Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

eskbxl

eskbxl

Üye
cok tesekkur ederim emegine saglik sertifika derdin den kurtuldum c6
bir sorum olacak ben ilk once turkce dili yukledim sorunsuz oldu ayni ilk alinmis gibi uzerinde bu hi5, twitter , myspace gibi programlarda yuklendi bunlari silmek icin verdiklerinizi aynisini uyguladim ( daha oncede yapmistim silinmisti) ama simdi silemiyorum
uygulama yoneticisinden ve batuninst bunlari nasil silebilirim.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
c6-01 yaptım süper :)

blackmyt61

Üye
bende c:/sys/bin e taşıyamıyorum sys e tıklıyorum birşey acılmıyor sadece c:/sys/install server acılmıyor diyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bende c:/sys/bin e taşıyamıyorum sys e tıklıyorum birşey acılmıyor sadece c:/sys/install server acılmıyor diyor
Telefonu kapatıp açtın mı? Diğer işlemleri anlatıldığı gibi yaptıysan kapatıp açtıktan sonra c:/sys/bin klasörü görünecektir. Daha sonra inst.ser. dosyasını bin klasörüne x plore yada her hangi bir dosya yöneticisi ile kopyala/taşı bu kadar.

blackmyt61

Üye

Telefonu kapatıp açtın mı? Diğer işlemleri anlatıldığı gibi yaptıysan kapatıp açtıktan sonra c:/sys/bin klasörü görünecektir. Daha sonra inst.ser. dosyasını bin klasörüne x plore yada her hangi bir dosya yöneticisi ile kopyala/taşı bu kadar.
şu rom patcher kısmını anlamadım üstüne gelince tik oluyor bide yan ok oluyor hangisi olcak orayı birde telefonu kapatıp acınca tekrar rompatcher e gelcezmi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
şu rom patcher kısmını anlamadım üstüne gelince tik oluyor bide yan ok oluyor hangisi olcak orayı birde telefonu kapatıp acınca tekrar rompatcher e gelcezmi
Bizimle kafa bulmuyorsun değil mi?

RomPatcherı çalıştırıp her iki seçenekte yeşil ve çeltikli olarak çıkış yapacaksın.

blackmyt61

Üye
bunların hepsini
yaptım şimdi hacklenip hacklenmediğini nasıl anlıcam

blackmyt61

Üye
okey saolun teşekkür ederim

bhjk

Üye
Arkadaşım çok teşekkür ederim c6-00 da çalışıyorr...

karambol-2

Üye
helal olsun kardeş çok sağol

maxyusuf_34

Üye
oldu süpersin be kardeş çok teşekkür ettim yalnız işallah 2014lerde yani gelecek yıllardada işe yarar işallah tekrar çok teşekkür ettim 5800

scap12

Üye
Allah razı olsun senden kardeşim benimde c5-00 vardı tekseferde hallettim sorunu sayenden emeğine sağlık

boyabatlı

boyabatlı

Üye
701 dede olumlu

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Harikasın :) Sektör içerisinde değilim yalnız bu sektöre uzakta değilim ama hack işini bugüne kadar yapmamakta ısrar ediyordum bugün itibariyle bu ısrardan vazgeçtim :D

Sorunsuz bir şekilde sayende telefonumu Hackledim... teşekkür ederim :)

ahmetoran

ahmetoran

Üye
Özür dilrim ama bir şey sormak istiyorum. bu hack işi telfona zarar veriyor mu? telfonu Garanti dışına çıkartıyor mu?

angaram06

Üye
arkadaslar ben dedıgınız herseyı yaptım fakat installerı xpelerden sys bine atamıyorum cnku sadece sys var bin diye bırsey yok acıl yardım .s lutfenn

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Özür dilrim ama bir şey sormak istiyorum. bu hack işi telfona zarar veriyor mu? telfonu Garanti dışına çıkartıyor mu?

Telefona zarar vermez sertifika gerektiren uygulamaları yüklemek için hack gerekli, garanti dışı kalır ama telefona hard format attıktan sonra hack otomatik kalkacağı için telefon tamamen orjinal dosyaları yüklenmiş olur. Bu formattan sonra garantine birşey olmuyor.

----------Eklendi @ 18:43:33 ---------- Yazıldı @ 18:42:44 ----------

arkadaslar ben dedıgınız herseyı yaptım fakat installerı xpelerden sys bine atamıyorum cnku sadece sys var bin diye bırsey yok acıl yardım .s lutfenn

telefonu kapatip açman gerekli.

aopen

aopen

Üye
c6-01 belle var.telefon şu ilk uygulamayı yükleyemedi(nortonsymbianhack) yardımm???

Üst Alt