centrino2duo işlemcisi o çift çekirdek centrino2duo ile core2duo aynı düzeydeyani core 2 duo mu daha iyi
Centrino Duo mu
ikinci ele hiç bulaşmayın derim fiyat aralığınız ne kadar indirimler var şuan ve hangi amaçla kullanıcaksınız film oyun internet?anladım arkadaşlar teşekkür ederim.
Centrino Duo ya bulaşmıyorum o zaman. Ikinci el uygun fiyat laptop alacam yarın da sahibindenden ilanlara bakıyorum
kardeşim 500 tl param var öğrenciyim anca bu kadar toplayabildim. 4-5 bilgisayar buldum bulunduğum yerde 2 gb ram çift çekirdek 1 gb ekran kartı 320 hardisk hepsi.sıfır alacak param yok o yüzden. Oyun oynarim ama çok nadir oynamasamda olur. Internet ve film amaçlı diyelim.

metin 2 ise en düşük gereksinime ihtiyaç duyan oyunlardan
Tamam o zaman teknosa da bir laptop var samsung. 499 Tl olmuş. Bu cumartesiye özel. 2 gb ram filan var. Gayet uygun özellikleri ona bir bak?![]()
8 gb ram ve 5 gb ekran kartım var. Metin 2 'den 10 fps alıyorum. Yani 1 saniyede anlık donmalar oluyor.
Hiç belli olmuyor bu işler. 
ayrıca eklerim metin 2 oynayan biri diğer oyunları oynamazmetin 2 ise en düşük gereksinime ihtiyaç duyan oyunlardan
----------Eklendi @ 22:06:45 ---------- Yazıldı @ 22:05:36 ----------
vay ciddi misin'? Kardeş bir link atsana sana zahmet.

Yazın 1250 ye berkenin önerdiğini alma monsterler var 1700 2000 arası onlara bak derim ben...

5.5 yıldır metin 2 oynuyorum.8 gb ram ve 5 gb ekran kartım var. Metin 2 'den 10 fps alıyorum. Yani 1 saniyede anlık donmalar oluyor.
Hiç belli olmuyor bu işler.
----------Eklendi @ 22:09:50 ---------- Yazıldı @ 22:08:42 ----------
Mobildeyim şimdi birazdan atarım. Ama notebook değil netbook yani küçük.![]()
o donmalar net hızından yada farklı sebeptir
2004 de aldığım çok eski bilgisayarım sorunsuz açıyor 
Benim önerdiğimde freedos işte alsın onu güzel bence...benım tavsıyem..
Notebook alırken wındows ısletım sıstemı yerıne lınux, freedos sıstemlı notebook tercıh ederım... 200 lıra fark edıyor...
Monster toplamak daha mantıklı...
Ekran kartı ssd ve ıslemcı yuklenıp gerısını dusuk secerek super notebook alınır.
benım tavsıyem..
Notebook alırken wındows ısletım sıstemı yerıne lınux, freedos sıstemlı notebook tercıh ederım... 200 lıra fark edıyor...
Monster toplamak daha mantıklı...
Ekran kartı ssd ve ıslemcı yuklenıp gerısını dusuk secerek super notebook alınır.
Benim önerdiğimde freedos işte alsın onu güzel bence...