[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

finike_ru

finike_ru

Üye
Hay Allah razı olsun....şu unsignetten bıkmıştık..

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
EVVVETT süper harika ellerine sağlık kardeş.güzel harukulade. takdire şayan. daha kaldımı acep :D

deadly92

deadly92

Üye
Yüklüyorum Nortonu ama veri yok diyor ve çıkıyor

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hata yapıyo olabilirsin

deadly92

deadly92

Üye
nasıl mesela ne gibi

besim.farhan

besim.farhan

Üye
benim 1dk bile sürmüyor:)

deadly92

deadly92

Üye
kardeş yardımcı olun be şu telefonu hackleyeyim

eskbxl

eskbxl

Üye
cok tesekkur ederim emegine saglik sertifika derdin den kurtuldum sayende nokia c6:maxicep:
bir sorum olacak ben ilk once turkce dili yukledim sorunsuz oldu ayni ilk alinmis gibi uzerinde bu hi5, twitter , myspace gibi programlarda yuklendi bunlari silmek icin dediklerinizi harfiyen yaptim imsasiz uygulamalari yukluye biliyorum ( daha oncede yapmistim silinmisti) ama simdi silemiyorum
uygulama yoneticisinden ve batuninst bunlari denedim olmadi bana nasil bir yol tavsiye verebilirsiniz

ssinko

Üye
OL MU YOR
Symantec Symbian Hack'i SİLİNEMİYOR DİYOR. bideC:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak demişsin onuda bulamadım videolu anlatım yaparsan daha yapıcı olur başarılar

experpolis

Üye
ellerine sağlık var ol...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkur ederim emegine saglik sertifika derdin den kurtuldum sayende nokia c6:maxicep:
bir sorum olacak ben ilk once turkce dili yukledim sorunsuz oldu ayni ilk alinmis gibi uzerinde bu hi5, twitter , myspace gibi programlarda yuklendi bunlari silmek icin dediklerinizi harfiyen yaptim imsasiz uygulamalari yukluye biliyorum ( daha oncede yapmistim silinmisti) ama simdi silemiyorum
uygulama yoneticisinden ve batuninst bunlari denedim olmadi bana nasil bir yol tavsiye verebilirsiniz

rica ederim :) uygulamalar kalkmıyomu :hmmm

----------Eklendi @ 00:27:10 ---------- Yazıldı @ 00:26:27 ----------

OL MU YOR
Symantec Symbian Hack'i SİLİNEMİYOR DİYOR. bideC:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak demişsin onuda bulamadım videolu anlatım yaparsan daha yapıcı olur başarılar

kardeşim x plore ile bak gözükür o klasör :)

----------Eklendi @ 00:27:32 ---------- Yazıldı @ 00:27:10 ----------

ellerine sağlık var ol...

:rica:

pasa_zade

Üye
kardeş ben denedim telefonum 5800 ama bi işe yaramadı. hala sertifika hatası veriyo yinede paplaşım için teşekkürler...

pasa_zade

Üye
ellerine sağlık şimdi yaptım:D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Üst Alt