c6-01 mandal sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayalet91

hayalet91

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 mandal sorunu
tuş kilidini açma-kapama işlemini yapan mandalı bi kere çektiğimde telefon titriyor ama tuş kilidi açıksa açık kapalıysa kapalı kalmaya devam ediyor bu sorunu yaşadığımda mandalı 3 kere çekip bırakınca ancak düzeliyor.bence yazılımsal çünkü mandalı çektiğimde tel. titriyor yani komut algılanıyor.anna kullanıren böyle bi sorun yoktu belleye geçince oldu...
bu sorunu yaşayan başkaları var mı yada çözümü bulan şimdiden teşekkürler...

tarxhn

tarxhn

Üye
ben hiç mandalla telefonu acmadıgım için bende sorun yoqq gerci onceden baktıgımda annada bazen oluyordu. yazzılımdan kaynaklıdır

hayalet91

hayalet91

Üye
    Konu Sahibi
ben hiç mandalla telefonu acmadıgım için bende sorun yoqq gerci onceden baktıgımda annada bazen oluyordu. yazzılımdan kaynaklıdır

bencede yazılımsalda her yazılımsal sorunda format atmak istemiyorum.başka bi çözüm var mıdır acaba diye açtım konuyu?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bendede oluyordu. Telefona aşırı yüklenince falan. Telefonu formatladım düzeldi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bencede yazılımsalda her yazılımsal sorunda format atmak istemiyorum.başka bi çözüm var mıdır acaba diye açtım konuyu?

fabrika ayarlarından verı sil ve geri yukle ile format at arkadaşım ve belleyı tekrar geri yüklemene gerek yok

bugli

Üye
ayni sorun bende de var *#7370# ile soft format attim ama duzelmedi bir turlu

atinali28

atinali28

Üye
Aynı sorun bende de var kardeşim hemde oldukça sık. Mesaj gönderememe, wifi ile oviden veri indirememe ve daha bir sürü problemim var. Çıldırtacak beni bu telefon kıracağım ondan korkuyorum vallahi. Anna'ya bir dönebilsem; dönmemin bir yolu olsa bir saniye durmam.

atakan_06_1994

Üye
downgrde war forumda annaya donebilrsn

kaplan4680

kaplan4680

Üye
Aynısı bendede var arkadaşım bu durum çok canımı sıkıyordu bende mandalı kullanmama kararı aldım pocketsensor kullanıyorum cebimden cıkardığım zaman tuş kilidi otomatik açılıp kapanıyor yakınlık sensörü olan her telefonda olmalı bence hem mandalın deforme olmamasını sağlıyor hemde rahat bir kullanım..

iyi Forumlar :)

SilentOne

SilentOne

Üye
o program da güzl ama sensoru kullandıqın için şarjıda iyi somuruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt