pc toplıycam yardım edermısnız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lolaman

lolaman

Üye
Ben işi biliyorum :D sen merak etme :D 190 dolar ediyomuş birde :D

lolaman

lolaman

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4396737]
190 dolara sat ozaman :D
[/QUOTE]
Satacaktımda 2.8 ghz yuh deve ne halta yarıycak bu külüstürde 2.8 ghz anlamadım neyse ben bunu 190 dolara satsam adamı iyi kazıklarım :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
konuyu baltaladiniz :ehe

lolaman

lolaman

Üye
Balta değil testere :ehe

lolaman

lolaman

Üye
Bak ne kadar kalın derim içindekiler iyi olduğu için kalın ekranı kocaman 15 inç falan :D

lolaman

lolaman

Üye
bak 2 tane usb girişi var windows xp Tek sorunu yere düşünce ekran kartı çatladı bizde yeni kart aldık ekranın sag tarafına dogru beyaz çizgi var ama pek belli olmuyo ince zaten çizgi olan yerdeki renkler açık görünüyo...Sonra kapama tuşuna basılı tutunca acil kapanma özelligi falan var derim ama gerçekten 2.8 ghz nedir seninkinin turboboost lu haliyle aynı nerdeyse :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Tehlike ";4396673][COLOR="DarkRed' Alıntı:

google da arattırdım öyle bir model yok :d: milattan kalma bir laptop internete girmen mucize :D

tarihi müzelere ver para eder :ehe
[/COLOR]

nevzatsemli

nevzatsemli

Üye
    Konu Sahibi
Hdd =

tabi şimdi hasan gelir seçtiğim hdd ye bi kusur bulur :ehe hdd ye ve ekran kartına ne kadar bi harcama yapabilirsin ona göre bi öneri yapalım seçtiğin ekran kartı oyun için o kadarda iyi değil ayrıca power supply de alman gerekiyor elinde yüksek bi power supply varsa 550 600 wat falan almana gerek yok

500 luk yeter dıye dusunuyorum bu arada ılgınıze tşkederım bıde anakart ıle işlemcım uyumlumu arastırdım kım yerde işlemdı destegı fx olarak gozukmuyor indirim bıtmeden yardım edersenız işlemcı ve anakart siparişi varıcen 350 wat supply var elımde yetmesse sızın onerınızı degerlendırcem

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardes bana bır fıyat soyle ben sana toplıcam... Sen parcaları yanlış secmıssın.

nevzatsemli

nevzatsemli

Üye
    Konu Sahibi
cok ucuk fıyat olsun ıstemıyorum 650 700 civarı ekran kartım ve kasam var genelde oyun oyanamk ıcın uzun sure kullanabıleyım bı sekılde

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartın ne ?
harddiskin varmı

elinde hiç eski parça varmı onları say bana kullanabilecgimiz bozuk çalışan herşeyi yaz

nevzatsemli

nevzatsemli

Üye
    Konu Sahibi
hdd yok elımde sadece ekran kartı var oda axle 8400 1gb işlemcım fx 6100 olursa ıyı olur 320 gb yeter dıye dusunuyorum bıde kasam var 350 power supply var kasayla bırlıkte

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
700 lıraya fx6100 alınamaz..

----------Eklendi @ 23:00:43 ---------- Yazıldı @ 22:59:32 ----------

8400 ekran kartıda eskıde kaldı artık

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
emre 700 lıra butce var 300 tl ıslemcı yazıyorsun...
Anakart ekran kartı hdd ram
bu 4 unun en ucuzunu alsan yıne 400den fazla yapar..
Powerı saymadım bıle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt