Neden Isınsınki,Galaxy S2 nin öyle bir problemi varmı ?

Bence bu konu gereksiz yere uzadı. Son diyeceğim şey Talip eğer memnun değilse galaxy s2 almalıdır.
Bu arada meego sadece profesyoneller için yapılmadı, aksine normal kullanıcılar için daha uygun bir sistem. Normal kullanıcının yapacağı şey ise marketi kullanıp sorunsuz bir şekilde uygulama oyununu kurmak.

o zonguldak da ki telefon uzmanı talipe sor o biliyordur belki ne de olsa adam koskoca zonguldak ta cfw atmayı bilen tek kişi![]()
Dostum ne kadar çekirdek o kadar hız ve ısı. Alsın alsın. GSII alsın. Hem biz rahatlarız hemde havalar da soğuk malum telefona sarılıp ısıtır kendini.
)TALIPAVCI Allah aşkına telefona fan koymalarını mı bekliyorsun?! Ne soğutması. GS2 ısınıyor diye bişey demedim zaten. Çekirdek sayısı arttıkça doğal olarak her cihaz ısınır. Git bence bugün çıkan MeeGo güncellemesini yükle. Gerçekten telefon konusunda bişey bildiğinden şüphe duymaya başladım. Tamam FW atıyorsun falan ama sadece bu yönde de geliştirmezki insan kendini. Azıcık araştırmacı olmalısın bence. Sorunlarını aldığın cihazı aşağılayarak değil, araştırarak çözmelisin. Madem niye en başından beri araştırmadın ki? Yorumları da mı anlamıyorsun. Bilen insanlar söylüyor şu şudur diye adam hala kendi bildiğini okuyor. -.-
Edit: Ayrıca ne biliyorsun prime'ın profesyonel olduğunu. Mağazadan program indirmek profesyonellik gerektiren bişeyse hepimiz profesyoneliz o zaman. Sen de çok geri kalmışsın bu konuda derim ben. Üstelik bende bilmiyordum terminal kullanmayı vs vs. Arayarak öğrendim. Flashlayamıyordum bile n9'u komut sistemiyle flashladım youtube'dan izleyerek. Yani o kadar çok anlatımı var ki senin gelip burada saçma başlıklar açman direk saçma. - evet saçmaladım -
Edit: Ayrıca ne biliyorsun prime'ın profesyonel olduğunu. Mağazadan program indirmek profesyonellik gerektiren bişeyse hepimiz profesyoneliz o zaman.
)
Okuduğunu nasıl anlıyorsun acaba?
Ben mağazadan uygulama yüklemenin profesyonellik olduğunu söylemedim ki. Nasıl bir bağlantı kurdun merak ediyorum?
Ayrıca 12 yaşımdan beri akıllı telefon kullanıyorum, neyin ne olduğunu bilecek kadar telefon kullanmışlığım var yani.
Yeni Güncelleme Türkiye İçin Çıkmamış Galiba Ama Akşam Bakacam Cihaza...
Soğutma Konusunda,İsmini Tam Olarak Bilmiyorum Bilgisayarcı Arkadaşlar Bilir Bazı Ekran Kartlarında Hatta İşlemcilerde Dahi Kullanılır Demir Gibi Bir Madde Soğutma Görevi Görüyor Belki Öyle Birşeyler Vardır İçerisinde Diye Sordum...
Size Bir Önceki Konuda Bahsettiğim Gibi Ben N8 İ Araştırmıştım,Oradaki Personel N9 Var Elimizde Geleli 1 Hafta Bile Olmadı Demiştiler Bende N95 8GB ile N96 Arasındaki Fark Gibi Ufak Farklar Vardır dedim örneğin kamera gibi ve cihazı aldık gerisini bir önceki konudan okursunuz...bu konuda prime ye hak veriyorum gidip n8 almalıydım yada bilmeden n9 almamalıydım...
Mağazadan Program Yüklemek Profesyonelce birşeydir demedim belliki yanlış anlaşılmalara sebep olmuşum,cihaza mağaza harici hiçbir yerden program yükleyemediğimi ve nokia destek hattını aradığımı belirtmiştim...
elimde n8 olsaydı emin olun yok terminalmiş yok şuymuş hiiç uğraşmazsım kurardım X-Plore mi Bi Güzel Hacklardım belle yi sonra forumdan çatır çatır uygulamaları oyunları v.s. yüklerdim bu arada n8 in işlemcisi tam kapasite çalışınca 980 MHZ Olduğunu Duydum Sizce Doğrumudur ?
Telefonlarda kullanılmaz. Çünkü ortam olarak çok dar olduğu için faydası olmaz. Buna önlem olarak metal veya benzeri ısıyı dağıtmak için cihazda kullanılması gerekir.(N9 ve N8'deki polimer kasa, Samsung ise hala plastik.)
(Tecrübeyle sabittir
) Çünkü sonradan gelecek bazı şeyleri(Codec destekleri, O/C, Android kurulumu ...) yapmak için terminal ile uğraşman gerek veya program yükleme gibi sorunlar olduğunda.
Alüminyum'dan yapılmış heatsink denilen soğutma elemanıdır o dediğinTelefonlarda kullanılmaz. Çünkü ortam olarak çok dar olduğu için faydası olmaz. Buna önlem olarak metal veya benzeri ısıyı dağıtmak için cihazda kullanılması gerekir.(N9 ve N8'deki polimer kasa, Samsung ise hala plastik.)
Burada sana hak veriyorum. Bu işi ileri taşıdığında komutlarla ilgili işlemlere aşina olmazsan çok küfredersin(Tecrübeyle sabittir
) Çünkü sonradan gelecek bazı şeyleri(Codec destekleri, O/C, Android kurulumu ...) yapmak için terminal ile uğraşman gerek veya program yükleme gibi sorunlar olduğunda.
Ayrıca stalker67'nin söylediği aklıma geldi. "Bizler Telefon Hackerı Değiliz." diye yazmıştı. Bakıyorum da çatır çatır Telefon hackliyorsun![]()
,Tabi Bu Espirisi Kodlardan Bahsetmiş Galiba Yarın Sorarım 
Hayır öyle bişey söylediğini iddia etmedim zaten. TALIPAVCI "Sana öyle geliyor kardesim sen profesyonel olduğun için" yazmış ona karşılık dedim. Tamam belki profesyonelsin vs. Hani mağaza kullanmanın profesyonellik olmadığını ifade ettim.
Ve gerçekten konu saçma bir biçimde dağıldı. Adam soru sorduğu başlığı "Hangi telefonu alsam?" diye çevirdi.
Son olarak asıl soruya cevabım kanıtlı bir şekilde. Evet N9'da 3G var. Hatta aşağıdaki resimde üstte yazıyo TURKCELL'in yanında 3.5 diye. İnternete o 3.5 (yani 5800'da 3,5 G gibisinden yazıyordu hatırladığım kadarıyla.) ile bağlanıyorum şuan. Son güncelleme ile -az önce yükledim- "Video Arama" desteği de geldi. Yani 3G'yi sadece bundan ibaret olarak algılıyorsan tabii. Neyse. Umarım anlatabilmişimdir, açıklığa kavuşmuştur olay. Şimdi gereksiz yere başka sorular sormanın lüzumu yok.

