Telefonda görüntülü görüşme yok. 3G derken 3.nesil hızda interneti kastediyor. 3G sadece görüntülü görüşme değildir.ben telefonu aldım zaten ama 3g ile konuşma yapamıyorum.bunun bi çözümü yok mu onu merak ediyorum..arama seçeneklerinde görüntülü arama filan yok.
biliyorum sadece görüntülü konuşma olmadığını.görüntlü konuşmak hiç bi programla filan mümkün değil mi onu merak ediyorum..Telefonda görüntülü görüşme yok. 3G derken 3.nesil hızda interneti kastediyor. 3G sadece görüntülü görüşme değildir.
dostum zaten telefonun önünde kamera yok daha neyin peşindesin bildiğin üzere 3g kullanımı için çift kamera lazım siyahlarda belli olmuyor ama beyazlarda sağ üst köşesinde önde kameraya benzeyen birşey var bunu kamera sanabilirsin ama değil sensör algılayıcı tarzı birşey veya ses emin değilim ama kamera olmadığı kesin .
bende aynen katılıyorym kardeş sana oyun ve video cekimi dısında tam bir multimedia telefonuBen s3 te oyun ounamiyorum siz 600 tl lik telefondan ne bekliyosunuz oyun disinda gayet iyi ve cok populer bir cihaz internet multimedya telefonu 5mp led flashli kamerasi var.flash playeri var oc yap 1ghzde takir takir kullan o kadar cok oyun istoyosan motorola atrix al neo v al.600tlye daha guzel bir telefon bulamazsiniz.ustune 200 koy neo v al diyenler o adam 600u bulana kadar ne cekti. Sakin nokia alma dokunmatigi flashi interneti herseyi daha iyi tasarim olarakta cok guzel ama alicaksan yuksek performansta oyun bekleme.
yanlşn var. Ben nokia e51 de arka kamera sayesinde görüntülü görüşüyordumş. (ayna yardımıyla)
Kuzum Ace de Flash olduğunu düşünüyor musun ?Ben s3 te oyun ounamiyorum siz 600 tl lik telefondan ne bekliyosunuz oyun disinda gayet iyi ve cok populer bir cihaz internet multimedya telefonu 5mp led flashli kamerasi var.flash playeri var oc yap 1ghzde takir takir kullan o kadar cok oyun istoyosan motorola atrix al neo v al.600tlye daha guzel bir telefon bulamazsiniz.ustune 200 koy neo v al diyenler o adam 600u bulana kadar ne cekti. Sakin nokia alma dokunmatigi flashi interneti herseyi daha iyi tasarim olarakta cok guzel ama alicaksan yuksek performansta oyun bekleme.
Peki kuzumVar kuzum kardesimde var telefon cwmden yukluyon