Nokia N9'da 3G Yok Galiba...

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
:kop:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Bence muhattap almayın bu arkadaşı mesajlarından dalga geçtiği anlaşılıyor.

----------Eklendi @ 19:39:33 ---------- Yazıldı @ 19:35:11 ----------

Yaşı küçük, olgun değil diycem ama ondan kat kat daha seviyeli yazan Mertcan'a ayıp olacak.

marifet yaşta değil diye boşuna dememişler abi olgun olmak lazım biraz. neyse düşüncelerin için teşekkür ederim :sarıl: konu fazla dağılmasın. ama symbian türkiye gerekli olan uzun açıklamayı yapmış zaten daha üstüne arkadaşa söyleyecek laf yok sanırım :oke:

pRime.

pRime.

Üye
marifet yaşta değil diye boşuna dememişler abi olgun olmak lazım biraz. neyse düşüncelerin için teşekkür ederim :sarıl: konu fazla dağılmasın. ama symbian türkiye gerekli olan uzun açıklamayı yapmış zaten daha üstüne arkadaşa söyleyecek laf yok sanırım :oke:

Rica ederim, aynen öyle.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
15 sene boyunca kaç nokia kullandın?? bu arada merak etme ben cihazı nerden alacağımı ve ne şartlarda alacağımı çok iyi biliyorum bilinçli bir tüketici olduğumu düşünüyorum yetirince inceledim ve bilgi sahibi oldum cihaz hakkında mersin forum nokia shoptan alacağım bir sorun olmayacağına adım gibi eminim ama esas bu sana ders olsun derim ki tecrübe et ilerde düşme hataya alacağın yeri ve de alacağın cihazın özelliklerini iyi seç ki sonrada bu gibi durumlara düşme eleştirmek için komik duruma düştün bak 3G yi sadece ön kamera zannediyorsun çünkü :islik

3G'nin Sadece Ön Kamera Olmadığını Biliyorum,İnternette Doşlaşırken'de Hep 2.5G yazıyor...

Neyse ben size birşey demiyorum android Ics'in MeeGo Dan Kat Kat Daha İyi Olduğunu Düşünüyorum,Birdahakine Iphone Veya Samsung Alacağım Zaten Nokia'ile hiiç uğraşamam...

Siz Gidin N9 Alın Görün...

• Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA, keloglan34, OCREYIZ ve 1 kişi daha
MertcaN9

MertcaN9

Üye
3G'nin Sadece Ön Kamera Olmadığını Biliyorum,İnternette Doşlaşırken'de Hep 2.5G yazıyor...

Neyse ben size birşey demiyorum android Ics'in MeeGo Dan Kat Kat Daha İyi Olduğunu Düşünüyorum,Birdahakine Iphone Veya Samsung Alacağım Zaten Nokia'ile hiiç uğraşamam...

Siz Gidin N9 Alın Görün...

sen bu kafayla 3310 bile alsan elinde patlar.

cozturk

cozturk

Üye
şuna cevap vermeyin artık sadece laf kalabalığı

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye

bu arada KVK dan Cihaz Aldım Diye Bilinçli Tüketici Olmuyor muyum ?

araştırmadan,telefonu bilmeden,tanımadan cihaz aldığın için billinçli tüketici olmuyorsun burda prime var telefonu yok ama senin gibi telefonu olanlardan 1000 kat daha yararlı senin elindeki cihaz da bilmediğin bir çok şeyi öğretir sana bu yüzden boşboğazlık yapıyorsun aynı şekilde diğer N9 kullanlar oyun uygulama veya cihazla ilgili önemli bilgiler paylaşıyorlar ama sen sırf boşboğazlık yapmaktan öteye gitmiyorsun alma o zaman cihazı N9 alıyorum diye almışsın biz hepimiz senden daha hakimiz cihaza merak etme aldıktan sonrada 7 yaşında ki çocuğun oyuncağı bozuk çıkmış gibi mız mız olmayız merak etme ama sen bir an önce çıkar elden cihazı şayet elinde yakışmadığını düşünüyorum. :islik

• Beğen
Tepkiler: pRime.
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
araştırmadan,telefonu bilmeden,tanımadan cihaz aldığın için billinçli tüketici olmuyorsun burda prime var telefonu yok ama senin gibi telefonu olanlardan 1000 kat daha yararlı senin elindeki cihaz da bilmediğin bir çok şeyi öğretir sana bu yüzden boşboğazlık yapıyorsun aynı şekilde diğer N9 kullanlar oyun uygulama veya cihazla ilgili önemli bilgiler paylaşıyorlar ama sen sırf boşboğazlık yapmaktan öteye gitmiyorsun alma o zaman cihazı N9 alıyorum diye almışsın biz hepimiz senden daha hakimiz cihaza merak etme aldıktan sonrada 7 yaşında ki çocuğun oyuncağı bozuk çıkmış gibi mız mız olmayız merak etme ama sen bir an önce çıkar elden cihazı şayet elinde yakışmadığını düşünüyorum. :islik

Ben Zaten N8 Alacaktım,Orada Çalışan Bir Adam N9 var dedi bende teknik özelliklerini sordum 1GB ram 1 GHZ işlemci var dediydi yanılmıyorsam,cihazın işletim sistemini sormadım N8 ile N9 Arasında Nekadar Fark Olabilirki diye düşündüm(N95 8GB ile N96 Arasındaki Fark Kadar Olabileceğini Düşündüm)Telefonu Eve Gelince Açtım Şimdi Ben Bilinçsiz Tüketicimiyim ? Her Dolandırılan Bilinçsiz Tüketicimi Oluyor ?

O telefon sana yakışmamış v.s. yazmışsın şekli güzel karizma telefon bende satmayı düşündüm ama daha önce belirttiğim gibi telefoncu 700-800 TL civarında alabileceğini söyledi sen olsan satarmıydın 1300 küsür TL ye aldığın Cihazını ?

Başımızdan geçeni biliyorsun bir önceki konumdaki olay...

buraya gelmişsin boş boş yazılar yazıyorsun yok neymiş efendim yükleyenler nasıl yüklüyor yok efendim o telefon sana yakışmıyo bırak bu işleri...

bak yeni keşfettim ekran parlaklığı arada kendiliğinden artıp azalıyor ama ben sana hiçbir şey demiyorum git paran olunca N9 alda aklın başına gelsin telefon konusunda emin ol senden daha çok şey biliyorum,dersler yüzünden piyasayı takip edemedik işte aldık N9 u ama ben sana karışamam git al n9...

----------Eklendi @ 09:50:06 ---------- Yazıldı @ 09:48:44 ----------

7 yaşındaki çocuk gibi mız mız olmayız merak etme yazmışsın yukarıda 1300 TL paran boşa gitse ne yapacağını merak ediyorum !

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye
merak etme benim N9 alacak param fazlasıyla var 64 gb beyaz siparişini verdim bile. Burda teli aldığın günden beri açtığın ne bi tane yararlı konu var nede mesaj. Eminim n8 alsaydın symbian 3 bölümü senden çok çekerd.bu kadar kişi sana gerekeni söylemiş zaten. Evet mız mızsın çünkü telefonu olmayan değerli prime ın konularına bakıyorum birde senin konularına bakıyorum gerçek ortada. Ayrıca daha 15 yaşında telefon piyasasına hakim deneyimli biri gibi konuşma rezil etme kendini.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
merak etme benim N9 alacak param fazlasıyla var 64 gb beyaz siparişini verdim bile. Burda teli aldığın günden beri açtığın ne bi tane yararlı konu var nede mesaj. Eminim n8 alsaydın symbian 3 bölümü senden çok çekerd.bu kadar kişi sana gerekeni söylemiş zaten. Evet mız mızsın çünkü telefonu olmayan değerli prime ın konularına bakıyorum birde senin konularına bakıyorum gerçek ortada. Ayrıca daha 15 yaşında telefon piyasasına hakim deneyimli biri gibi konuşma rezil etme kendini.

senin cihazın bir gelsin görecem seni,ben sana birşey demiyorum şu anda 5800 ve n95 8gb var bunlarda böyle bir sıkıntım yok bunlardan öncede 7610 um vardı n8 S60^3 tede bir sıkıntım olmazdı emin ol

ben burda milleti bilinçlendirmek için açıyorum bu konuları...

ADMIN LUTFEN KONU KILIT UĞRAŞAMAM BEN BUNLA !

----------Eklendi @ 16:04:31 ---------- Yazıldı @ 16:03:16 ----------

Ben senden daha deneyimliyim bundan emin olabilirsin !

• Beğen
stalker67

stalker67

Üye
Talip Ban Yemiş :S ama emin ol adam haklı bak ben onun sınıf arkadaşıyım sınıfımızın telefoncusudur kendisi sınıftaki çoğu s60v5 e cfw yükledi

adamın başından geçen olayları bilsen böyle konuşmazsın mertcan...

• Beğen
Tepkiler: keloglan34
MertcaN9

MertcaN9

Üye
Talip Ban Yemiş :S ama emin ol adam haklı bak ben onun sınıf arkadaşıyım sınıfımızın telefoncusudur kendisi sınıftaki çoğu s60v5 e cfw yükledi

benim başından geçenlere bir lafım yok kim olduğu ne yaptığına da bir lafım yok ayrıca o yapmadan önce düşünecekti ban yemesinde de bir suçum yok. önceki yazıları okursan anlarsın ne olduğunu buraya yazı yazanların yüzde 70 i talip'İn açtığı konulardan attığı mesajlardan rahatsız biraz dön bak geri sayfalara. hem benim ona dediğim şeylerin hiç biri başından geçen olaylar ile ilgili değil telefonun ön kamerası çalışmıyor diye konu açıyor 3g yi o zannediyor sonra sürekli her mesajda kopyala yapıştır benzeri telefondan şikayetçi olduğunu ve kimse bulaşmasın diye mesajlar atıyor o 15 yaşında burda 30 yaşında kullananlar var öneriyorlar ona mı inanalım diğerlerine mi onu geçtim ayrıca diyorum ki önceki sayfada prime gibi bir üyenin telefonu yokken bu kadar yararlı paylaşım yapıyor telefon hakkında bilmediği bir çok şeyi belki de onun sayesinde öğrenmiştir ama telefonu olan talip eleştirmek ve de veryasım etmekten başka hiç bir şey yapmıyor yarar 0 bunu belirttim ve bu fikirlerimin arkasındayım bana hak veren veriyor zaten konunun uzamasına gerek yok. ayrıca kime kaç tane cfw yüklediği beni ilgilendirmez ki bunları yapmakla telefoncu da olmuyor zaten. madem o kadar bilgili telefoncu N9 a nasıl oyun yüklenir yada N9 a şunu yaptım gibi bir konu açardı da en azından insanlara yardımı dokunur du böyle tepkileri üzerine toplamazdı...

• Beğen
Tepkiler: cnk52, pRime. ve frankendream
pRime.

pRime.

Üye

bak güzel kardeşim cfw yüklemek telefondan çok anlamak demek değildir. telefondan anlamak demek daha çok çeşit çeşit telefon kullanıp kapasitelerini iyi bilmektir daha fazlasını yapabilmektir. işte senin arkadaşın n9'un kapasitesini bilmiyor ve üstelik daha 3g'nin tam olarak ne işe yaradığını da bilmiyor. belli ki eski telefonuna çok alışmış onda uygulama kurmak daha kolay tabi. n9'da biraz daha uğraştırıyor ama oluyor. n9 çok profesyonel bir cihaz sınırları zorlamak isteyenler için yani telefondan gerçekten anlayan insanlar için birebir. öte yandan iphone gibi çok basit de bir telefon yani sadece uygulama marketinden uygulama kurarak telefonu kullanabilirsin.
madem başını çok ağrıttılar gitsin tüketici haklarına başvursun. kimse o cihaza mahkum kal demiyor ki ona.

• Beğen
Tepkiler: stalker67 ve MertcaN9
lasvetorus

lasvetorus

Üye
cok karamsarsin talip.guncelleme ile gelekmis iste.keske telefonu almadan once forumu bir inceleseydin.

• Beğen
PROTON1

PROTON1

Üye
Benimde anlamadığım bir nokta neden 3G de görüntülü görüşme özelliğini sonraki güncelleştirmelere bırakılır?N900 dede bu olmuştu.Ayrıca meego gibi bir işletim sistemini çöpe atarak tarihi bir hatayı nasıl yapabildi NOKIA? SONY ERİCCSON UIQ işletim sistemini sonlandırmasından sonra İkinci vaka.

• Beğen
Tepkiler: stalker67
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

CFW yüklemek için ilk bana danıştı Talip bu kadar fandroid ve kıl bir tip olduğunu bilmiyordum kusura bakma N9 benim aşkımdır ona laf atarsan karşında beni bulursun Super amoled plus olan GS2 bile N9 un parlaklığını vermiyor N9sadece amoled ondan sonra kimle görüntülü görüşeceksin eski 5800'ını alıp mı ? Annen seni merek mı eder yüzünü mü görmek ister
hem araştırmıyorsun sonra satıcının seni kandırması bile değil N9 almaya teşvik etmesiyle gaza gelip n9 alıyorsun almadan önce kullandın mı ki telefonu ? tamam ben de c5-03 var mı diye sordum sonra telefonu elimde buldum bir açıdan gaza geldim ama hiç kimsenin başını ağrıtmıyorum bu benim kendi sorunum ona rağmen c5-03 ümden tam verim almaya çalışıyorum Symbianın kapalı kaynak kodlu bir sistem olmasına rağmen MeeGo açık kaynak kodlu neler neler yapardım o telefonla biraz mesajı dağattım çünkü kafam bozuldu yani elinde bir hazine var ama sen bunu göremiyorsun ve bu yüzden bizi gıcık ediyorsun bir an önce android telefon alıp fandroid ol da kurtulalım :off: :off: :off: :sinir :sinir :sinir :sinir

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve frankendream

frankendream

Üye
Elime iki telefonda geçti. GS2 amcamda var. Gerçekten çok hafif bi telefon görüntüsü falan. Hatta çok beğendim ama sonra elime N9 geldi. O nasıl bir telefondur öyle. Dokunmatiği muazzam bi his veriyor. Üstelik MeeGo GS2'deki Android'e göre kat kat hızlı ve stabil. Android kullanmadım daha önce ama gerçekten abartılmış bir sistem olarak geldi bana. Bende çok şaşıyordum androide. Ama elime geçince "bu ne ya?" falan oldum. Ve GS2 dokunmatik ekranını da beğenmedim.

stalker67

stalker67

Üye
vallaha yarın okula getirecekmiş birde ben bakıyım nasıl bir cihazmış

----------Eklendi @ 22:18:22 ---------- Yazıldı @ 22:11:42 ----------

bu arada cfw yüklemeyi sadece sormuş sana sen ben bilmiyorum foruma bak demişsin zonguldakta talipten başka kimse cfw yüklemeyi bilmiyor...

3G yi görüntülü görüşmeden saymıyor bu arada talip cihazda 2.5 G yazdığını belirtmişti galiba yukarılarda...

----------Eklendi @ 22:23:34 ---------- Yazıldı @ 22:18:22 ----------

bak güzel kardeşim cfw yüklemek telefondan çok anlamak demek değildir. telefondan anlamak demek daha çok çeşit çeşit telefon kullanıp kapasitelerini iyi bilmektir daha fazlasını yapabilmektir. işte senin arkadaşın n9'un kapasitesini bilmiyor ve üstelik daha 3g'nin tam olarak ne işe yaradığını da bilmiyor. belli ki eski telefonuna çok alışmış onda uygulama kurmak daha kolay tabi. n9'da biraz daha uğraştırıyor ama oluyor. n9 çok profesyonel bir cihaz sınırları zorlamak isteyenler için yani telefondan gerçekten anlayan insanlar için birebir. öte yandan iphone gibi çok basit de bir telefon yani sadece uygulama marketinden uygulama kurarak telefonu kullanabilirsin.
madem başını çok ağrıttılar gitsin tüketici haklarına başvursun. kimse o cihaza mahkum kal demiyor ki ona.

adamlar demiyecekmi senin açıp açmadığını nereden bilelim diye ?

yoksa bana dedi o tüketici haklarına gidecem diyede ben dedim adamlar derse eğer sen açmışsın diye ozaman ne yapacaksın oda vaz geçti zaten Galaxy S2 alacaklarmış...

----------Eklendi @ 22:28:20 ---------- Yazıldı @ 22:23:34 ----------

n9 a talip niye böyle diyor bende anlamadım zaten ama talip in bir bildiği vardır emin olun...

----------Eklendi @ 22:29:23 ---------- Yazıldı @ 22:28:20 ----------

Elime iki telefonda geçti. GS2 amcamda var. Gerçekten çok hafif bi telefon görüntüsü falan. Hatta çok beğendim ama sonra elime N9 geldi. O nasıl bir telefondur öyle. Dokunmatiği muazzam bi his veriyor. Üstelik MeeGo GS2'deki Android'e göre kat kat hızlı ve stabil. Android kullanmadım daha önce ama gerçekten abartılmış bir sistem olarak geldi bana. Bende çok şaşıyordum androide. Ama elime geçince "bu ne ya?" falan oldum. Ve GS2 dokunmatik ekranını da beğenmedim.

evet android in abartılacak bir yanı yok ama güçlü bir sistem olduğu kesin...

PROTON1

PROTON1

Üye
vallaha yarın okula getirecekmiş birde ben bakıyım nasıl bir cihazmış

----------Eklendi @ 22:18:22 ---------- Yazıldı @ 22:11:42 ----------

bu arada cfw yüklemeyi sadece sormuş sana sen ben bilmiyorum foruma bak demişsin zonguldakta talipten başka kimse cfw yüklemeyi bilmiyor...

3G yi görüntülü görüşmeden saymıyor bu arada talip cihazda 2.5 G yazdığını belirtmişti galiba yukarılarda...

----------Eklendi @ 22:23:34 ---------- Yazıldı @ 22:18:22 ----------

adamlar demiyecekmi senin açıp açmadığını nereden bilelim diye ?

yoksa bana dedi o tüketici haklarına gidecem diyede ben dedim adamlar derse eğer sen açmışsın diye ozaman ne yapacaksın oda vaz geçti zaten Galaxy S2 alacaklarmış...

----------Eklendi @ 22:28:20 ---------- Yazıldı @ 22:23:34 ----------

n9 a talip niye böyle diyor bende anlamadım zaten ama talip in bir bildiği vardır emin olun...

----------Eklendi @ 22:29:23 ---------- Yazıldı @ 22:28:20 ----------

evet android in abartılacak bir yanı yok ama güçlü bir sistem olduğu kesin...

vala hocam biizm arkadaşlarda IPHONE da var GALAXY ACE de.İnceledim android sistemi ama ne bilim IPHONE IOS tan sonra bana yavan geldi.Ve ayrıca çok güçlü donanım istiyor.Kimse Android adını ağzına almazken ben çok başarılı bir sistem olacagını söylüyordum forumlarda.Çünkü çok güzel sekmenti ve çıkış notası vardı.Ama finishi geçen atlet gibi sonradna yavaşladı ve kayank kodlarında tamamı açık değil

Üst Alt