Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
bende belle sheel kullanıyom atma filan olmuyor :) ama ram fazla yiyor tabi ;)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bende indiricem şu belle shell'i

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belle shell kullanıp, ram yemesinden şikayetçisiniz, bizim yapacağımız belle daha kötü. Siz görsellik istiyorsunuz, o zaman belle shell kullanacaksınız. Belle navibar beta aşamasında ve geliştirilmesi mümkün değil. Biz istemiyor muyuz belle görünümlü olsun? Sadece benzetme yapılabiliyor, o da sadece simge ile oluyor.

Sizler için yine en iyisi Belle Shell :oke:

5230'ların boş ram'i 5800, 5530, X6'lardan çok daha fazladır. Çünkü fonksiyonları bu telefonlar kadar fazla değildir :oke:

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
peki rambo kardeş belle shell i flash ev ekranı gibi cfw ye uyarlıyabilirmisin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu da düşünülüyor hatta uygulayanlar varmış. Ancak CFW'de varsayılan olarak belle shell kullanılırsa RAM çok daha büyük bir sorun olur.

anılbaran

anılbaran

Üye
ayrıca belle sheel qt ile yazıldı haberiniz ola :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet o da CFW'ye gömülmeli. Eğer Qt'de gömülürse gelsin sorunlar :D

serkan

Üye
Gerçekten çok kaliteli bir cfw olmuş, emekleriniz için sonsuz teşekkür ediyorum. Sadece bir sorun oluştu, acaba benden mi Cfw'den mi bilmiyorum ama. Hocam, 5800 için olanı kurdum. Ayarlardan tuşkilidini seçtiğimde ekrana atıyor, bunu nasıl düzeltebilirim?

anılbaran

anılbaran

Üye
önce hafıza kartına format at sonra telefona hard format . Kapat aç telefonu kişisel ayarlarını yap ve yeniden başlat . Beta 3 mu kullanıyosun yoksa 2 mi ? beta 3 kullanıyorum çünki o hata beta 3 te bir keere bile görmedim :)

serkan

Üye
önce hafıza kartına format at sonra telefona hard format . Kapat aç telefonu kişisel ayarlarını yap ve yeniden başlat . Beta 3 mu kullanıyosun yoksa 2 mi ? beta 3 kullanıyorum çünki o hata beta 3 te bir keere bile görmedim :)

Beta 3 kullanıyorum. Dediklerini uygulayacağım kardeşim. Yardımın için teşekkür ederim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
342. sayfa. Tarih: 28.02.2012

400. sayfaya emin adımlarla ilerliyoruz. Hayalim 1000. sayfayı görmek :halay3:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nerden bildin :D

bensenbiz

bensenbiz

Üye
ben en son Anıl'a ait bir cfw'yi kullanmıştım. Acaba orjinal v60 yapmadan direk onun üstüne bu beta 3 olanı kurabilirmiyim?

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
rambo kardeşim yazdıklarına bakıyorumda bu nasıl bir azimdir yardımseverliktir sabırdır emektir bu nedirya samimi söylüyorum 15 yıllık internet hayatımda takdir ettigim sayılı insanlardansın çünkü sadece birşey yapmak yetmiyor senin ahlakınıda seviyorum

Üst Alt