E6-00 Belle Sonrası Tuş kilidi Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
E6-00 Belle Sonrası Tuş kilidi Problemi
Merhaba arkadaşlar,

E6'mı başarılı bir şekilde Belle'ye terfi ettirdim. Sonrasında bir kaç kere daha format attım. Şu an cihazı aktif olarak kullanamasamda fark ettiğim en büyük aksaklık tuş kilidinin saçma bir hassasiyet göstermesi. Tam geri çekince tuş kilidi aktifse "aç-kapat" yapıyor telefon açılmıyor, tuş kilidi pasifse "kapat-aç" yapıyor ve tuş kilidim aktifleşmiyor açık kalıyor. Bende tırnak yardımı ile yarım yapmak ve Dikkatimi bu saçma şeye ayırmak zorunda kalıyorum.
Bunun bir çaresi var mıdır? Yardımcı olmanızı rica ederim. Teşekkürler.

secan325

Üye
Merhaba arkadaşlar,

E6'mı başarılı bir şekilde Belle'ye terfi ettirdim. Sonrasında bir kaç kere daha format attım. Şu an cihazı aktif olarak kullanamasamda fark ettiğim en büyük aksaklık tuş kilidinin saçma bir hassasiyet göstermesi. Tam geri çekince tuş kilidi aktifse "aç-kapat" yapıyor telefon açılmıyor, tuş kilidi pasifse "kapat-aç" yapıyor ve tuş kilidim aktifleşmiyor açık kalıyor. Bende tırnak yardımı ile yarım yapmak ve Dikkatimi bu saçma şeye ayırmak zorunda kalıyorum.

kardeş sen nasıl e6 yı güncelledin ben nokia suit kullanıyorum hizmete bağlanılamıyor diyor dünden beri kaç kere denedim olmuyo . bi yazarmısın

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeş sen nasıl e6 yı güncelledin ben nokia suit kullanıyorum hizmete bağlanılamıyor diyor dünden beri kaç kere denedim olmuyo . bi yazarmısın

Cihazımı Nokia Suite bağladım, yeni güncelleme uyarısı aldım. Adımları takip ederek güncellemeyi indirmesini sağladım ve tekrar adımları takip ederek cihazımı güncelledim. Buradaki adımlar'dan kastım zaten Nokia Suite yönlendiriyor. Benim yaptığım tek şey, usb kablosuyla PC suite bağlamak oldu okadar. Tabiki öncesinde yedeklerimi aldım, hafıza kartımı çıkardım.

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Mağazadan Quick Lock programını indir ve kullan, ben öyle yaptım, sorunsuz!!!

Merhaba arkadaşlar,

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mağazadan Quick Lock programını indir ve kullan, ben öyle yaptım, sorunsuz!!!

Tavsiyen için teşekkür ederim. hemen deneyeceğim. Kendi üzerindeki donanımdan fayda görememek sinir ediyor beni.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bi dene yazarsın buraya ok

Kurdum programı. Ekrana widget'ını koydum. Dokunduğum an görevini eksizksiz olarak yerine getiriyor. Fakat ben ekrana dokunamayacağım zamanlar için mekanik tuş kilidi olayına takmış durumdayım. Olmadı Anna dönüşü yapacağım yada üstadlar şöyle ballı kaymaklı bir E6 rom düzenlerlerse direk atacağım cihaza.

must00

Üye
Abi aynı sorun bendede var. Çözümünü bulabildin mi ?

styler28

Üye
aynı problem bende de var :S

lprmrtkck

Üye
arkadaşım biz tuş kilidi tuşunu kullanmak istiyoruz o sorun ebndede var

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
belleyı yuklerken guvenlık programı varmıydı telınızde

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi aynı sorun bendede var. Çözümünü bulabildin mi ?

Henüz bulamadım kardeşim.:vur

----------Eklendi @ 16:24:18 ---------- Yazıldı @ 16:23:02 ----------

belleyı yuklerken guvenlık programı varmıydı telınızde

Kaspersky vardı. Fakat sonra Navifirm ve Phoenix ile flaşladım, Durum yine aynı. Belle de de kaspersky çalışmıyor artık.

----------Eklendi @ 16:25:17 ---------- Yazıldı @ 16:24:18 ----------

aynı problem bende de var :S

Demek ki yaygın bir problem bu.

----------Eklendi @ 16:27:09 ---------- Yazıldı @ 16:25:17 ----------

arkadaşım biz tuş kilidi tuşunu kullanmak istiyoruz o sorun ebndede var

E6 için kronik sorun bu. Yönetim bu konuyu üst konu yapabilir mi? Belki çözüm üretilmesi için üstadları harekete geçirebiliriz.

123__

Üye
evet arakadaşlar lütfen nokiaya bu sorunu sık sık duyuralım..

sakocan52

sakocan52

Üye
s.a arkadaşlar bende de aynı sorun var ama belleyı yukledıkten sonra mı oldu bılmıyorum.bı kere asagı ya da yukarı yaptıgımda tus kılıdını 2 kere tepkı verıyor acıksa kapanmıs olmuyor .kapalıysa acık olmuyor.nokıa musterı hızmetlerını aradım servıse verın dıyor.donaınımsal ıse 30 gun ıcınde verdıgım takdırde degısım yapacaklarmıs.yardım edebılecek bırı yokmu bıze

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefoncuda yaptırmana gerek yok. Anlatımları takip et ve uygula. Olacaktır. İyi şanslar.

123__

Üye
arkadaşlar nokia'ya sıık sık e mail atın durumu bildirin sık sık.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia'nin onunde lastik yakip halay cekmek lazim.

Üst Alt