ya arkadaşlar dosyalar değiştirmeli mi yoksa direk flashlıycazmı ona göre indircem![]()
madnes hani senin yeni bellen nerelere kayb olmuwsun hadi bi orjinal belle yapsana C hafiza 200 mb dan yukari olsun ha![]()
Orjinal daha kötü bence ama yapmaya başlarım.ah be biladerim bi de senin gibi c7 ye cfw yapan olsa keşke. Kim olursa olsun c7 ye cfw yapacak olan ustalar c7 üzerinde cfw yi test etmeye hazırım. Madness usta sende eğer böyle kaliteli cfw ler yaparsan test etmeye hazırımhaberin olsun.....
S.aleyküm
Arkadaşlar ben yükleyeceğim ama telefonu yeni kullanıyorum nasıl yapılır bilmiyorum kısaca tarif ederseniz sevinirim.
Ve birde içindeki kurulu programlar vs hepsi gider mi baştan kurmam gerekir mi ?
madness usta bide bunun gbi hiçbişey eklemeden, gereksiz herseyin kaldırıldığı, çok sade ve çok hızlı olursa tadından yenmez valla.
Eskiden s60v5 te bi cfw düzenlenince hem 5800 hem de 5233 5232 vs. birkaç modele de aynı modlama yapılırdı. Bu sayede sadece 5800 değil hemen hemen hepsine, herkese hitap eden paylaşımlar yapılırdı. Çok da güzel olurdu.
Neyse öle söyliym ddm. Kolay gelsin.
hersey cok gùsel de en azindan yeni mùzik calar ile görev yöneticisi olsa iyi olurdu bunlar olmadan taylordan dönùlùrmù arkadaslar degermi ugrasmaya ..
Madness yardımcı olabilecek misin yoksa biraz daha araştırayım mı ?
Ona port deniyor.
---------- Eklendi @ 17:16:09 ---------- Yazıldı @ 17:14:40 ----------
Ocak sürümü ne bekliyorsun? O daha yeni çıktı.
---------- Eklendi @ 17:16:34 ---------- Yazıldı @ 17:16:09 ----------
Flash konularına bakarsan cevabını bulursun.

Hocam kesinlikle budur şimdiye kadarki en iyisi ama abicim navigasyon çıkarılırmı ya