SPB Software SPB Shell 3D v1.01.2382 S^3 Anna Belle SymbianOS9.5 UnSigned Cr@cKeD -By

Sponsorlu Bağlantılar

haliloz95

Üye
yükledim spb time geldi bu ne ya :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Şu SPB'ye bir türlü alışamadım renkleri Belle'ye göre çok soğuk geliyor ve dolayısıyla itici buluyorum...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ahyfamily

ahyfamily

Üye
spb mobile shell 3D yi you tube de izleyin. adamlar gerçekten yapmışlar.
bence hiçbir mobil işletim sistemi bu kadar görsel şölen yapamaz.
widgetleri de gayet güzel.

murder_liable

Üye
ya bu programı androiD de kullandım çok mükemmel bişey ara yüz olarak kasma donma falan olmuyo uyumlu olmuş. Ama simbian için olmuyo bitürlü. Ama bunun gibi bi işletim sistemi çıkmasi lazım.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bence gereksiz tabi ama zevk meselesi zaten ram den yediğini görseniz.Başarılı bir uygulama ama

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Ah bi çıksa... Aaaah aaahhhh..... :'(

carlos3x

carlos3x

Üye
internet hatası veriyor, sırf bu yüzden n8'i hacklemiştim halbuki :off:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
internet hatası veriyor, sırf bu yüzden n8'i hacklemiştim halbuki :off:

suç nette değil, ******lerde. Spb software tarafından blocklu şuanda fake ******ler. ***** için uğraşıyorlarmış cgipda ekibi. Daha yapılamamış.

mkahya

mkahya

Üye
Burdan sayın site yöneticilerine sesleniyorum spb Shell 3D nin versiyonunu hackleyebilirlermi acaba burdaki versiyonu demo biz orjinalini istiyoruz ayrıca bu sitenin yöneticilerinin yapamayacağı pro yoktur diye düşünüyorum kurtuluş40 ustam gibi mesela.

esatgelmedi

Üye
Ah bi çıksa... Aaaah aaahhhh..... :'(
bence o kadar heveslenme hayal kırıklığına uğrarsın. ben uzun zamandır kullanıyorum. görsellik tamam ama belle nin kullanışlılığı ve widget desteği. spb 3d de yok. hala bazı şeyleri yapmak için ana ekrana dönmek zorunda kalıyorum ya da üstten açılan menü imdadıma yetişiyor.(3g mobil veri açıp kapatma vs) sırf param boşa gitmesin diye kullanıyorum. her fırsatta söylüyorum yine tekrarlıyorum. belle çok daha iyi spb 3d kullandığınız zaman(inşallah) bana hak vereceksiniz. (tabii zevkler ve renkler tartışılmaz)
.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
yüklenemedi hatası veriyor

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
bence o kadar heveslenme hayal kırıklığına uğrarsın. ben uzun zamandır kullanıyorum. görsellik tamam ama belle nin kullanışlılığı ve widget desteği. spb 3d de yok. hala bazı şeyleri yapmak için ana ekrana dönmek zorunda kalıyorum ya da üstten açılan menü imdadıma yetişiyor.(3g mobil veri açıp kapatma vs) sırf param boşa gitmesin diye kullanıyorum. her fırsatta söylüyorum yine tekrarlıyorum. belle çok daha iyi spb 3d kullandığınız zaman(inşallah) bana hak vereceksiniz. (tabii zevkler ve renkler tartışılmaz)
.

zaten haklısın. Aynılarını bnde düşünüyorum.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
hackliversihonunu bulan yokmi hala?

jugu60

Üye

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
deniorm bakalm nolcak?...

eriso

eriso

Üye
spb shell 3d sitede bi yerde yayınlandımı acaba.

Üst Alt