Kiraladığım Evden Çıkamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
Herhangi bir kontrat imzalamışsan , imzalamadığın kontrat yüzünden yükümlü olmazsın . Evden çıkabilirsin . Sahte belge ile hakkında kira sözleşmesi ihlali yaptığın için hakkında dava açabilirlermı , evet açabilirler . Senin bunun karşılığında izleyeceğin yol imzaya ve varsa borça itiraz şeklinde olacaktır . Imzaya itiraz sonunda imzanın sana ait olmadığı anlaşıldığı takdirde , evrakta sahtecilik olduğu için dava açabilirsin . Elinde imzanın sana ait olmadığını gösterir mahkeme ilamı olduğu için kesin delil vardır.

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
Çıkamanız lazım sağlık açısında, rutubetli yerde yaşanmaz.
Hem maddi açıdanda rahatlarsınız.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dava aç evrak sahteliğinden ama onlar aşirettir falan :D

Bizde aşiretiz. Öyle aşiretlik bir iş çıkarırlarsa resmi yollardan tümünü hapse attırırız :ehe

Herhangi bir kontrat imzalamışsan , imzalamadığın kontrat yüzünden yükümlü olmazsın . Evden çıkabilirsin . Sahte belge ile hakkında kira sözleşmesi ihlali yaptığın için hakkında dava açabilirlermı , evet açabilirler . Senin bunun karşılığında izleyeceğin yol imzaya ve varsa borça itiraz şeklinde olacaktır . Imzaya itiraz sonunda imzanın sana ait olmadığı anlaşıldığı takdirde , evrakta sahtecilik olduğu için dava açabilirsin . Elinde imzanın sana ait olmadığını gösterir mahkeme ilamı olduğu için kesin delil vardır.

Resmi haklarımı bana hatırlatma zahmetine girdiğiniz için çok teşekkür ederim. Artık ne yapacağımı çok iyi biliyorum.

Çıkamanız lazım sağlık açısında, rutubetli yerde yaşanmaz.
Hem maddi açıdanda rahatlarsınız.

Çok şükür bu sene grip bile olmadım :)

sağlık yüksek okulumu ? o_O

Evet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt