cukuleaks
Üye
lanet olası yawww samsung cıkarttı nokia halen uyuyoyr
lanet olasıcalar

lanet olası yawww samsung cıkarttı nokia halen uyuyoyr

Şu SPB'ye bir türlü alışamadım renkleri Belle'ye göre çok soğuk geliyor ve dolayısıyla itici buluyorum...
internet hatası veriyor, sırf bu yüzden n8'i hacklemiştim halbuki![]()
bence o kadar heveslenme hayal kırıklığına uğrarsın. ben uzun zamandır kullanıyorum. görsellik tamam ama belle nin kullanışlılığı ve widget desteği. spb 3d de yok. hala bazı şeyleri yapmak için ana ekrana dönmek zorunda kalıyorum ya da üstten açılan menü imdadıma yetişiyor.(3g mobil veri açıp kapatma vs) sırf param boşa gitmesin diye kullanıyorum. her fırsatta söylüyorum yine tekrarlıyorum. belle çok daha iyi spb 3d kullandığınız zaman(inşallah) bana hak vereceksiniz. (tabii zevkler ve renkler tartışılmaz)Ah bi çıksa... Aaaah aaahhhh.....![]()
bence o kadar heveslenme hayal kırıklığına uğrarsın. ben uzun zamandır kullanıyorum. görsellik tamam ama belle nin kullanışlılığı ve widget desteği. spb 3d de yok. hala bazı şeyleri yapmak için ana ekrana dönmek zorunda kalıyorum ya da üstten açılan menü imdadıma yetişiyor.(3g mobil veri açıp kapatma vs) sırf param boşa gitmesin diye kullanıyorum. her fırsatta söylüyorum yine tekrarlıyorum. belle çok daha iyi spb 3d kullandığınız zaman(inşallah) bana hak vereceksiniz. (tabii zevkler ve renkler tartışılmaz)
.
hackliversihonunu bulan yokmi hala?
deniorm bakalm nolcak?...