wifi çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
wifi çalışmıyor
arkadaşlar yeni rom kurdum telefonuma fakat wifi çalışmıyor, biriyle arama yapabiliyorum,mesaj atabiliyorum, apn ayarları varmış baktım onlara onlarda yerinde,wifi açıyorum açılıyor fakat hiçbir modemi görmüyor. gelişmiş seçenekler dediğimdede sıfırlanmış bir wifi seçenekleri çıkıyr. telefonum turkcell t20, ne yapabilirim?

hotlock

hotlock

Üye
netten wifi ayarlarını araştırn ayarları tekrar düzeltin yine olmzsa yanlş rom kurmussundur kerneli uyumszdur ve wifi çekiminde sorun yaratır.tavsiyem orjinal rom a geri dönün.

Androidist

Üye
Hangi rom'u kurduğunuz önemli.. kernel ya da driverları uyumlu olmayan bir rom yüklemiş olabilirsiniz..

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
cyanogen mod ics 7 yükledim android 2.3.7sürümü var romlar bölümünde var, millette oluyor zannedersem wifi ayarlarıyla ilgili, orijinal roma dönmek söz konusu değil ana kartım değişmeli benim cihazım biraz değişik bir cihaz :lol: eski cyanogen 7 mod kurunca olmuştu mod haricinde olmuyor orjinal huawei romları çalışmıyornetten o kadar aradım bi türlü bulamadm yok mu bu ayalardan anlayan?

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
apn ayarlarını kontrol ettim programlar yükledim ama apn ile ilgili bir sorun yok, wifi için bir program kursam olur mu acaba? wifi programları varmış wifi açabiliyor ve modemleri buluyor. orjinal olarak bulamasada programn bulması gbi birşey olur mu? programsız şunu düzeltmem lazım tabi programla bir yere kadar :(

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
şöyle bi yöntem var bende işe yaramıştı çekmiyodu rom sonrası wifi çekmiyodu cihazın wifi klasöründe nvram_mfg.txt diye bi dosya var pa0maxpwr denen parametre düşmüş olabilir 80 yaz oraya düzelir belki

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
OI Dosya Yöneticinse WiFi diye br klasör mü var? Orda yoksa nerde :D Bi kurcalayım bakim nerden çıkçak, işe yarar inşallah :)

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
dosyayı buldum fakat dediğin gibi olmuyor net dosyası gibi gözüküyor, root explorer ile deneyecem :)

masarati

masarati

Üye
arkadaşım bendede böyle birşey oldu ben bu şekilde hallettim kullandığım modemdeki şifreyi telefonunda görünen modemin ismine tıkla modem şifresini gir tamamdır

ozgur_473

Üye
arkadaşım bendede böyle birşey oldu ben bu şekilde hallettim kullandığım modemdeki şifreyi telefonunda görünen modemin ismine tıkla modem şifresini gir tamamdır

Onu yapabilmesi icin ilk once modemi gormesi lazm telin arkadas zaten hic calismiyor diyor

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
    Konu Sahibi
evet modem çıkmıyor listede, hiçbirşey çıkmıyor,şimdi root explorer v2.16 indiriyorum bu siteden deneyelim bakalım

navti

navti

Üye
kurduğun roma bağlı...

masarati

masarati

Üye
Turkcell T20 WiFi Sorunu bu telefonlarda zaten varmış özele bakarsan belki sana yardımcı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt