SPB Software SPB Shell 3D v1.01.2382 S^3 Anna Belle SymbianOS9.5 UnSigned Cr@cKeD -By

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
SPB Software SPB Shell 3D v1.01.2382 S^3 Anna Belle SymbianOS9.5 UnSigned Cr@cKeD -By
Symbian anna ve belle için 3D spb!!!

i1129.photobucket.com/albums/m511/cGiPDA/cgipda1-1.png

i1129.photobucket.com/albums/m511/cGiPDA/SPBSoftwareSPBMobileShell3D.gif

i1129.photobucket.com/albums/m511/cGiPDA/cgipda2.png

cdn.androidtapp.com/wp-content/uploads/2011/04/SPB-Shell-3D-Carousel.png

Buyrun Link... :)

adigeragip

Üye
gerçek mi bu

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

yükledim ama internet bağlantısında hata verio . neden anlamadım . Belki hata bendedir, başkasında çalışır die upload ettim paylaştım. Bakalm nolucak. Deneyen varsa haber versin bu arada . :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
offff. İnternette hata verior. Başka deneyen varmı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet dostum indiremedim 6.1 mb yazıyodu dosyaya 12mb oldu hala bitmemişti indirme hattası verdi bi dah denedim the link has expired çıktı

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
evet dostum indiremedim 6.1 mb yazıyodu dosyaya 12mb oldu hala bitmemişti indirme hattası verdi bi dah denedim the link has expired çıktı

linkte sorun yok dostum. Hatta programda kuruluyor. Fakat girerken aktivasyon kodu soruyor (kendiliğinden yazmışlar.) ok diosun. İnternet soruyo onada ok diosun. İnternet connection lost falan dio.link çalışıor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

İyi de hünkarım mis gibi Belle varken spb'ye ne gerek var ki?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

ben denemek amaçlı kullanacaktım. Belle her durumda daha iyi tartışılmaz. Ama 3d ilgi alanım sayılır. ;) bi deniyim dedim , internet kısmında hata verior. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

hünkarım belle gercekten güzel ama hava durumu batarya ve ssat widgetleri spbde bambaska hele bide belle stabilligiyle birlesince spbnin son versiyonu inanılmaz akıcı çalışıyo hem şarjıda fazla etkilemiyor eskisi gibi

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bu son çıkan shell 3D ise, internet kısmında hata vermesinin sebebi her girilen tescil koduna karşılık gelen aktivasyon kodunu kontrol ediyor. Böylece bir kodun tek bir cihazda kullanımını denetlemiş oluyorlar, hacker kardeşler bu aktivasyon işini kandırırlarsa o zaman hacklenmiş olur bence.

murder_liable

Üye
Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı nesne yüklenemiyor diyor:( tel nokia c7 belle

sado826

sado826

Üye
signed olmayan uygulamaları yüklemeye yarar hack işlemi unsigned istedigin uygulamayı rahatlıkla yükleyebilirsin

murder_liable

Üye
signed olmayan uygulamaları yüklemeye yarar hack işlemi unsigned istedigin uygulamayı rahatlıkla yükleyebilirsin

Anladım ama hack yapsam yüklesem bile olmayack herhalde demi yukarda öyle demisler. sorunu var.

synergy11

synergy11

Üye
internete bağlanma sorunu diyo ve kendi evimdeki wifi yi kullanıyorum yani olmadı :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı nesne yüklenemiyor diyor:( tel nokia c7 belle

hack :)

----------Eklendi @ 07:50:34 ---------- Yazıldı @ 07:46:59 ----------

bu hack olayı teli garanti dışı falan bırakmıyo demi. Bide nden istiyo ki hack olayını.

Garantiden çıkmaz. Hack olayını istemesinin sebebi, nokia kendi sertifikalarıyla uygulamaların özellikleri birbirine tutmuyor. Yani nokia senin yükleyeceğin uygulamanın güvensiz olduğuna karar veriyor. Yani sertifika=denetleme kurulu dersek, sen hack yapıp denetleme kurulundaki herkesi işten atacaksın :D bundan sonra buraların denetlemesi benden sorulur demiş oluyorsun ;) :zuhaha: ama garanti dışı kalmaz. :)

----------Eklendi @ 07:52:18 ---------- Yazıldı @ 07:50:34 ----------

internete bağlanma sorunu diyo ve kendi evimdeki wifi yi kullanıyorum yani olmadı :D

ben yabancı sitelerden iyice araştırdım ( ingilizcem biraz iyidir :naughty: ) internet hatası sebebi aktivasyon kodlarının spb tarafından tamamen block edilmesi. Programda sorun yok , kesinlikle çalışıyor. Ama şu code u nabacaz :(

----------Eklendi @ 08:19:00 ---------- Yazıldı @ 07:52:18 ----------

tek çözüm var bu ****** için. Generate programı :(

covar

covar

Üye
ben yükledim arkadaşlar ama wifi yok deneyecem

Üst Alt