Şimdi Meego alsam bana nasıl bir artısı ve eksisi olur androide göre?

Sponsorlu Bağlantılar

PROTON1

PROTON1

Üye
N9 piyasaya çıkan son MEEGO değil mi?Bir deneyemedim şu meego ve maemo yu

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beyler konuyu bastan sona kadar okudum aklimda android bi telefon almak vardi ama n9a kanim fena kaynadi aklimi celdiniz ! :D

klongs

klongs

Üye
konuyu açan açtığına pişman oldu heralde açtıktan sonra hiç mesaj yazmamış :D

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
  • Beğen
Tepkiler: pRime.
Del Rey

Del Rey

Üye
Android uygulamalarını çalıştırabiliyor diyorsunuzda durun bir emulatörü yayınlasın adamlar, hangi uygulamalar çalışıyor hangileri çalışmıyor görelim bakalım ? En iyi web browser'mış pöh kur bir Opera Mobile uçursun seni.. Düşük CPU'lu kıytırık Symbian telefonlardaki gibi değil performansı Android'de yağ gibi kayıyor..

Evet, 1 GHz işlemcili 512 MB RAM'li Android cihazda arayüz tekliyor, 1 GHz işlemcili ve 512 MB RAM'li 701'de ise arayüz akıyor. Son olarak, ben de Android kullanıcısıyım; Opera Mobile çok uyduruk bir tarayıcı. Onun yerine gider Firefox veya Dolphin HD veya Chrome (ICS) yüklesen daha iyi :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
beyler n9 alsak mi napsak :D

Lenneth

Üye
Evet, 1 GHz işlemcili 512 MB RAM'li Android cihazda arayüz tekliyor, 1 GHz işlemcili ve 512 MB RAM'li 701'de ise arayüz akıyor. Son olarak, ben de Android kullanıcısıyım; Opera Mobile çok uyduruk bir tarayıcı. Onun yerine gider Firefox veya Dolphin HD veya Chrome (ICS) yüklesen daha iyi :D

Yag gibi dedigide 3 tane ev ekrani bir tane mail widgeti ekleyince takilmaya baslayan arayuz :zuhaha:

Del Rey

Del Rey

Üye
Yag gibi dedigide 3 tane ev ekrani bir tane mail widgeti ekleyince takilmaya baslayan arayuz :zuhaha:

Of of of :D Ağzın dert görmesin. Yalnız, o arayüz Belle arayüzü değil, uyduruk TouchWiz :) 4-5 widget ekleyince, menü açılırken kasıyor, geçişler de aynen öyle. 1 GHz 512 MB RAM'li Galaxy Tab'de denenedi :) Kullanmadıysan 701'i bence konuşma. 512 MB RAM'li Android 486 MB RAM kullanabiliyor ve Gingerbread ondan yalnızca 230 MB boş RAM bırakıyor. Buna ne diyorsun?

• Beğen
Tepkiler: fLuke! ve Cihanî Sultan

Lenneth

Üye
Of of of :D Ağzın dert görmesin. Yalnız, o arayüz Belle arayüzü değil, uyduruk TouchWiz :) 4-5 widget ekleyince, menü açılırken kasıyor, geçişler de aynen öyle. 1 GHz 512 MB RAM'li Galaxy Tab'de denenedi :) Kullanmadıysan 701'i bence konuşma. 512 MB RAM'li Android 486 MB RAM kullanabiliyor ve Gingerbread ondan yalnızca 230 MB boş RAM bırakıyor. Buna ne diyorsun?

Telefonla tableti nasil bir tuttugunuzu cok merak ediyorum , ram miktarlarina bakmak yerine bir ekran cozunurluklerine bakin ikisinin, ondan sonra gelin konusun burda hey Allahim :zuhaha:

Madem bos ram miktari sizi bu kadar mutlu ediyorsa o telefonu kapatinda 512 raminde tamami bos olsun, mutlu olursunuz :ehe Bos ram miktari takintisi sadece s60v5 kullanip ram yetmemezliginden bikanlarda oluyor artik asin bunlari :) Ram miktari yerine kullanabileceginiz oyun uygulama seviyesine bakin.

pRime.

pRime.

Üye
Madem bos ram miktari sizi bu kadar mutlu ediyorsa o telefonu kapatinda 512 raminde tamami bos olsun, mutlu olursunuz :ehe Bos ram miktari takintisi sadece s60v5 kullanip ram yetmemezliginden bikanlarda oluyor artik asin bunlari :) Ram miktari yerine kullanabileceginiz oyun uygulama seviyesine bakin.

Gören de oyun uygulamaları symbian kaldırmıyor sanacak. :zuhaha: hayır canım bal gibi de kaldırır. Sorun symbianı bitiriyorum diyen telefon şirketi. Neyse ram demişsin, bizim cihazlarımızda kapı gibi 512mb - 1gb ramimiz var diyenler sizler değil misiniz acaba? :zuhaha: demekki ramsiz olmuyormuş, biraz da boş alana ihtiyaç varmış demek. :) hem merak ediyorum madem ram önemli değil ozaman verelim sana 256mb ramli bir android (mesela ace) kullan bakalım bir süre. Bak nası koşa koşa galaxy plus'ına dönceksin. :zuhaha:

Lenneth

Üye

Gören de oyun uygulamaları symbian kaldırmıyor sanacak. :zuhaha: hayır canım bal gibi de kaldırır. Sorun symbianı bitiriyorum diyen telefon şirketi. Neyse ram demişsin, bizim cihazlarımızda kapı gibi 512mb - 1gb ramimiz var diyenler sizler değil misiniz acaba? :zuhaha: demekki ramsiz olmuyormuş, biraz da boş alana ihtiyaç varmış demek. :) hem merak ediyorum madem ram önemli değil ozaman verelim sana 256mb ramli bir android (mesela ace) kullan bakalım bir süre. Bak nası koşa koşa galaxy plus'ına dönceksin. :zuhaha:

Bana bir tane N8 in rami dusuk Android imin yuksek o yuzden Android daha iyi yazdigim mesaj goster ? Ram konusu iki isletim sistemindede notr kaldigim tek konu. Her zaman bostan cok yetip yetmedigine baktim. Yetmemezlik yok.

Madem kaldiriyor, N8 inde Tintin HD oynasana ? :ehe

pRime.

pRime.

Üye
Madem kaldiriyor, N8 inde Tintin HD oynasana ? :ehe

Sanki oyun telefon kaldırmadığından çıkarılmıyor. :zuhaha:
Gameloft çıkarsın oynayayım. Pazarlama stratejisi bu adam oyunu bilerek n8'e çıkarmıyor yeni telefonlar alınsın diye.

Lenneth

Üye

Sanki oyun telefon kaldırmadığından çıkarılmıyor. :zuhaha:
Gameloft çıkarsın oynayayım. Pazarlama stratejisi bu adam oyunu bilerek n8'e çıkarmıyor yeni telefonlar alınsın diye.

Android in 1 ghz le yaptigini Symbian 680 le yapar diyip o zaman Android hizlida Symbian niye yavas dedigimiz zaman kotu kodlanmis, iyi gelismemis diye bahane uydurmaya baslayan tiplere benzeme Serdar :ehe

pRime.

pRime.

Üye
Android in 1 ghz le yaptigini Symbian 680 le yapar diyip o zaman Android hizlida Symbian niye yavas dedigimiz zaman kotu kodlanmis, iyi gelismemis diye bahane uydurmaya baslayan tiplere benzeme Serdar :ehe

Ben ne zaman kötü kodlanmış dedim Hakan? Demediğim şeyleri uydurma lütfen kaldı ki 680 mhzle şirketler isterse her oyunu yapar n8e. Anlatılmak istenen şeyi anlamak istemeyen tiplere benzeme dostum.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beyler adam size sormuş n9 alınırmı siz symbian girdiniz androidden çıktınız hay allahım :D

pRime.

pRime.

Üye
Beyler adam size sormuş n9 alınırmı siz symbian girdiniz androidden çıktınız hay allahım :D
valla dostum o konu çoktan amacına ulaştı (ya da konuyu açan kişi meego'yu yerme amacına ulaşamadı desek daha doğru olur :) )
bizim yaptığımız bu tartışma Lenneth adlı üyenin icadıdır. :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve Cihanî Sultan
MertcaN9

MertcaN9

Üye

valla dostum o konu çoktan amacına ulaştı (ya da konuyu açan kişi meego'yu yerme amacına ulaşamadı desek daha doğru olur :) )

efenim senin fikirlerini katılıyor ve de malum kişinin sevdasını bir kenara bırakana kadar onunla tartışmamnıza öneriyorum zira ne kadar argümenler ileri sürsenizde ne kadar siz bir şeyleri ispatlasanızda arkadaşın kafasında ki şeyleri değiştirebileceğinizi sanmıyorum. zira onlar bu soğuk kış günlerinde ateşe dönen telefonları ile çok mutlulardır :kop:

Lenneth

Üye

Telefonla tableti bir tutup karsilastiran adami destekliyorsun ya Serdar ne diyim sana :)

Yakinda laptop aldim, kasiyordu en iyisi Symbian derse ve sende onu savunursan sasirmam artik.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Telefonla tableti bir tutup karsilastiran adami destekliyorsun ya Serdar ne diyim sana :)

Yakinda laptop aldim, kasiyordu en iyisi Symbian derse ve sende onu savunursan sasirmam artik.

dostum sana hayran kaldım her bişeye bahanen var :D

Üst Alt