EvetTelden mi![]()
![]()
Heh bide Furkan operatör menüsünü neden kaldırıyorsunuz?
EvetHeh bide Furkan operatör menüsünü neden kaldırıyorsunuz?
bi değişiklik göremedim yaa :Pbazı hatalar giderilmiş.. omega gibi olsaydı keşke.
cfw yi kurduktan sonra hafıza kartına gelen DevLogo.fil ve Devicon.fil nedir ne işe yarar menüdeki hack klasörü dosya yöneticisindeki gizli adındaki klasör tüm bunlar ne işe yarıyor. açıklayan bir mesaj yada konu varmı? yukarıdaki mesajda gösterilen temalar bu fw içinde varda ben mi bulamıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..
Tamam.Rofs'ta ek alan kazanmak için.
nokia firmware editörle açılış ve kapanıştaki nokia yazılarını düzelttim. acaba eller animasyonu ile sesinide eklemem mümkünmü??
Düzelttim derken bayrak yerine orjinal nokia yazısını geri koydum.. ama orjinal animasyon ve müziğide geri istiyorum.. acaba bunun için hangi dosyaları hangi klasöre eklemem gerek yoksa fw boyutu değişeceğinden sorun yaşarmıyım?Yazıları düzelttim demişsin. Bir hata yoktu.
furkan bir öneride bulunmustum o konu hakkindaki düşünceleriniz nedir?
Düzelttim derken bayrak yerine orjinal nokia yazısını geri koydum.. ama orjinal animasyon ve müziğide geri istiyorum.. acaba bunun için hangi dosyaları hangi klasöre eklemem gerek yoksa fw boyutu değişeceğinden sorun yaşarmıyım?
----------Eklendi @ 17:25:52 ---------- Yazıldı @ 17:18:44 ----------
bu arada açılış sesi ve animasyonun çıkarılması haricinde kendi adıma fw mükemmel olmuş, eline sağlık gereksiz hiçbirşey yok ve çok hızlı ayrııca stabil..
Önerini tekrarlar mısın?
ROFS2\private\10202be9\101F8763.txt dosyasını orjinal fw'den bulup bizim fw'deki yerine at.
peki kardeş sürüklemeli tuş kilidi sorunu çözüldümü
harika oldu.. açılış yavaşlıyor ama olsun.. şimdi tek eksiğim nostalgia.aac.. onu nasıl ekleyebilirim?
Küçük bir soru sorayim. şimdi her sürüm çiktiğinda mükemmele ulaşmak için ister istemez telefonu flashlayacağız. bu nedenle defalarca klasör düzenlerini vs herşeyi yeniden yapmak durumunda kalacağiz.
örneğin ben ana menünün karmaşik olmamasi taraftarıyımdır. Fakat cfw leri yüklediğimizde düzensiz ve karişik şekilde gelmekte bunu belli bir sıralamada sunmak daha iyi olmaz mi:S
1) rehber
2)mesajlar
3)İşlem kaydı
4)internet
5)haritalar
a) Programlar (kurulacak programların kısayolları vs )
b) ofis (sözlük mesaj okuyucu, hesaplama, drawing, donustur etkin notlar notlar arama)
c)extra(saat ajanda aksesuar kurulumu vs )
d)araçlar (dosya yönetimi temalar )
5)uygulamalar
6)Çoklu Ortam
a) Kamera
b) Fotolar
c) müzik
d)video tv
e) Kaydedici
f) realplayer
g) oyunlar
7) Ayarlar
gibi bir düzen. tabi böyle yapildiği zaman hem yükleyenler düzenleme yaparken yorulmayacak daha düzenli ve standart bir cfw yapılmış olacaktır. Tabi her arkadaş performans görsellik özellklerinden bahsediyor ama bence buda önemli bir nokta. değerlendirirseniz sevinirim.

VAZGEÇEMEYECEKSİNİZ