N8 imi flashlarken bu durum ortaya çıktı bakarmısınız lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

painkler

Üye
    Konu Sahibi
N8 imi flashlarken bu durum ortaya çıktı bakarmısınız lütfen
merhaba arkadaşlar tlf da anna yüklüydü belle dosyalarını indirdim ve phonex ile flashlamaya çalıştım forumda okudugum kadarı ile flashlarken ilk basta birsürü yazılar çıktı falan %10,%20 30 40 derken %100 doldu ondan sonra ekrana ingilizce bişey çıktı hata gibi telefonun usb baglantısını kesin 8 saniye güç düğmesine basılı tutun,telefonu normal açın ,usb ile tlf u pc ye bagla daha sonra yeniden deneye tıkla diyordu ben öyle anladım orada yazanı kaç kez yaptım yeniden deneye bastım ama bir türlü olmalı nedense bende iptal dedim sonra telefon açıldı kendiliğinden ve belle yüklenmişti şu anda normal olarak belleyi kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok gibi.Sizce flash yarım kalmış olabilr mi? yada yeniden belleyi tekrar kurulu bellenın üzerine flash layabilrmiyim?

conrad_10

Üye
Aynı sorun bende de var % lik kısmı göremedim ben hep kesildi bağlantı üstte anlatılan gibi çözümü yok mu??

DustoJniK

DustoJniK

Üye
merhaba arkadaşlar tlf da anna yüklüydü belle dosyalarını indirdim ve phonex ile flashlamaya çalıştım forumda okudugum kadarı ile flashlarken ilk basta birsürü yazılar çıktı falan , 30 40 derken 0 doldu ondan sonra ekrana ingilizce bişey çıktı hata gibi telefonun usb baglantısını kesin 8 saniye güç düğmesine basılı tutun,telefonu normal açın ,usb ile tlf u pc ye bagla daha sonra yeniden deneye tıkla diyordu ben öyle anladım orada yazanı kaç kez yaptım yeniden deneye bastım ama bir türlü olmalı nedense bende iptal dedim sonra telefon açıldı kendiliğinden ve belle yüklenmişti şu anda normal olarak belleyi kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok gibi.Sizce flash yarım kalmış olabilr mi? yada yeniden belleyi tekrar kurulu bellenın üzerine flash layabilrmiyim?

Flash işlemi doğru fakat Flashlarken Phoenix Programına İndirdiğin yazılımın ENO dosyasınıda atarsan 25 den geriye saymayacak ve otomatik olarak yükleyecektir...

----------Eklendi @ 10:33:24 ---------- Yazıldı @ 10:32:48 ----------

Aynı sorun bende de var % lik kısmı göremedim ben hep kesildi bağlantı üstte anlatılan gibi çözümü yok mu??

Başka bir Pc de dene senin Pc de sıkıntı var Phoenix service ile ilgili....

COJR3

COJR3

Üye
merhaba arkadaşlar tlf da anna yüklüydü belle dosyalarını indirdim ve phonex ile flashlamaya çalıştım forumda okudugum kadarı ile flashlarken ilk basta birsürü yazılar çıktı falan , 30 40 derken 0 doldu ondan sonra ekrana ingilizce bişey çıktı hata gibi telefonun usb baglantısını kesin 8 saniye güç düğmesine basılı tutun,telefonu normal açın ,usb ile tlf u pc ye bagla daha sonra yeniden deneye tıkla diyordu ben öyle anladım orada yazanı kaç kez yaptım yeniden deneye bastım ama bir türlü olmalı nedense bende iptal dedim sonra telefon açıldı kendiliğinden ve belle yüklenmişti şu anda normal olarak belleyi kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok gibi.Sizce flash yarım kalmış olabilr mi? yada yeniden belleyi tekrar kurulu bellenın üzerine flash layabilrmiyim?
Yazılımınız yarım kurulmadı. % 100 kuruldu. Güvenle kullanın. Ekranda test mode ekranı belirir o belirti çıktıkdan sonra telefonu çıkarın kapatıp açın ve tertemiz kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt