tekrar yükle(İngilizce Spikerli versiyonuda buldum: sd: )
com.konami.pes2012 klasörünü SD Kart>Android>Data dosyasına at.Apkyi yükle ama oyunu açmadan önce telefonu uçak moduna al ve bluetooth,gps vs wifi nin açık olmadığından emin ol yoksa oyun güncelleme ister ve çalışmaz.


---------- Eklendi @ 15:52:33 ---------- Yazıldı @ 15:48:03 ----------

Raging Thunder 2 çalışmıyor rarda sorun var işlem durduruldu kapat hatası veriyor
şu apk ve sd yi dene:apk: sd:
com.polarbit.rthunder2 dosyasını sd/data/data/com.polarbit.rthunder2 dizinine taşı apk yi yükle ve oyunu uçak modunda çalıştır ki güncelleme falan istemesin yoksa oyun çalışmaz
 


Üst Alt