Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Internet Paketi Bitmiyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan
Üye
Konu Sahibi
Internet Paketi Bitmiyor
Telefonla internete giriyorum trcll paket verdi Kaç gündür azalma çok az Internet kullanımı 2MB Ama 800 kılobayt gidiyor paketten telefonda sorun mu var yoksa trcll de mi
DaNq3rB0y
Üye
e ne güzel iste
Astrosman
Üye
Fıstık gibi....
enkazcı
Üye
bende 3 ay önce operayı beleşe kullanmıştım ama 1 ay önce bitti
Hasan
Üye
Konu Sahibi
nerden öğreneceğim son kullanım tarihini ona göre aklıma bişey geldi
enkazcı
Üye
adam kurnazlık peşinde
_ardaa
Üye
kalan yaz 2222'ye gönder tüm aldığın paketlerin bilgisi gelir sana mesaj olarak.
benim de tekno paketim var 1 haftalığına 200TL veriyor ama ben konuştukça kalan TL düşeceğine artıyor, şuan 336 TL kalmış gözüküyor
Haftalik 3000 SMS paketinizden kalan bakiyeniz Turkcelllilerle 2983 Adet.02.03.2012 tarihine kadar bakiyenizi kullanabilirsiniz.Aylik Internet kampanya paketinizden kalan bakiyeniz 28,61 MB.10.03.2012 tarihine kadar bakiyenizi kullanabilirsiniz.Paket bitiminde kullaniminiz, mevcut tarifenizden ucretlendirilir.
Aynen bide sis olanını yükledim süper ne uğraşcm nete para vermeyle
Hasan
Üye
Konu Sahibi
para veren mi var ki bu turkcellin hediyesi zaten turkcellin yeni tuzağı yeni hat alanlara diğerlerine geçmesin diye adamlar her yeni olanlara böyle yalakalanıyorlar
symbian.forever
Üye
bana ne internet paketi veren oldu. Nede sms paketi.
Interneti operayı modladım kullanıyorum. Smsi internetten atıyorum