pc toplıycam yardım edermısnız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nevzatsemli

nevzatsemli

Üye
    Konu Sahibi
pc toplıycam yardım edermısnız
ANAKART: GIGABYTE GA-880GM-D2H AMD 880GMA DDR3-1800(OC)MHz S+L+V+SATA Soket AM3 mATX Anakart

HDD: SEAGATE 320GB 7200 NCQ SATA3 16MB ST320DM000

İŞLEMCİ: AMD fx 6100 3.3 ghz

ekran kartı : axle 8400 1 gb 128 bit

bu şekılde bır pc toplamak ıstıyorum genellıkle oyun oynamak ıcın işlemcim ve anakartın uygunluğu doğrumu ve bu işlemcıyı tavsıye edermısnız ıyımıdır onu bılmek ıstıyorum şimdiden teşekkürler

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Hdd =

tabi şimdi hasan gelir seçtiğim hdd ye bi kusur bulur :ehe hdd ye ve ekran kartına ne kadar bi harcama yapabilirsin ona göre bi öneri yapalım seçtiğin ekran kartı oyun için o kadarda iyi değil ayrıca power supply de alman gerekiyor elinde yüksek bi power supply varsa 550 600 wat falan almana gerek yok

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:aha: harddısk gereksız ve pahalı 500gb ıdeal...

Kardes ne kadarlık bır pc toplamak ıstıyorsun ona gore toplayayım sana kasa... Bak yarın vatan bılgısayarda ındırım var hemen gıder alırsın

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia
PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
:ehe siz benim dediğim harddiski alın o daha iyi fiyat olarakta normal siz ona uymayın :ehe

futbol123

futbol123

Üye
:aha: harddısk gereksız ve pahalı 500gb ıdeal...

Kardes ne kadarlık bır pc toplamak ıstıyorsun ona gore toplayayım sana kasa... Bak yarın vatan bılgısayarda ındırım var hemen gıder alırsın
indirim başladı bugün hasan :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
subelerde yarın baslıyor amaaaa :aha:

bugun sadce onlıne satısta var

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Benim 1tb lık iyi şimdilik kimse dokunmasın ona :dover: :ehe

----------Eklendi @ 20:37:50 ---------- Yazıldı @ 20:37:19 ----------

40 yılda bi doğru parça yazdım kimseye laf söyletmem :ehe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
nıye fazla para vesın...
Hem benımde 1tb lık var laf soylemıyorum .. :aha:

lolaman

lolaman

Üye
havamı atıyosunuz benim laptopun hdd 40 gb toplam ona göre konuşun :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
lolaman

lolaman

Üye
Ne sandın 7 yıl önce 1.7 milyara almıştım acer travelmate 2420 :D

lolaman

lolaman

Üye
kaç paraya aldın ben 1.7 milyara aldım naber :D

lolaman

lolaman

Üye
Biliyorum adam 50 verdi de satmadım 70 e satcam :D Zamanının en iyi bilgisayarıydı gerçi ekranın sol alt kenarına kolonya kaçtı karardı orası biraz şimdi açılmıyo anakart yandı galiba açma düğmesine basıyorum tık yok ışık bile yanmıyor.Şimdi sony vaio dan yazıyorum modeli bu bak SONY VAİO PCG-K195HP al kıskan benim ki marka sony naberrrrr

futbol123

futbol123

Üye
Biliyorum adam 50 verdi de satmadım 70 e satcam :D Zamanının en iyi bilgisayarıydı gerçi ekranın sol alt kenarına kolonya kaçtı karardı orası biraz şimdi açılmıyo anakart yandı galiba açma düğmesine basıyorum tık yok ışık bile yanmıyor.Şimdi sony vaio dan yazıyorum modeli bu bak SONY VAİO PCG-K195HP al kıskan benim ki marka sony naberrrrr
google da arattırdım öyle bir model yok :d: milattan kalma bir laptop internete girmen mucize :D

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia
lolaman

lolaman

Üye
vardır ya bide ben bakayım :D

----------Eklendi @ 21:11:07 ---------- Yazıldı @ 21:08:56 ----------

Buyur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt