yıne kurutmaya denerım ama artık ıyıcen ben umudu kestım zaten tele kola dokulur dokulmez kapattım telı ama ne caree kocamn bı bardak soguk kolaaa....yarınn ınsallah garantıye goturcem telı umarımm garantı bunuda kapsarr yoksa ıcımde bı hıs cok masraf cıkıcak dıyoo...
benimki suya düştü açılmadı, bozuldu, hemde soğuk hava tuttum kurusun diye ama nafile.. cola asitli ve şekerli o yüzden daha kötü olmuştur içi vede ekranı!!
telin daha fazla hasar vermeden servise verilmesi lazım....su anda bı gelısme oldu arkadaslar tel usb ye bagladım kamera ısıgı yanıyoo durmadann usb sarj ısıgıda yanıp sonuyoo surmdan sankı elımde fener var ınanılmaz bı sekılde yanıyoo sarj ısıgı sondu ama usbde takılı kamera ısgı hala yanıyoo anladıgım kadarıyla su anda sark alınca dırek kamera ısıgını yakıyoo tell..
ee nook sonra tel aptırdınmı kaca patladı sana
----------Eklendi @ 14:50:40 ---------- Yazıldı @ 14:49:01 ----------
ısık hala yanıyooo umarım ekran bozukturr ama ekrana nokıa yazısı geldııı ama acılmıyoo tel yazı gelıp gelıp duruyooo sonra kendılıgınden kapanıyoo
tabi garanti vermiyorum.. ama giden gitmiş denemekte fayda var 
ya sen direk servise ver onlar halleder telefonu dışını flen iyicene sil et sonra servise deki sabah kalktıqımda boleydi![]()
. Ama Dead denemekten zarar gelmez gibime geliyor .servıs fıkrı benımda kafama yattı ama sonunda nalıycaklar bıse dokuldugunu demı...ama ne dıosunuz zarar gelırmı bı dosyaları ındırıp bı dead mı denesekk..cıkmadık candan umut kesılmez hıc yoktan ...su fener gıbı yanan kamera ısıgını kapatmıs olurum demıı..
----------Eklendi @ 15:34:59 ---------- Yazıldı @ 15:26:47 ----------
sımdı ben tele turkce belleyı flaslamıstım sımdı aynı dosyalarımı ındırıp dead flash atıyım yoksaa annayamı donnmem gerkıyoo