konuyu açan açtığına pişman oldu heralde açtıktan sonra hiç mesaj yazmamış![]()

Android uygulamalarını çalıştırabiliyor diyorsunuzda durun bir emulatörü yayınlasın adamlar, hangi uygulamalar çalışıyor hangileri çalışmıyor görelim bakalım ? En iyi web browser'mış pöh kur bir Opera Mobile uçursun seni.. Düşük CPU'lu kıytırık Symbian telefonlardaki gibi değil performansı Android'de yağ gibi kayıyor..

Evet, 1 GHz işlemcili 512 MB RAM'li Android cihazda arayüz tekliyor, 1 GHz işlemcili ve 512 MB RAM'li 701'de ise arayüz akıyor. Son olarak, ben de Android kullanıcısıyım; Opera Mobile çok uyduruk bir tarayıcı. Onun yerine gider Firefox veya Dolphin HD veya Chrome (ICS) yüklesen daha iyi![]()

Yag gibi dedigide 3 tane ev ekrani bir tane mail widgeti ekleyince takilmaya baslayan arayuz![]()
Ağzın dert görmesin. Yalnız, o arayüz Belle arayüzü değil, uyduruk TouchWiz
4-5 widget ekleyince, menü açılırken kasıyor, geçişler de aynen öyle. 1 GHz 512 MB RAM'li Galaxy Tab'de denenedi
Kullanmadıysan 701'i bence konuşma. 512 MB RAM'li Android 486 MB RAM kullanabiliyor ve Gingerbread ondan yalnızca 230 MB boş RAM bırakıyor. Buna ne diyorsun?Of of ofAğzın dert görmesin. Yalnız, o arayüz Belle arayüzü değil, uyduruk TouchWiz
4-5 widget ekleyince, menü açılırken kasıyor, geçişler de aynen öyle. 1 GHz 512 MB RAM'li Galaxy Tab'de denenedi
Kullanmadıysan 701'i bence konuşma. 512 MB RAM'li Android 486 MB RAM kullanabiliyor ve Gingerbread ondan yalnızca 230 MB boş RAM bırakıyor. Buna ne diyorsun?

Bos ram miktari takintisi sadece s60v5 kullanip ram yetmemezliginden bikanlarda oluyor artik asin bunlari
Ram miktari yerine kullanabileceginiz oyun uygulama seviyesine bakin.Madem bos ram miktari sizi bu kadar mutlu ediyorsa o telefonu kapatinda 512 raminde tamami bos olsun, mutlu olursunuzBos ram miktari takintisi sadece s60v5 kullanip ram yetmemezliginden bikanlarda oluyor artik asin bunlari
Ram miktari yerine kullanabileceginiz oyun uygulama seviyesine bakin.
hayır canım bal gibi de kaldırır. Sorun symbianı bitiriyorum diyen telefon şirketi. Neyse ram demişsin, bizim cihazlarımızda kapı gibi 512mb - 1gb ramimiz var diyenler sizler değil misiniz acaba?
demekki ramsiz olmuyormuş, biraz da boş alana ihtiyaç varmış demek.
hem merak ediyorum madem ram önemli değil ozaman verelim sana 256mb ramli bir android (mesela ace) kullan bakalım bir süre. Bak nası koşa koşa galaxy plus'ına dönceksin. 
Gören de oyun uygulamaları symbian kaldırmıyor sanacak.hayır canım bal gibi de kaldırır. Sorun symbianı bitiriyorum diyen telefon şirketi. Neyse ram demişsin, bizim cihazlarımızda kapı gibi 512mb - 1gb ramimiz var diyenler sizler değil misiniz acaba?
demekki ramsiz olmuyormuş, biraz da boş alana ihtiyaç varmış demek.
hem merak ediyorum madem ram önemli değil ozaman verelim sana 256mb ramli bir android (mesela ace) kullan bakalım bir süre. Bak nası koşa koşa galaxy plus'ına dönceksin.
![]()

Madem kaldiriyor, N8 inde Tintin HD oynasana ?![]()

Sanki oyun telefon kaldırmadığından çıkarılmıyor.
Gameloft çıkarsın oynayayım. Pazarlama stratejisi bu adam oyunu bilerek n8'e çıkarmıyor yeni telefonlar alınsın diye.

Android in 1 ghz le yaptigini Symbian 680 le yapar diyip o zaman Android hizlida Symbian niye yavas dedigimiz zaman kotu kodlanmis, iyi gelismemis diye bahane uydurmaya baslayan tiplere benzeme Serdar![]()
valla dostum o konu çoktan amacına ulaştı (ya da konuyu açan kişi meego'yu yerme amacına ulaşamadı desek daha doğru olurBeyler adam size sormuş n9 alınırmı siz symbian girdiniz androidden çıktınız hay allahım![]()
)
valla dostum o konu çoktan amacına ulaştı (ya da konuyu açan kişi meego'yu yerme amacına ulaşamadı desek daha doğru olur)
bizim yaptığımız bu tartışma Lenneth adlı üyenin icadıdır.![]()

valla dostum o konu çoktan amacına ulaştı (ya da konuyu açan kişi meego'yu yerme amacına ulaşamadı desek daha doğru olur)
bizim yaptığımız bu tartışma Lenneth adlı üyenin icadıdır.![]()

Telefonla tableti bir tutup karsilastiran adami destekliyorsun ya Serdar ne diyim sana
Yakinda laptop aldim, kasiyordu en iyisi Symbian derse ve sende onu savunursan sasirmam artik.