N8 Symbian Madness+ 1.0 111.030.0609 En Hızlı ve En Stabil CFW

Sponsorlu Bağlantılar

penah0

Üye
madnes hani senin yeni bellen nerelere kayb olmuwsun hadi bi orjinal belle yapsana C hafiza 200 mb dan yukari olsun ha:)

Otuz

Üye
eyvallah babacan birde seni deneyelim telefon flahş manyağı oldu valla:ehe

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
ya arkadaşlar dosyalar değiştirmeli mi yoksa direk flashlıycazmı ona göre indircem|-)

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
ah be biladerim bi de senin gibi c7 ye cfw yapan olsa keşke. Kim olursa olsun c7 ye cfw yapacak olan ustalar c7 üzerinde cfw yi test etmeye hazırım. Madness usta sende eğer böyle kaliteli cfw ler yaparsan test etmeye hazırımhaberin olsun.....

Enola19

Üye
Özellikle şarj süresi daha uzun giden bi cfw yaparsan tadından yenmez bence

ahab01

Üye
S.aleyküm
Arkadaşlar ben yükleyeceğim ama telefonu yeni kullanıyorum nasıl yapılır bilmiyorum kısaca tarif ederseniz sevinirim.
Ve birde içindeki kurulu programlar vs hepsi gider mi baştan kurmam gerekir mi ?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ah be biladerim bi de senin gibi c7 ye cfw yapan olsa keşke. Kim olursa olsun c7 ye cfw yapacak olan ustalar c7 üzerinde cfw yi test etmeye hazırım. Madness usta sende eğer böyle kaliteli cfw ler yaparsan test etmeye hazırımhaberin olsun.....

yapmayı düşünüyorum.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
madness usta bide bunun gbi hiçbişey eklemeden, gereksiz herseyin kaldırıldığı, çok sade ve çok hızlı olursa tadından yenmez valla.

Eskiden s60v5 te bi cfw düzenlenince hem 5800 hem de 5233 5232 vs. birkaç modele de aynı modlama yapılırdı. Bu sayede sadece 5800 değil hemen hemen hepsine, herkese hitap eden paylaşımlar yapılırdı. Çok da güzel olurdu.

Neyse öle söyliym ddm. Kolay gelsin.

ahab01

Üye
S.aleyküm
Arkadaşlar ben yükleyeceğim ama telefonu yeni kullanıyorum nasıl yapılır bilmiyorum kısaca tarif ederseniz sevinirim.
Ve birde içindeki kurulu programlar vs hepsi gider mi baştan kurmam gerekir mi ?

Madness yardımcı olabilecek misin yoksa biraz daha araştırayım mı ?

ggokhan008

Üye
hersey cok gùsel de en azindan yeni mùzik calar ile görev yöneticisi olsa iyi olurdu bunlar olmadan taylordan dönùlùrmù arkadaslar degermi ugrasmaya ..

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
madness usta bide bunun gbi hiçbişey eklemeden, gereksiz herseyin kaldırıldığı, çok sade ve çok hızlı olursa tadından yenmez valla.

Eskiden s60v5 te bi cfw düzenlenince hem 5800 hem de 5233 5232 vs. birkaç modele de aynı modlama yapılırdı. Bu sayede sadece 5800 değil hemen hemen hepsine, herkese hitap eden paylaşımlar yapılırdı. Çok da güzel olurdu.

Neyse öle söyliym ddm. Kolay gelsin.

Ona port deniyor.

---------- Eklendi @ 17:16:09 ---------- Yazıldı @ 17:14:40 ----------

hersey cok gùsel de en azindan yeni mùzik calar ile görev yöneticisi olsa iyi olurdu bunlar olmadan taylordan dönùlùrmù arkadaslar degermi ugrasmaya ..

Ocak sürümü ne bekliyorsun? O daha yeni çıktı.

---------- Eklendi @ 17:16:34 ---------- Yazıldı @ 17:16:09 ----------

Madness yardımcı olabilecek misin yoksa biraz daha araştırayım mı ?

Flash konularına bakarsan cevabını bulursun.

ahab01

Üye
Arkaşlar gerekli programları vs indirdim refurbish dediğim de "Firmware update failed hatası" veriyor var mı sorunu çözümü bilen ?

http: den sonraki boşlukları silerseniz resimleri görebilirsiniz.

ggokhan008

Üye

Ona port deniyor.

---------- Eklendi @ 17:16:09 ---------- Yazıldı @ 17:14:40 ----------

Ocak sürümü ne bekliyorsun? O daha yeni çıktı.

---------- Eklendi @ 17:16:34 ---------- Yazıldı @ 17:16:09 ----------

Flash konularına bakarsan cevabını bulursun.

kardes kusura bakma ben mobilden bağlandıgım için tarihe bakmadım..
celallenmeye gerek yok :D

ahab01

Üye
giriş ekranı kısayollarının altındaki yazıları geri nasıl getirebiliriz ??

Ayrıyeten Nokia Maps ve NAvigasyon Ovi suite ten güncellememe rağmen geir gelmedi,

"Silinen dosyaları buradan bulup yükleyebilirsiniz ya da ekte mevcuttur:
burdaki dosyaları indirip maps ile ilgili olanı kurdum ama değişen bişey olmadı ?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
haritalar suiti çıktı ordan yükleyebilirsin. Hs restore by coderus bu da ana ekran yazı geri getirme

ahab01

Üye
Teşekkürler Madness harita işini hallettim sorunsuz geri geldi, şimdi de yazıları halledeyim... Eline Emeğine sağlık.

miaculpa

miaculpa

Üye
Hocam kesinlikle budur şimdiye kadarki en iyisi ama abicim navigasyon çıkarılırmı ya

Tracy35

Tracy35

Üye
cok sevdım sade kordum hosuma gıttı sadelıgı

Üst Alt