Amazon.com dan alışveriş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Amazon.com dan alışveriş
ya arkadaşlar o site guvenilirmi acaba ? :hmmm bişiler almayı düşünüyom .Fiyatlar acayip ucuz .Türkiyede pahalı .

örnek:

örnek:

mesala diyelimki iphone alacam bi sorun çıkarmı ? yani bilginiz var mı bu kadar ucuz olmasının sebebi ?

Bi sorun çıkma durumu sizce ne ?

kafam karıştı fiyatları görunce bişiler alasım geldi :hmmm

Hasan

Üye
bugün cevap veren olmaz:d:

Herkes bıktı bu bölümden:D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
belli olmaz :D

Hasan

Üye
görcez 12 dk kaldı:d:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:zzz:

----------Eklendi 25.02.2012 @ 00:15:45 ---------- Yazıldı 24.02.2012 @ 23:50:08 ----------

bilen yokmu ya :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arada 400 lira var. Hepsiburada tercih ederdim eskiden. Çok gevşedi artık bu siteyi sildim kafamdan. Amazon bir kere yurt dışı. Hepsibuarada indirim yapmasaydı Amazon derdim.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Arada 400 lira var. Hepsiburada tercih ederdim eskiden. Çok gevşedi artık bu siteyi sildim kafamdan. Amazon bir kere yurt dışı. Hepsibuarada indirim yapmasaydı Amazon derdim.

yok bunları almıcam ama örnek olarak koydum . Ama amazon çok ucuz yaa . Benim evimdeki çogu eşya elektronik eşyalar ve digerleri ni hepsiburada.com dan aldım . Telefonumu ders çalışma masamı sandalyemi hepsini ordan aldım ve memmunum halaa da hepsiburada .com taraftarayım :) ama işte amazon kafamı karıştırdı . Sanırsam bir kaç bişi alacam ama işte güvrnemiyom . Mesala duyduguma göre ordaki telefonlarda Türkçe dil destegi yok muş :hmmm çook ucuz abi öyle olunca başka bi yere para vermek istemiyom :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Deneme amaçlı ucuz birşey al derim. Başarılı olursan artık yeni alışveriş siten olur.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
gümrük vergisi olayı varmış galiba :(

mstf_l

mstf_l

Üye
150 liranın üstünde gümrük vergisi ödüyorsun onu da hesapla

----------Eklendi @ 11:01:00 ---------- Yazıldı @ 11:00:43 ----------

yada dolar mıydı yav

----------Eklendi @ 11:01:42 ---------- Yazıldı @ 11:01:00 ----------

ben de telefona batarya almayı düşünüyom türkiyede yok nerdeyse benim batarya

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
valla gümrük işi sansına dedi bi arkadaş . Ups ile gelirse gümrükten yırtma ihtimali varmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt