Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telden mi :zzz: :D

anılbaran

anılbaran

Üye
akşam cevaplar gelir beta 4 ne zaman çıkar diye :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bi değişiklik göremedim yaa :P :D bazı hatalar giderilmiş.. omega gibi olsaydı keşke.

IdontKnoW

Üye
cfw yi kurduktan sonra hafıza kartına gelen DevLogo.fil ve Devicon.fil nedir ne işe yarar menüdeki hack klasörü dosya yöneticisindeki gizli adındaki klasör tüm bunlar ne işe yarıyor. açıklayan bir mesaj yada konu varmı? yukarıdaki mesajda gösterilen temalar bu fw içinde varda ben mi bulamıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Evet :D Heh bide Furkan operatör menüsünü neden kaldırıyorsunuz?

Rofs'ta ek alan kazanmak için.

bi değişiklik göremedim yaa :P :D bazı hatalar giderilmiş.. omega gibi olsaydı keşke.

Beta olduğu için ;)

cfw yi kurduktan sonra hafıza kartına gelen DevLogo.fil ve Devicon.fil nedir ne işe yarar menüdeki hack klasörü dosya yöneticisindeki gizli adındaki klasör tüm bunlar ne işe yarıyor. açıklayan bir mesaj yada konu varmı? yukarıdaki mesajda gösterilen temalar bu fw içinde varda ben mi bulamıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..

Sistem dosyalarıdır. Telefonun çalışması için gerekiyor. Hack klasörü yok beta 3te. Gizli klasörün ne anlama geldiği konuda zaten yazıyor. Temaları ben dahil ettiğimi söylemedim.

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

IdontKnoW

Üye
nokia firmware editörle açılış ve kapanıştaki nokia yazılarını düzelttim. acaba eller animasyonu ile sesinide eklemem mümkünmü??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nokia firmware editörle açılış ve kapanıştaki nokia yazılarını düzelttim. acaba eller animasyonu ile sesinide eklemem mümkünmü??

Yazıları düzelttim demişsin. Bir hata yoktu.

ccaaggllaarr

Üye
furkan bir öneride bulunmustum o konu hakkindaki düşünceleriniz nedir?

IdontKnoW

Üye
Yazıları düzelttim demişsin. Bir hata yoktu.
Düzelttim derken bayrak yerine orjinal nokia yazısını geri koydum.. ama orjinal animasyon ve müziğide geri istiyorum.. acaba bunun için hangi dosyaları hangi klasöre eklemem gerek yoksa fw boyutu değişeceğinden sorun yaşarmıyım?

----------Eklendi @ 17:25:52 ---------- Yazıldı @ 17:18:44 ----------

bu arada açılış sesi ve animasyonun çıkarılması haricinde kendi adıma fw mükemmel olmuş, eline sağlık gereksiz hiçbirşey yok ve çok hızlı ayrııca stabil..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
furkan bir öneride bulunmustum o konu hakkindaki düşünceleriniz nedir?

Önerini tekrarlar mısın?

Düzelttim derken bayrak yerine orjinal nokia yazısını geri koydum.. ama orjinal animasyon ve müziğide geri istiyorum.. acaba bunun için hangi dosyaları hangi klasöre eklemem gerek yoksa fw boyutu değişeceğinden sorun yaşarmıyım?

----------Eklendi @ 17:25:52 ---------- Yazıldı @ 17:18:44 ----------

bu arada açılış sesi ve animasyonun çıkarılması haricinde kendi adıma fw mükemmel olmuş, eline sağlık gereksiz hiçbirşey yok ve çok hızlı ayrııca stabil..

ROFS2\private\10202be9\101F8763.txt dosyasını orjinal fw'den bulup bizim fw'deki yerine at.

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
peki kardeş sürüklemeli tuş kilidi sorunu çözüldümü

IdontKnoW

Üye
Önerini tekrarlar mısın?

ROFS2\private\10202be9\101F8763.txt dosyasını orjinal fw'den bulup bizim fw'deki yerine at.

harika oldu.. açılış yavaşlıyor ama olsun.. şimdi tek eksiğim nostalgia.aac.. onu nasıl ekleyebilirim?

Luck1

Luck1

Üye
Benim aklıma takılan bu cfw'yi yükledikten sonra ne tür temalar yüklemeliyim yani hangi telefona uygun temalar yüklemeliyim tema efekleri önemli benim için yardımcı olursanız sevınırım

ccaaggllaarr

Üye
Küçük bir soru sorayim. şimdi her sürüm çiktiğinda mükemmele ulaşmak için ister istemez telefonu flashlayacağız. bu nedenle defalarca klasör düzenlerini vs herşeyi yeniden yapmak durumunda kalacağiz.
örneğin ben ana menünün karmaşik olmamasi taraftarıyımdır. Fakat cfw leri yüklediğimizde düzensiz ve karişik şekilde gelmekte bunu belli bir sıralamada sunmak daha iyi olmaz mi:S
1) rehber
2)mesajlar
3)İşlem kaydı
4)internet
5)haritalar
a) Programlar (kurulacak programların kısayolları vs )
b) ofis (sözlük mesaj okuyucu, hesaplama, drawing, donustur etkin notlar notlar arama)
c)extra(saat ajanda aksesuar kurulumu vs )
d)araçlar (dosya yönetimi temalar )
5)uygulamalar
6)Çoklu Ortam
a) Kamera
b) Fotolar
c) müzik
d)video tv
e) Kaydedici
f) realplayer
g) oyunlar

7) Ayarlar

gibi bir düzen. tabi böyle yapildiği zaman hem yükleyenler düzenleme yaparken yorulmayacak daha düzenli ve standart bir cfw yapılmış olacaktır. Tabi her arkadaş performans görsellik özellklerinden bahsediyor ama bence buda önemli bir nokta. değerlendirirseniz sevinirim.

önerim bu idi...

ayrica beta3 ün sistem kaynaklarini gösteren bir ekran görüntüsü yüklemek/yüklememek arasinda kalanlar için :)

PİŞMAN OLMAYACAKSİNİZ :) VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Menü düzeni zaten en uygun düzeyde.

Sende RAM 20 MB görünüyor ben 59 MB görüyordum. Arkaplanda çalışan uygulamaları kapat :)

Luck1

Luck1

Üye
benim soruma neden cevap verilmiyor :hih:

Üst Alt