Ayrıca stalker67'nin söylediği aklıma geldi. "Bizler Telefon Hackerı Değiliz." diye yazmıştı. Bakıyorum da çatır çatır Telefon hackliyorsun![]()

Ekranının kendi kendine kısılıp açılması ile sana bağlı bişey. Sensörü yüzünden. Ekranın üstünde telefonun sağ üst kısmında ışıkta belli olan kare bi bölüm var. - ya da ben öyle görüyorum orasını - İşte sen oraya gölge yaparsan - yani arkadan gelen ışığı kendi gölgenle kapatırsan veya karanlık olursa - ekran kendi kendine kısılır sen karanlıkta parlak ekranı görüp gözlerin yorulmasın diye. Aydınlıkta ise daha çok açılır ışıkta ekran parlamasın ve ekranı göresin diye. 
Hayır sormuşsun ya.- ilk mesajlarda yazdıklarına göre hiçte biliyormuşsun gibi gelmedi nedense - N9'dan çektim resmi zaten fark ettiysen.Ekranının kendi kendine kısılıp açılması ile sana bağlı bişey. Sensörü yüzünden. Ekranın üstünde telefonun sağ üst kısmında ışıkta belli olan kare bi bölüm var. - ya da ben öyle görüyorum orasını - İşte sen oraya gölge yaparsan - yani arkadan gelen ışığı kendi gölgenle kapatırsan veya karanlık olursa - ekran kendi kendine kısılır sen karanlıkta parlak ekranı görüp gözlerin yorulmasın diye. Aydınlıkta ise daha çok açılır ışıkta ekran parlamasın ve ekranı göresin diye.
![]()
...neyse kardeşim sana tavsiyem elinde ki cihazı nasıl en yüksek perfonmansta kullanabileceğin konusunda prime gibi deneyimli kişilerden yardım al öğren kavra böyle gereksiz başlıklar açma yada al IPHONE o zaman başlasın komedi