Kiraladığım Evden Çıkamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kiraladığım Evden Çıkamıyorum
Tam 6 ay önce 'ev yok ne bulsak hemen yerleşeceğiz' mantığıyla kiralık bir ev tuttuk. Evin 6 metre tavan yükseliği var. Güneş almıyor. Bodrom katı ve rutubetli. Kalorifer petekleri 2 karış bile değil. Pencereler ve dolaplar çok yüksekte. Düşünün ki pencereye sadece kafamız yetişiyor. Ev buz gibi hiç ısınmıyor. Kalorifer 100 derece bile olsa ev ısınmıyor. Ev 2 oda 1 salon şeklinde ve şehir merkezinden 200 mt uzak.

Evi Ağrı merkezde 350 liraya tutmuştuk. Kömürde (3 ton 8 ay taksitle) aylık 260 hazirana kadar ödüyoruz. 40 lira kapıcı, 10-15 lira elektrik ortak kullanım ödüyoruz. Toplam 660 lira yapıyor aylık. 6 aydır bu evdeyiz.

Geçen hafta sonu yeni kiralık arayışlarına giriştik. Mart ayının 15 inde boşalan şehir merkezinin ortasında 1+1 kiralık ev bulduk 250 liraya. Kalorifer yakıt ücreti 75 lira aylık. Yani bu ev toplam kapıcı parası, eletrik ortak kullanımda dahil olursa 375 lira yapıyor. Bu da şuanki evden kat kat iyi.

Buraya kadar herşey güzel.

Ev sahibi ile görüşüp çıkacağımı söyledim. Hiç bir kontrat imzalanmadığı halde ev sahibi bana kontrat imzalamışsın çıkamazsın, icraya veririm diyor. Olay şöyle: Biz evi ev sahibinin oğluyla görüşüp tutmuştuk. Ev sahibinin oğlu öğretmen ve 30 yaşlarında. Babası asıl ev sahibi. Babasına sanki kontrat imzalamışız gibi göstermiş.

Bende dedim ki, tamam biz çıkalım sen icraya ver.

Dün ev sahibinin oğlu geldi. Saçmaladığı şeylere inanamayacaksınız: Sizin verdiğiniz kira ile kömür alıyorduk. Eğer siz çıkarsanız kömürsüz kalırız. Sizin çıkmanız etik değil. Sizin 3 ton kömür çoktan bitti. Biz size yansıtmadık.

Uzun bir konuşma sonucu şöyle dedim: Kirayıda ödemiyorum. Artık bedava mı kalırım yoksa paşa paşa çıkar mıyım kara kara düşünün.

Nedir başımıza gelen ya :@

• Beğen
Tepkiler: yutkun

anılbaran

anılbaran

Üye
orda olsaydım dövmeye gelirdim onu herhalde . Burdada çok yaşandı bu olaylar duyuyoruz bizde .Boşver ya çözümü bulunur olmazsa buluruz :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Oğlu babasına, babası oğluna küfredip bela okuyor. Düşünün halimizi.

SHS

SHS

Üye
Allah yardımcın olsun:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kısacası adamlar Allah'ından bulmuşlar...

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
kiracı haklıdır her zaman yasa var bu konular için. Sen imza atmadı isen onları tehtit et. Sahtecilikten savcılaga verecem diye.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende böyle düşünüyorum ama onlara acıyorum. Oğlu babasına yalan söylemiş babasıda bu yalanla bizi tehtid ediyor :D

mstf_l

mstf_l

Üye
Bende böyle düşünüyorum ama onlara acıyorum. Oğlu babasına yalan söylemiş babasıda bu yalanla bizi tehtid ediyor :D

Babanın işide zor
Oğlanın işide zor
Sizin mesele de zor

Ama suçlu varsa o da oğlan bence

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet bencede. Bütün suç onun üzerinde.

Oğlunun ne işi var ki böyle belalı bir babasının işlerine burnunu sokuyor :off:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Allah yardımcın olsun!
Kanunen hiç bir halt yiyemezler, tüm kozlar sende.
Bana kalırsa biran önce uzaklaş derim. Bu saaten sonra kafan rahat etmez orda.

tempestshine

tempestshine

Üye
Bizim evinde her yeri rutubet.O kadar güneş alıyor ama nafile.Ev resmen eriyor.Dışardaki havaya bağlı olarak duvarlardan sular akıyor.Dolapların arkası çillenmiş.Simsiyah berbat bir şey.Üstelik iğrenç kokuyor .. :zzz:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bizim evinde her yeri rutubet.O kadar güneş alıyor ama nafile.Ev resmen eriyor.Dışardaki havaya bağlı olarak duvarlardan sular akıyor.Dolapların arkası çillenmiş.Simsiyah berbat bir şey.Üstelik iğrenç kokuyor .. :zzz:

Duvarı nem, insanı gam yıkar.
Sen kafanı serin tut

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim destek olduğunuz için. Kafam 6 aydır rahat etmiyor zaten. Ev bulmuşum boşaldığı gibi geçiyorum :bye2:

----------Eklendi @ 00:07:54 ---------- Yazıldı @ 00:07:15 ----------

Beterin beteri varmış :hmmm

TheExplorer

Üye
Sen boşver en yakın zamanda kurtulmaya bak.;)

KayraBey

KayraBey

Üye
Kiracımısın derdin var arkadaş.Allah yardım etsin hepsine...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Çok sağolun. Ev sahipleri bozuk oluyor genelde.

mstf_l

mstf_l

Üye
bizim evde de bir oda akıyor resmen duvar simsiyah oldu kullanmıyoz zaten odayı ama :ehe

----------Eklendi @ 11:38:45 ---------- Yazıldı @ 11:38:14 ----------

bizim bir de kira değil kendimizin düşün artık

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu nasıl bir zihniyet yahu...

Buraxlive

Buraxlive

Üye
O evde 1 dka daha durursan gelip ben zorla cikarticm :D öyle insanlarn öyle evinde kalinmaz hocam hakli tarafta sensin hic düsünme :)
1 dakikan basladi :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1 dk değil 1sn bile kalmak istemiyorum :D Hafta sonu tekrar ev araştıracağız zaten, öyle böylelere bırakmayacağız ;)

Bu arada evi ben tutmamıştım, akrabalarım tutmuştu. Bu sefer evi ben tutacağım güzel olacak ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt