n8 ime kola dokuldu yardım edın lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
anladım ama ben sadece sansımı denedım benı tek tesellı eden sey ıcındekı dosyalarımın yedegı olmasıııdırr

projectmaximo

projectmaximo

Üye
sıvı telefonun içindeyken açmaya çalışman çok yanlış olmuş.kısa devre yapmış bile olabilir, devreler yanmış olabilir.sıvı teması serviste zaten çok kolay anlaşılıyor ve anlaşıldığı anda garanti dışı.sizin yapmanız gereken yandaki vidaları söküp bataryayı çıkarmaktı acilen.kısa devre ihtimali ortadan kalkardı en azından.sonra da telefonu servise götürüp durumu anlatsaydın hem onlara yardımcı olmuş olurdun hem telefonun büyük ihtimalle kurtulurdu..geçmiş olsun arkadaşım kötü bir durum..

ha bi de telefonu usb ile bilgisayara bağlaman ve açmaya çalışman da çok kötü olmuş.odak ışığının yanmadı da büyük ihtimalle kısa devre olduğunu gösteriyor zaten

• Beğen
Tepkiler: Tuba

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
vala kısa devremı olmuss olmamıs bılmıyomm ama garantıye verıcem artıkk ne olucaksa olsun bakalımmm ..zaten ben bunu rıyaddan aldım aldıgım sırket ban 10 sene kasko garantısı verıyo burda yaptıramsam bıle 1 aya kadar donucem ozman yaptırırım

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Benim telefona su dökülmüştü. 1 hafta hiç ellemedim batarya çıkarık halde bekledim. Düzelmişti. Ama N8 Risk edilmez. Servise ver.

adanalı1

adanalı1

Üye
Servis sıvı temas deyip geri yollayacak.hic uğrasma.sök.fon makinasının soğuk bolumuyle kurula. Kuruladıktan sonra alkolle tekrar ıslatıp sil, tekrar kurula. Bi 5 dakıka sonra ac. Buyuk ıhtımalıyle duzelır.

n000k

n000k

Üye
ee nook sonra tel aptırdınmı kaca patladı sana

servise verdim bana ana kart yanmış dediler yaptırmaya değmez dediler.. sonra çok iyi bir telefoncu olan abim yaptı ama nasıl yaptı bilmiyorum onun sırrı 200 liraya patladı.. 450 ye de sattım :D

edit= şunu söyliyim ana kartına birşey olmamış dedi abim yalnız..ama hemen suya düştükten sonra hemen soğuk hava ile kurutmaya çalışmıştım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt