Kiraladığım Evden Çıkamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astrosman

Astrosman

Üye
ALLAH yardımcın olsun..... :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim :tşk:

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
:( yazık ya :( bence sen evden çık seni dolandırmaya çalışmakla çok büyük hata etmişler :evet:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Consul9

Consul9

Üye
Ya aga sen görmeden niye aliyosun.Neyse ins yeni ev bulursunuz

greenmile

greenmile

Üye
öğrenci adam bir gece ansızın çıkar gider yahu,ne kontratıne bişeyi salla gitsin al eşyanı git

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:( yazık ya :( bence sen evden çık seni dolandırmaya çalışmakla çok büyük hata etmişler :evet:

İnsan kendi memleketindeki insana bunu yapar mı? Öğrenci diye 'kazıklamazsan suçlusun' mantığı güdüyorlar :@

Ya aga sen görmeden niye aliyosun.Neyse ins yeni ev bulursunuz

Bende ona yanıyorum :) Cahillik dönemim, tecrübesizlik diyelim.

Önemli olan benim gibi tecrübesizlere ev sahiplerinin yardımcı olmasıdır, kazıklaması, dolandırması değil.

• Beğen
Tepkiler: Muhmd CR7
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Allah ayrdıNcın olsun yha. Nankörler :@ yha bide kış ayında işlerin az olduğu zamanlar. Off yha üzüldüm kardeş :(

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
öğrenci adam bir gece ansızın çıkar gider yahu,ne kontratıne bişeyi salla gitsin al eşyanı git

Burada çoğu ev sahibi sadece evli adama ev veriyor. Benim anlamadığım, öğrenci de insan değil mi? Bu yüzden ucuz evleri alamıyoruz böyle pintilerin eline düşüyoruz :(

Allah ayrdıNcın olsun yha. Nankörler :@ yha bide kış ayında işlerin az olduğu zamanlar. Off yha üzüldüm kardeş :(

Sen üzülme kardeş, yapan yapmış yapacağını. Bizede çıkmak düşüyor.

• Beğen
Tepkiler: Muhmd CR7
yutkun

yutkun

Üye
sana bi tavsiyem var uymak istersen söyleyeyim kafana yatacaktır

----------Eklendi @ 23:15:35 ---------- Yazıldı @ 23:12:09 ----------

sen en yakın bir notere git ve tebligah çek evden çıkacagına dair o zaman sen resmi iş yapmış olursun sana hiç bişey yapamazlar icrada onlara hava olarak kalır sen canını sıkma kardeşim ondan sonra istedigin yere gidersin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu resmi işleri bilmiyorum. Ama yapmak istiyorum. Tek yapmam gereken en yakın noterde 'evden çıkacağıma dair tebligat çıkarmak mı?' Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yani notere gidip ordakilere 'evden çıkacağıma dair tebligat çıkarmak istiyorum' mu diyeceğim?

greenmile

greenmile

Üye
çoğu yerde böyle öğrenci sevilmez:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Onlar başka türlü öğrencileri sevmiyorlar :d:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ağrıda üniversite içinmi kalıyosun ? :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet neden ;==_-)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
merak ettim :D hangi bölüm ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
S.y.o

karayel90

karayel90

Üye
Eğer sen kontrata hiç bi imza atmadıysan git mahkemeye ver sahte imzadan bak nasıl yatarlar içerde yada bu dediklerimi desen bile işe yarayacağını düşünüyorum

turker10

turker10

Üye
o değil de 1 yıllık değil 2 yıllık bile imza atsan atmış olsanda sen orda kalırsan ne kadar kira ödeyeceğini gösterir o şey gibi değil yani hani ttnet yada telefonlara yıllık taahhüt yapmak gibi değil istediğin zaman çıkarsın kimse sana zorla kalacan diyemez....
önceden fazladan para verdiysen çamur yapıp vermeyebilirler ama haricinde kalacan edecen diyemezler ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eğer sen kontrata hiç bi imza atmadıysan git mahkemeye ver sahte imzadan bak nasıl yatarlar içerde yada bu dediklerimi desen bile işe yarayacağını düşünüyorum

Mahkemeye onlar işi uzatırsa gidilir. Şimdiden mahkemelerle mi uğraşacağım. Ama dediğin çok mantıklı. Ayrıca, oğlanın babası kontratın sahte olduğunu öğrenirse birbirleri ile kavga ederler ben de çeker giderim :ehe

o değil de 1 yıllık değil 2 yıllık bile imza atsan atmış olsanda sen orda kalırsan ne kadar kira ödeyeceğini gösterir o şey gibi değil yani hani ttnet yada telefonlara yıllık taahhüt yapmak gibi değil istediğin zaman çıkarsın kimse sana zorla kalacan diyemez....
önceden fazladan para verdiysen çamur yapıp vermeyebilirler ama haricinde kalacan edecen diyemezler ;)

Fazla para vermedim çok şükür ;)

nub

nub

Üye
Dava aç evrak sahteliğinden ama onlar aşirettir falan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt