Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Ritchie88

Ritchie88

Üye
C6 01 bellede olmuyo mu annada yapmıstm ama belle hack yok mu ?

smolish31

Üye
emeğine sağlık.sırasıyla yaptım işlemleri. oldu. c601 kullnyrm

alexanderson

Üye
arkadaşlar ben e7 belle de tüm denileni yaptım hiç sorun cıkmadı. oldu mu olmadı mı nasıl anlıyoruz :)

kaavkw

Üye
Selam, ben bu işlemi E7-00 Belle'de uyguladım, çoğu unsigned widget/uygulama artık yüklerken sorun vermiyor, fakat telefon baya bi' ağırlaştı; menü geçişleri, açılan yeni menünün yüklenme süresi, ana ekranlar arasındaki geçişler falan. Sorun ne olabilir? Bir de bu yöntemi geri almanın yolu var mı? Zira uygulamalardan ziyade telefonun seri çalışması benim için daha önemli, teşekkürler.

burak1710

burak1710

Üye
nokia c6-01 bellede denilenleri yaptım sertifika hatası aldığım programları yükleyebiliyorum şuan

murat2414

Üye
beyler herşey tamam güzelde o x-plore programıyla o dosyayı nasıl atacaz onu anlamadım birde arada sayfalarda shared dosyasını filan siyin diyen olmuş 1. sayfada ben mi göremedim gerçi sildim o dosyası bişi olur mu birde o not kısmında belittiğiniz olayı bir gere mi yapacaz her program yüklemek istediğimizdi

gocomego

Üye
nokia 500 de denendi. sonuç mükemmel... :D :oke:

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
eline saglık bende de sorunsuz çalıstı teşekkür ederim. nokia c6-01 :D

coldblood16

Üye
c6-01 belle de denedim oluyor. telefona uygun installserver.exe dosyasını c:\sys\bin klasörüne atmayı unutmayın.

By_Ogus

Üye
sys yok bende

mrkd

mrkd

Üye
n95 te çalıştı teşekkürler.

loony1

Üye
e66 da dosya bozuk diyor unsigned program yüklerken

Mert_c21

Mert_c21

Üye
Herşeyi yaptım fakat xplore ile dosyayı taşırken sorun çıkıyo taşımıyo.

umityakup

Üye
Çok teşekkürler.
c6-01 Belle sorunsuz ..

ghostweb

Üye
NOKIA N8 Belle çalıştı sanırım. unsigned yükledim. yükleme tamamlandı. ama ufak detayı atlamışsın rompactherda apply dedikten sonra teli yeniden başlatacaksınız. yoksa sys bin klasörlerini göremezsiniz.

tolgayuce

Üye
e72 yükledim calişiyor emegine sağlık

baran241995

baran241995

Üye
arkadaşlar şu taşıma nasıl olacak nasıl taşınıyor

007rambo07

Üye
5320 xmusic o kadar denedim olmadı sayende yaptım çok saol be kardeşim !

kaplanlar365

kaplanlar365

Üye
hackledikten sonra nasıl geri çevire bilirim ?

kanunsuz_mami

Üye
çok teşekkürler ellerinize sağlık. gayet iyi bir şekilde açıkladınız 5800 da sorunsuz çalışıyor

Üst Alt