Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep.com Cepten Bedava Girme
Sponsorlu Bağlantılar
phasan
Üye
bedava olmalı bencede herkes kullandıgı operatore mesaj atmalı
'h716043'
Üye
zaten bedava
[Cenk]
Üye
konu bence çok saçma operatörler böyle birşeyle uğraşırlarmı ?
gölgee_65
Üye
Bence bu konunun çözümü biz veya operatörler değil direk forum kurucu ve yöneticileridir.
Çünkü facebook zero tüm operatörlerde ücretsizdi fakat bunun ücretsiz olması facebook'un yaptığı anlaşma ile oldu mesela bu sene anlaşmayı çekti ücretli oldu. Forum'da öyle bir anlaşma yapabilir bence
((( MSM )))
Üye
avea ile 0.facebook girişi hala ücretsiz. Ben ücret ödemeden faceye telefon ile girebiliyorum. Sadece Turkcell ve Vodafone da ücretli. Onlarında asli amacı sadece daha fazla para kazanmak. Avea böyle düşünmüyor ve bu konuda avea yı kutluyorum ...
avea ile 0.facebook girişi hala ücretsiz. Ben ücret ödemeden faceye telefon ile girebiliyorum. Sadece Turkcell ve Vodafone da ücretli. Onlarında asli amacı sadece daha fazla para kazanmak. Avea böyle düşünmüyor ve bu konuda avea yı kutluyorum ...
e-maili göndermiştim gelen cevap ; Bizim ile birlikte çalışma fırsatlarını takip ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu konuyu değerlendirebilecek yetkili arkadaşlarımıza önerinizi ilettim. Uygun bulunması halinde sizin ile temas kurulacaktır. Öneri ve taleplerinizi [email protected] bu adresine mail yoluyla iletebilirsiniz.
e-maili göndermiştim gelen cevap ; Bizim ile birlikte çalışma fırsatlarını takip ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu konuyu değerlendirebilecek yetkili arkadaşlarımıza önerinizi ilettim. Uygun bulunması halinde sizin ile temas kurulacaktır. Öneri ve taleplerinizi [email protected] bu adresine mail yoluyla iletebilirsiniz.
ve klasik "biz sizi ararız" cevabı . kardeş ben vodafone ya bir mail attım önemsiz bi konu idi. ama aradan 30dk geçti beni aradilar. hizmet böyle olur.
ve klasik "biz sizi ararız" cevabı . kardeş ben vodafone ya bir mail attım önemsiz bi konu idi. ama aradan 30dk geçti beni aradilar. hizmet böyle olur.
önemli konularda arıyorlar yasal yolarla telefon almıştım fakat illegal yolla alınmış diye mesaj geldi kapanacatır felan şengüller teknik servis-turkcell-mecidiyeköy LG üçgeninde baskıyı kurdum hallettim hiçbir yere gitmeden turkcell 4440532 numarasıyla aradılar beni konuştuk önemli konularda çalışıyorlar ama böyle şeylerde ...
sincarezindan
Üye
olursa butun operatorler olsun sidi turkcell li biri girip vodafone li giremesse iyi olmaz bence