Ovi'den İstemsiz Resim Yüklenmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Ovi'den İstemsiz Resim Yüklenmesi
Telefondan ovi'ye giriyorum dolaşıyorum biraz sonra oviden çıkıp galeriye girdiğimde 90 tane küçük resim yüklenmiş oluyor?
Aynısı arkadaşımda da oluyor.Bu olay Ovi'ye yeni güncelle attıktan sonra oldu.Bunu düzeltmenin bir yolu var mı ?:vur

• Beğen
Tepkiler: emre19999

hicsam

hicsam

Üye
evet bende de oluyo. Güncellemeden sonra oldu. Bilen varsa çok minnettar kalırız

m.k.s

Üye
bende güncelleme yaptım aınısı oldu hemen ovi yi sildim düzeldi şimdi ilk versiyonu ile giriyorum çözüm bulan yardımcı olsun lütfen

hicsam

hicsam

Üye
ben de sildim ilk versiyondan giriyorum, böyle de iyi ya sorun yok bence

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
:( kimse çözüm bulamamış en iyisi ovinin eski sürümü

• Beğen
Tepkiler: emre19999
lolaman

lolaman

Üye
İyi ki yeni sürümü yüklememişim..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Demekki yeni sürüm bozuk.

Salihç.

Üye
Arkadaşlar en yenisini yüklemedim ama bir öncekinde biraz sayfa açtıktan sonra program kendini kapatıyordu.artık eski sürümüyle dolaşıyorum.hem hafızadan kazanıyorum hemde rahat dolaşıyorm.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar en yenisini yüklemedim ama bir öncekinde biraz sayfa açtıktan sonra program kendini kapatıyordu.artık eski sürümüyle dolaşıyorum.hem hafızadan kazanıyorum hemde rahat dolaşıyorm.
Aynn kardesim :oke:

Tasima

Tasima

Üye
Arkadaşlar nokia mağaza da dolaşmaktan bahsediyorsunuz. Yeni mağaza programı telefonun hafızasına imagecache diye bir klasör açıyor ve uygulama resimlerini buraya atıyor. O klasör zamanla şişiyor haliyle. Arasıra dosya yöneticisinden telefonun hafızasına girip imagecache dosyasını silerseniz sorununuz çözülecektir.

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar nokia mağaza da dolaşmaktan bahsediyorsunuz. Yeni mağaza programı telefonun hafızasına imagecache diye bir klasör açıyor ve uygulama resimlerini buraya atıyor. O klasör zamanla şişiyor haliyle. Arasıra dosya yöneticisinden telefonun hafızasına girip imagecache dosyasını silerseniz sorununuz çözülecektir.
İyide kardeşim ara sıra diyosunda ben bir giriyorum çıktığımda 90 tane resim yüklenmiş oluyor!Ben sürekli bunları silerek kendime eziyet etmek zorunda mıyım?Böyle hataları olması bile çok saçma değil mi? Sen kaç senelik firmasın halan böyle hatalar yapıyorsun.:off:

aliosman166

aliosman166

Üye
galeride gözükmese sorun yok aslında.. Tel hafızasındaki resimleri galeride göstermeyen program tarzı bir şey yok mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt