n8 ime kola dokuldu yardım edın lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
yıne kurutmaya denerım ama artık ıyıcen ben umudu kestım zaten tele kola dokulur dokulmez kapattım telı ama ne caree kocamn bı bardak soguk kolaaa....yarınn ınsallah garantıye goturcem telı umarımm garantı bunuda kapsarr yoksa ıcımde bı hıs cok masraf cıkıcak dıyoo...

polluxea♪

polluxea♪

Üye
olaya bak ayran döküldü kola döküldü.... :D arkadasm yapcagn bsey yok servise verceksn bayaa da bi para gözden cıkarcaksn olan bu gecmiş olsun

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
cıkann msarafı burda paylasıcam ...bıraz dudaklarımız uçuklasınn

Tuba

Tuba

Üye
yıne kurutmaya denerım ama artık ıyıcen ben umudu kestım zaten tele kola dokulur dokulmez kapattım telı ama ne caree kocamn bı bardak soguk kolaaa....yarınn ınsallah garantıye goturcem telı umarımm garantı bunuda kapsarr yoksa ıcımde bı hıs cok masraf cıkıcak dıyoo...

Hayır saç kurutma makinesi gibi sıcak hava ile kurutursanız devreleri yakarsınız denemeyin
kurutma işlemi soğuk hava ile olmalı....

n000k

n000k

Üye
benimki suya düştü açılmadı, bozuldu, hemde soğuk hava tuttum kurusun diye ama nafile.. cola asitli ve şekerli o yüzden daha kötü olmuştur içi vede ekranı!!

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
benimki suya düştü açılmadı, bozuldu, hemde soğuk hava tuttum kurusun diye ama nafile.. cola asitli ve şekerli o yüzden daha kötü olmuştur içi vede ekranı!!

Aynen :oke: telin daha fazla hasar vermeden servise verilmesi lazım....
Düz su olduğunda yine soğuk hava değil de pirinç en sağlıklısı oluyor bence...

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
su anda bı gelısme oldu arkadaslar tel usb ye bagladım kamera ısıgı yanıyoo durmadann usb sarj ısıgıda yanıp sonuyoo surmdan sankı elımde fener var ınanılmaz bı sekılde yanıyoo sarj ısıgı sondu ama usbde takılı kamera ısgı hala yanıyoo anladıgım kadarıyla su anda sark alınca dırek kamera ısıgını yakıyoo tell..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
su anda bı gelısme oldu arkadaslar tel usb ye bagladım kamera ısıgı yanıyoo durmadann usb sarj ısıgıda yanıp sonuyoo surmdan sankı elımde fener var ınanılmaz bı sekılde yanıyoo sarj ısıgı sondu ama usbde takılı kamera ısgı hala yanıyoo anladıgım kadarıyla su anda sark alınca dırek kamera ısıgını yakıyoo tell..

Telefonun sadece ekranı zarar görmüş herhalde . Devrelere gelseydi o ışık yanmazdı sanırım . Tam emin değilim ama ekran değişikliğiyle kurtarabilirsin gibime geliyor .

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
ee nook sonra tel aptırdınmı kaca patladı sana

----------Eklendi @ 14:50:40 ---------- Yazıldı @ 14:49:01 ----------

ısık hala yanıyooo umarım ekran bozukturr ama ekrana nokıa yazısı geldııı ama acılmıyoo tel yazı gelıp gelıp duruyooo sonra kendılıgınden kapanıyoo

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ee nook sonra tel aptırdınmı kaca patladı sana

----------Eklendi @ 14:50:40 ---------- Yazıldı @ 14:49:01 ----------

ısık hala yanıyooo umarım ekran bozukturr ama ekrana nokıa yazısı geldııı ama acılmıyoo tel yazı gelıp gelıp duruyooo sonra kendılıgınden kapanıyoo

Nokia mı yazdı ? Dead dener misiniz bir ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
böyle ugraşırsan mefta olacak tel

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
6600 slide su kaçtı yaptım oldu.. n95 su kaçmıştı yine kuruttum oldu.. 5800 su kaçmıştı yaptım oldu. daha sonra çay bardağına düşürdüm basket atmış gibi bişey oldu.. uzun süre kuruttum ve yine düzeldi.. n97 aynı şekilde su kaçmıştı yine kuruttum.. son olarak c7 iki kez bu işlemlerden geçti :) tabi garanti vermiyorum.. ama giden gitmiş denemekte fayda var :)

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
ya bende kararsız kaldım hanı dead flash deneyımmı dıye ıyıcene oldurmeyelım telii dıye ama sankı yazılımı cokmu gıbı nokıa cıkıyoo kapanıyoo dead flash atsammı bılmedım sımdı korkuyorumm ıyıcene mahvetmıyelım telefonuu..sımdı ne yapöalım acba battı balık yna gıder deyıpp ..dead flash mı atıyım yoksaa ..yarın dırek garantıyemı teslım etsemm..kararsız kaldımm..ama su anda ıcım benı gıdıklıyoooo dead flash at dıyeee...

SilentOne

SilentOne

Üye
ya sen direk servise ver onlar halleder telefonu dışını flen iyicene sil et sonra servise deki sabah kalktıqımda boleydi :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ya sen direk servise ver onlar halleder telefonu dışını flen iyicene sil et sonra servise deki sabah kalktıqımda boleydi :D

İyi fikir :) . Ama Dead denemekten zarar gelmez gibime geliyor .

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
servıs fıkrı benımda kafama yattı ama sonunda nalıycaklar bıse dokuldugunu demı...ama ne dıosunuz zarar gelırmı bı dosyaları ındırıp bı dead mı denesekk..cıkmadık candan umut kesılmez hıc yoktan ...su fener gıbı yanan kamera ısıgını kapatmıs olurum demıı..

----------Eklendi @ 15:34:59 ---------- Yazıldı @ 15:26:47 ----------

sımdı ben tele turkce belleyı flaslamıstım sımdı aynı dosyalarımı ındırıp dead flash atıyım yoksaa annayamı donnmem gerkıyoo

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kımseyı dinlemedigıne göre istedigini yapmakla başlayabilirsin?

_ardaa

_ardaa

Üye
servıs fıkrı benımda kafama yattı ama sonunda nalıycaklar bıse dokuldugunu demı...ama ne dıosunuz zarar gelırmı bı dosyaları ındırıp bı dead mı denesekk..cıkmadık candan umut kesılmez hıc yoktan ...su fener gıbı yanan kamera ısıgını kapatmıs olurum demıı..

----------Eklendi @ 15:34:59 ---------- Yazıldı @ 15:26:47 ----------

sımdı ben tele turkce belleyı flaslamıstım sımdı aynı dosyalarımı ındırıp dead flash atıyım yoksaa annayamı donnmem gerkıyoo

İçine sıvı giren cihazı yazılım atarak kurtarmaya çalışan ilk insansın haberin olsun, bütün derdin yanan ışıklarsa bantla gitsin yazılımla ne uğraşıyorsun telefon bitmiş zaten can çekişiyor haberin yok.

• Beğen
Tepkiler: onur027, Dandanakan92 ve Tuba

kazimaydin

Üye
    Konu Sahibi
evet ılk olmaya karar verdım zaten denemeden bılemeyız sonucun nasıl olucagınıı..baklım neler olucakk

----------Eklendi @ 16:02:51 ---------- Yazıldı @ 15:58:00 ----------

dead flash olmadı flash basladı hemen ardından kablo baglantısı yok dıyooo boylece ..artık yolun sonuu fnishhhhhhhhhh..servis zamanı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sonunda anladın arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt