Galaxy ace hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16

calypso16

Üye
bilip bilmeden konusmayin biraz arastirmaci olun orta ve ust sinif bir telefon ram gelince yeterli flash player ayarlamasini bilene var kies gorur gormesinede orjinal romdan cikarsan gormez su anda kiesde 2.3.6 var duyrulur piyasada bir suru hemde orjinalinden daha kaliteli romlar var android tek tercihiz olsun gerisi bos
bende 2.3.3 orjinal rom var ve hala 2.3.6'yı görmüyor?!!

atarax29

Üye
tamam seninki orjinal turkce rom turkiyeye biraz gec geliyor ama ruslarin yine garantili 2.3.6 orjinal rom var. odinle froya 2.2.1 yapacaksin tell daha kotu hal alacak sonra kies froya yi gorecek guncellediginde 2.3.6 olacak yine orjinal. ama garanti onemli dil diyirsan custom rom gec arada cok fark var cok memnun kalirsin soylemedi deme garanti bokuna hiz konusunda yerlerde surunme bosuna

arda46

arda46

Üye
sakın arkadaşım sakın öyle bi hata yapma android diye alma oyunları açmaz 278 mb ram var 150 mb sabit dolu ekranı berbat kötü kalitesiz kamera çekimi vasat tarayıcısı acayip yavaş + flash player bile yok internetten video izleyemessin ayrıca şarjı da dayanmıyor son bişey daha telefonu kies görmüyor güncelleme yapamassın + başka bilgisayarlardan veri alışverişi yapamassın kardeş sakın alma ben 1 ay kullandım lanet ettim c6 01 telefonumu satıp android diye 700 tl peşin sayıp aldım köpek gibi pişman oldum şimdi n8 aldım ilaç gibi geldi bence öyle bi hata yapma android alacaksan da iyi bişey al ne bileyim 512 mb ram 1 ghz hız olsunda pişman olma sonra o kadar paran varsa nokia 603 e bak

bende ace kullanıyorum 1. kiesten telimi güncelledim sorunsuz 2. youtube vs aklına gelebilecek her türlü siteden video izliyorum 3.her türlü büyük oyunlar yukledim oynuyorum 4. tarayıcı opera gayet hızlı çalışıyor 5. 5mpx kamera var profosyonel fotografcılık yapmıcaksan yeter bence :) tek eksi yanı 150 mb sabit disk olması o fiyata ancak bu telefon derim arkadaş param var daha iyisini alayım derse LG optimus black araştırması lazım Fiyatı 1200 civarı

sonuçta senın kullandıgın telefonda sorun var yada sen yapamıyorsun !

atarax29

Üye
aynen hersey mevcut uygulamari hafiza kartina tasirsan sabit diskinde 100 den asagi dusmez

calypso16

calypso16

Üye
tamam seninki orjinal turkce rom turkiyeye biraz gec geliyor ama ruslarin yine garantili 2.3.6 orjinal rom var. odinle froya 2.2.1 yapacaksin tell daha kotu hal alacak sonra kies froya yi gorecek guncellediginde 2.3.6 olacak yine orjinal. ama garanti onemli dil diyirsan custom rom gec arada cok fark var cok memnun kalirsin soylemedi deme garanti bokuna hiz konusunda yerlerde surunme bosuna

----------Eklendi @ 12:48:26 ---------- Yazıldı @ 12:46:04 ----------

custom rom yüklesem şöyle sağlam güzel bir rom var mı?

----------Eklendi @ 12:52:22 ---------- Yazıldı @ 12:48:26 ----------

zaten telefon root'lu garantiyi takmıyorum kafama

atarax29

Üye
cyanogen7 romlara bi bak 1 var 2sivar hatta android 4 uzerine 9 da cikmis ama eksikleri cok daha beta

calypso16

calypso16

Üye

atarax29

Üye
7.2 de cam calisiyor radyoyu ben sildim zaten internet radyosu kullaniyorum calismayan yer yok bende konusurken isik sensorunu surekli acamiyorsun onada gerek yok zaten sarj tasarrufu

navti

navti

Üye
Pes dahil her oyunu oynayabiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...