N8 Belle'de Dungeon Hunter 2 oynarken Oyun Atıyor Ne Yapmam Gerekli ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zabazula

Üye
    Konu Sahibi
N8 Belle'de Dungeon Hunter 2 oynarken Oyun Atıyor Ne Yapmam Gerekli ?
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi N8 Belle'de dungeon hunter 2 açıyorum 1-2 dk sonra oyun atıyor ne yapabilirim telefonum en son güncellemelerde yardımlarınızı bekliyorum...

hakan_710

hakan_710

Üye
sorun senden kaynaklı değil oyun ile alakalı forumda çeşitli konular vardı bunun üzerine bi göz at. ayrıca tamamen sorunsuz istiyosan Nokia mağaza dan indirebilirsin orda yeni sürümü mevcut imiş

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Kullandin cfw orjinalmi modifiye cfw'mi kullaniyorsunuz?
mod cfw kullaniyorsaniz rompacher yamalari sorun yapiyordur aktifse pasif yapip tekrar denyin.

zabazula

Üye
    Konu Sahibi
sorun senden kaynaklı değil oyun ile alakalı forumda çeşitli konular vardı bunun üzerine bi göz at. ayrıca tamamen sorunsuz istiyosan Nokia mağaza dan indirebilirsin orda yeni sürümü mevcut imiş
ama elimde ıkı tane n8 var diğerınde yukledim atmıyor. fakat diğer n8 de belli bir yere gittikten sonra hep aynı yerde oyundan atıyor ıkısındede yukleme dosyalarım aynı... nokia magazan tam olrk ne indirmem gerekli

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
ama elimde ıkı tane n8 var diğerınde yukledim atmıyor. fakat diğer n8 de belli bir yere gittikten sonra hep aynı yerde oyundan atıyor ıkısındede yukleme dosyalarım aynı... nokia magazan tam olrk ne indirmem gerekli

nokia mağazada paralı. yani satın almak gerekiyor. ancak satın alırsak sorunsuz oynayabileceğiz bu oyunu.

zabazula

Üye
    Konu Sahibi
nokia mağazada paralı. yani satın almak gerekiyor. ancak satın alırsak sorunsuz oynayabileceğiz bu oyunu.
teşekkur ederm bılgılendırdıgın ıcın. peki elımdekı ıkı n8 den bırınde sorunsuz calısp dıgerınde sorunlu calısması neye baglı olablr ıkı telefon guncellemesı aynı anda olmus cunku.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
teşekkur ederm bılgılendırdıgın ıcın. peki elımdekı ıkı n8 den bırınde sorunsuz calısp dıgerınde sorunlu calısması neye baglı olablr ıkı telefon guncellemesı aynı anda olmus cunku.

valla hiç bilmiyorum. mesela bazı arkadaşların 603 ünde bu oyun çalışırken benim 603ümde çalışmıyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
valla bu konuda fikrim yok birinde atmıyosa diğerinde atması normal değil. aynı kurulum dosyasından yükledim demişsin atma problemi olanı kaldırıp tekrar yüklemeyi dene aklıma başka bişey glmiyo şuan

zabazula

Üye
    Konu Sahibi
valla bu konuda fikrim yok birinde atmıyosa diğerinde atması normal değil. aynı kurulum dosyasından yükledim demişsin atma problemi olanı kaldırıp tekrar yüklemeyi dene aklıma başka bişey glmiyo şuan
neyse ben sizi daha fazla sıkmak ıstemıyorm :)
dan ındırecegm 2.49 tl yazıyor snrm ucretı budur
internetten ındırıdıgımı sılıp oviden ındirsem sorunsuz acılırmı sonra sorunlu cıkarsa parama yazık olmasn :D

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
neyse ben sizi daha fazla sıkmak ıstemıyorm :)
dan ındırecegm 2.49 tl yazıyor snrm ucretı budur
internetten ındırıdıgımı sılıp oviden ındirsem sorunsuz acılırmı sonra sorunlu cıkarsa parama yazık olmasn :D

indirmeden önce eskisini sil. valla ben satın almadığım için bilmiyorum. Sensation satın almıştı ona bir sor istersen herhangi bir sorun varmıymış diye.:hmmm

hakan_710

hakan_710

Üye
sende yüklü olan oyunun sürümünü yazarmsın mümkünse?

----------Eklendi @ 19:29:29 ---------- Yazıldı @ 19:28:18 ----------

ben nerdeyse yarım saat oynadım atmadı

zabazula

Üye
    Konu Sahibi
sende yüklü olan oyunun sürümünü yazarmsın mümkünse?

----------Eklendi @ 19:29:29 ---------- Yazıldı @ 19:28:18 ----------

ben nerdeyse yarım saat oynadım atmadı
surum 1.00(6) silip yeniden yüklüyorum yıne aynı yerde atıyor

hakan_710

hakan_710

Üye
surum 1.00(6) silip yeniden yüklüyorum yıne aynı yerde atıyor
sendeki eski sürüm 1.00(7) var bende bunu bulup yükle büyük ihtimal sorunun giderilecek ben yarım saate yakın oynadım hiç sorun olmadı. link bulabilirsem atayım biraz bekle

zabazula

Üye
    Konu Sahibi
sendeki eski sürüm 1.00(7) var bende bunu bulup yükle büyük ihtimal sorunun giderilecek ben yarım saate yakın oynadım hiç sorun olmadı. link bulabilirsem atayım biraz bekle
not dusmeyı unutmusum 1.00(7) vardı hata verınce baska sıteden ındırdm 6 ya dondu ama ondada aynı yerde atıyor.
belleyi yeniden yüklüyorum telefonuma umarım belleden kaynaklanırda duzelir.

hakan_710

hakan_710

Üye
linki özel mesaj ile gönderiyorum onu indir sorunun hallolması gerek.

----------Eklendi @ 20:10:02 ---------- Yazıldı @ 20:09:15 ----------

sen benm yolladığımı bi dener misin? olmadı belle yi tekrar yükle yada sen bilirsin

----------Eklendi @ 20:11:32 ---------- Yazıldı @ 20:10:02 ----------

posta kutun dolmuş

zabazula

Üye
    Konu Sahibi
linki özel mesaj ile gönderiyorum onu indir sorunun hallolması gerek.

----------Eklendi @ 20:10:02 ---------- Yazıldı @ 20:09:15 ----------

sen benm yolladığımı bi dener misin? olmadı belle yi tekrar yükle yada sen bilirsin

----------Eklendi @ 20:11:32 ---------- Yazıldı @ 20:10:02 ----------

posta kutun dolmuş
bu forumu kullanamıyorm tekrar atmayı denermısın sanırım postayı sildim.
olmadı ***** maıl'e yollarmısın.

hakan_710

hakan_710

Üye
mail attım kontrol edin ayrıca mesjınızı düzenleyin adresiniz burda kalmasın

LeanbLack

LeanbLack

Üye
banada yollarmısın lınkı c6 01 kullanıyorum aynı sorun bendede mevcut

ege009

ege009

Üye
Nokia c7 belle icinde link lazim donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt