zte blade s mi samsung galaxy ace mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memoli36

memoli36

Üye
    Konu Sahibi
zte blade s mi samsung galaxy ace mi
arkadaslar bu iki telefon arasinda celiskide kaldim hangi marka iyi bilemiyorum zte 144 euro ace 220 euro ama ikisininde ozelliklerine baktin mi ayni yardimci olurmusunuz hangisini tabsiye edersiniz acaba

Repeal

Repeal

Üye
ACE çünkü blade ARMv6. ayrıca ACE'in developerları daha çalışkan.

alien97

alien97

Üye
Türkiyede zte marka pek yaygın değil servis sıkıntısı da olur galaxy ace almanız daha mantıklı.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bütçen ne kadar nerde oturuyosun ona göre

memoli36

memoli36

Üye
    Konu Sahibi
bütçen ne kadar nerde oturuyosun ona göre

fransadayim zte olan marka aylik 5.99€ 1€ veriyorsun basta ace olanda aylik 7.99€ 29€ veriyorsun basta 24 ay taksitle hangisi iyi olur ki armv6 ne oluyor bilmiyorum blade s modeli yeni olan model 5 mp kamerasi var onundede kamerasi var acenin onunde kamera yok blade daha iyi gibi geldi ya bilemiyorum yardimci olursaniz iyi olur bana

memoli36

memoli36

Üye
    Konu Sahibi
> ZTE BLADE S Android 2.3.5 Dokunmatik 256k renk / 480 x 800 piksel (3.5 ") + MicroSD 2GB 137 MB dahili kullanıcı hafızası sağlanan Qualcomm işlemci MSM7227T Flash / Video 5 megapiksel kamera Fotoğraf çözünürlüğü 2592x1944 piksel FM radyo MP3 çalar Entegre GPS EAPSIM DAS: 0.920W/Kg Renk: Siyah Bir defada ödemek 144,76 € ile 0,01 € dahil komutu eko katılımı Kredi kartı ile tek seferlik ödeme Bedelsiz taksitte ödeme 1 € komutuna Ve 11,98 € / 12 ay için Ay veya 24 ay için € 5.99 / Ay GENEL Dokunmatik Dimensions117, 00 x 58.50 x 10.60 mm Poids121g Ecran65k renk 480 x 800 piksel (3.5 ") Autonomie10.4 gün bekleme / iletişim 4.7h Batterie1200 mAh Lityum İyon 2.3.5 sistemi exploitationAndroid ProcesseurQualcomm MSM7227T Frekans processeur800Mhz 150MB dahili hafıza BAĞLANABİLİRLİK xHTML WAP v2.0 HSDPA5, 8 Mbit / s Triband 2G900/1800/1900 GPRSClasse 10 EDGEClasse 10 Bluetoothv2.1 USBv2.0 Wifi İLETİŞİM VE POSTA Çağrı Bekletme Konferans Aramalar Çağrı Yönlendirme Anında Mesajlaşma SMS MMS AssistéeT9 Yazma E-postalar RSS okuyucu Senkronizasyon yazılımı PCJOIN ME (PC ve MAC uyumlu) ZTE adresinde bulunabilir MULTİMEDYA MP3 çalar SonnerieAAC biçimleri, AAC +, eAAC +, WMA, WAV SupportésAAC + ses formatlarını, MP3, MIDI, Ogg Vorbis Polifoni Oyunlar Kamera - Sensör photoAutofocus - 5 MP Photo2592 x 1944 piksel çözünürlük Flaş Video / formatları: H.263, H.264, MPEG-4 Jack 3.5 " USB sürücüsü (PC ve MAC uyumlu) ZTE adresinde bulunabilir KİŞİSEL YARDIMCISI Saat Alarm Hesap makinesi Günlük Takvim Uçuş modu SyncML Veri ve faks ÇEŞİTLİ Screensaver Temalar Sesli komutlar Hoparlör (handsfree) Diactaphone Titreşim Pushmail Google uygulama paketi Swype entegre Yazma Comes with Pil USB Kablosu Şarj Cihazı Micro SD 2GB Kulaklık Kılavuzu start-up SAR (özgül soğurma oranı) Electroma kullanıcının maksimum maruziyet düzeyi quantifies

---
I am here:

memoli36

memoli36

Üye
    Konu Sahibi
> SAMSUNG GALAXY ACE Smartphone Android ™ Ultra-tasarım keşfet! Galaxy Ace! Zarif akıllı telefon Android ™, ™ Android Market ™ ve Google ™ Hizmetleri, Sosyal Hub ile mobil özelleştirin Galaxy Ace Enjoy, Elegance ve Performans Android 2.3.6 Dokunmatik TFT - 16 milyon renk HVGA - 320 x 480 piksel / 3.5 " Accelerometer / jiroskop Bekleme: 420h / Konuşma süresi: 6 saat 30 160 MB + microSD 2GB sağlanan RDS özellikli FM radyo EAPSIM DAS: 0840 W / Kg İki kabukları ile birlikte gelir: siyah ve beyaz Nakit ödeme CB 220,76 € ile 0,01 € dahil komutu eko katılımı Kredi kartı ile tek seferlik ödeme Bedelsiz taksitte ödeme € 29 komutuna Ve 12 ay için 15,98 € / ay veya 24 ay için € 7.99 / Ay GENEL Dimensions112.4 x 59.9 x 11.5 mm Ağırlık 113 g MHz hız Processeur800 Android için Samsung TouchWiz kullanıcı arayüzü Tip batterieLi-iyon 1350 mAh Partagée160 MB hafıza + microSD 2GB sağlanan Liman 32 GB MicroSD HC PCJusqu'à DAS0, 840 W / Kg AĞLARI VE BAĞLANTI Quad-band 850/900/1800/1900 MHz HSDPA 900/2100 MHz Maksimum modem hızı 7.2 Mbps download Bluetooth 2.1 USB 2.0 Wi-Fi Wi-Fi 802.11 b / g / n Samsung Kies PC senkronizasyonu POSTA SMS / MMS Giriş modu Swype ® IntégréeSocial Topluluk Hub ™ çözümü Exchange ActiveSync ® E-posta ÖZELLEŞTİRME Langues32 SonneriesMP3 Arayan Özelleştirme MULTİMEDYA 5 megapiksel otofokus kamera çözünürlüğü Flash-LED flaş Görüntü formatları WBMP, BMP, PNG, GIF, A-GIF, JPEG Desteklenen Video Kayıt Cihazı Çözünürlük QVGA (320 x 240) Video formatlarını 3GP, MPEG4, H.263, H.264 Desteklenen Jack 3,5 mm bağlantı 3MP3 ses çalar, AMR, AAC, AAC +, eAAC + RDS özellikli FM radyo GOOGLE HİZMETLERİ ™ Google tarayıcısı Chrome Lite Google ™ arama Sesli Arama YouTube ™ Otomatik senkronizasyon Gmail, Takvim, Rehber Gmail ™ Google Talk ™ Google Calendar ™ Google Maps ™ Street View Google Maps ™ Google Latitude ™ Google ™ adresleri A-GPS Google Maps ™ Navigation Android Market ™ Telefon

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaşım t-mobile fransada varsa bilmiyorum hollandada android telefonlar için çok güzel kampanya yapıyolar htc sensation xe ve nexus s 4 g aldım yaklaşık yüzde 30 indirim yaptılar iki cihazada

memoli36

memoli36

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım t-mobile fransada varsa bilmiyorum hollandada android telefonlar için çok güzel kampanya yapıyolar htc sensation xe ve nexus s 4 g aldım yaklaşık yüzde 30 indirim yaptılar iki cihazada

burda free mobile ciktida yeni 1 saat konusma 60 sms 2€ ya telefon alma seceneklerinde fazla birsey olmadigi icin ikisi arasinda kaldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt