n8 ime kola dokuldu yardım edın lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
n8 ime kola dokuldu yardım edın lutfen
aksam otururken n8 e 1 bardak kola dokuldu hemen tel kapttım sıldım o arada arka kamera ısıgı deılı gıbı yanmaya basladı ısık cok kuvvetlı bı sekılde yanıyoo sonmuyo tel kapalı ama hala yan ıyo tel petekte kuruttum sonra actım ama ekrana nokıa yazısı cıkıyo tel acılmıyoo sankı yanlıs flash atmısım gıbı oldu nokıa yazısı cıkıyo ama acılmıyoo ...sımdı ne yapmalıyım arkadaslar garntıyemı verıyım yoksa dead flash mı atıyım flash atarsam faydası olurmu yoksa hersey dahadamı kotu olurr acıl bı sekılde yorumlarınızı beklıyorum sımdıden herkese tesekkkurler ....sayılarımla

legend5858

legend5858

Üye
Servise ver bence daha da zarar görmemesi için.Birde piriç dolu bi kaba koy içindeki nemi alır bataryayı filan cıkar.telefonu açma.İyice kurut.Eğer olmazsa servise vermelisin.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
direk servise yapacağın herhangi birşey telefonun geri gelme olasılığını azaltır hani su olsa kurutursun falan ama kola şekerli ve asitli su gibi hemen kaybolmaz

• Beğen
Tepkiler: Tuba
saynesim

saynesim

Üye
böyle saçma sapan konular açmayın lütfen

cardanadam

cardanadam

Üye
sen ciddimisin yoksa dalgamı geçiyorsun

StigmatA

Üye
arkadaşlar sanmıyorum benim n8 e ayranda döküldü kolada döküldü sadece etrafı yapış yapış oldu bi nemli bele sildim birazda kapalı kurumasını bekleidm çatır çatır çalışıyor ileride neolur bilinmez ama şuan gayet iyi ve n8 bu tarz şeylere biraz dayanıklı bir telefon zaten.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
direk servise yapacağın herhangi birşey telefonun geri gelme olasılığını azaltır hani su olsa kurutursun falan ama kola şekerli ve asitli su gibi hemen kaybolmaz
aynen :oke: su olsa piriç ile kurutabilirsin açılır pirinç nemi aldığı için ama cola şekerli bunun için başka yöntem var ama mesuliyet almam...
Servise vermeniz en doğru olanı....

böyle saçma sapan konular açmayın lütfen

konu saçma değil cola tele dökülebilir yazılan mesajlar saçma
evet bazı konular dalga geçmek için açıldı ama bu bir yardım konusu Lütfen....
sen ciddimisin yoksa dalgamı geçiyorsun
Ciddi olma ihtimali çok yüksek...
O yüzden bilgilendirici mesajlar yazalım....

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence hiç müdahele etme servise ver çünkü müdahele edip basaramazsan servis kabul etmeyebilir herseye ragmen servis kabul etnezse kendin müdahele edersin o zamanda forumda yardımcı olabilecek olan arkadaslar var hem teknik hem yazılım olarak

MAFİA.

MAFİA.

Üye
En yakın zaman da servise göndermen lazım. Kurumasını bekleme,çünkü kurudukça sana zararı olur asitli içicek olduğundan.

cardanadam

cardanadam

Üye
az önce bir arkadaşımla görüştüm n8 kullanıyor ekranı ve kasası çizilmiş nasıl olduğunu sordum cebimden düştü dedi hadi len cepten düşmeyle telefonmu(n8) çizilir dedim üstüne stand düşünce çiziliyor dedi yuh dedim hala çalışıyormu dedim çalışıyor dedi standın ağırlığı 300kg arkadaşlar siz düşünün artık normal bir telefon ne hale gelirdi

joe_cenk

joe_cenk

Üye
zaten garanti dışıdır zararın neresinden dönersen kardır mantığıyla direk bir servise götür kurutmayla olacağını hiç sanmıyorum içinin güzelcr temizlenmesi lazım malum kola şekerli

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şekerlı ve sitrık asit var kolada servis onu saf alköle 0yatıracak onu güzelce

----------Eklendi @ 10:53:47 ---------- Yazıldı @ 10:52:19 ----------

az önce bir arkadaşımla görüştüm n8 kullanıyor ekranı ve kasası çizilmiş nasıl olduğunu sordum cebimden düştü dedi hadi len cepten düşmeyle telefonmu(n8) çizilir dedim üstüne stand düşünce çiziliyor dedi yuh dedim hala çalışıyormu dedim çalışıyor dedi standın ağırlığı 300kg arkadaşlar siz düşünün artık normal bir telefon ne hale gelirdi

pestil olurdu heralde

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Böyle bir durumda yapman gereken telefonu kapatmak değil, bataryayı çıkarmaktı..
telefonu kapamak çözüm değil çünkü bazı bölgeler halen çalışır ve kullanıcıdan power komutu bekler.:oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bataryası cıkmıyorkı n8 ın

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
saç kurutma makinesini deneyin :D :oke: çok yaptım sonuç her seferinde pozitif.
şekerli çayda da bile düzelmişti.

esatgelmedi

Üye
hemen bataryayı çıkarman gerekiyor ancak n8 de böyle bir şansın olmadığı için
sana servisin yolları gözüktü. garantiden yaptırma şansın yok ama telefonu kurtarırsın en azından. üzüldüm inşallah kurtarırsın telefonu.

StigmatA

Üye
dostum stand olayına inanırm çünkü ben mesleğim gereği devamlı şantiyedeyim ve 3. kattan bodurmuda eklersek yakşalık 9,50-10 metre yüksekten beton zemine çakıldı cebimden bişy çıkarırken. ekranda çzik yok sadece çok ufak bişr darbe izi varekran ile kasa arasındaki nikelaj şeritte.

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben cok cıddıyım tele kola dokuldukten sonra kamera ısıgı yanıyodu tele enerjı gıdıyodu hanı nokıa yazısı cıkıyoduu kuruduktan sonra pert oldu sanırım hıcı enerjı yok telde yane tamamen kapandı s anda hıc ıslevı yok yapıcak bısı yok bende servıse verıcem telı mecburen artıkk bu konu cok sacma ve gereksız dıyen arkadaslarda lutfen benım moralım olmus yerle bır bu soyledıklerınız gercekten cok ayıppp gercektenn..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
keşke telı kapatsaydın hemen

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
dediğimde bende ciddyim bi deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt