pc kapanmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
pc kapanmıyor
merhaba arkadaşlar.pc yi kapattığımda programlar kapanıyor ekran gidiyor ama kasa kapanmıyor
power ve fanlar dönmeye devam ediyor.açma kapama tuşuna basılı tutunca ancak kapanıyor acaba sorun nedir?

skynet

Üye
Hiç karşılaşmadığım bir sorun merak ettim şimdi bende..:hmmm

coolasker54

coolasker54

Üye
Peki kapattığında fanlar sureklı donuyormu yoksa bi süre sonra susuyormu.

fatih54102

fatih54102

Üye
anakartta sorun olabilir. Kapandıktan sonra bikere açma kapama tuşuna bas tekrar windows ekranı gelirse format at düzelir.

• Beğen
Tepkiler: TheExplorer
aosman61

aosman61

Üye
fişi çek :D

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Peki kapattığında fanlar sureklı donuyormu yoksa bi süre sonra susuyormu.

kardeş pc windows kapanıyor ekran kararıyor ama kasa kapanmıyor.power ve ön-arkadaki fanlarda dönüyor durmuyor

----------Eklendi @ 23:02:13 ---------- Yazıldı @ 23:01:45 ----------

anakartta sorun olabilir. Kapandıktan sonra bikere açma kapama tuşuna bas tekrar windows ekranı gelirse format at düzelir.

formatta attım ama düzelmedi

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Windows 7’den çıkarken bazen bilgisayarın otomatik kapanmadığı olur. Bu sorunu halletmek için Regedit’den “HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop” anahtarına ulaşın ve “PowerOffActive” DWORD değerini bulup değerini “1” olarak değiştirin.

• Beğen
Tepkiler: TheExplorer
fatih54102

fatih54102

Üye
format atıpta düzelmediyse anakartı bi kontrol ettir. Yada crackli windows kullanıyorsan üstteki arkadaşın dediğini dene.

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7’den çıkarken bazen bilgisayarın otomatik kapanmadığı olur. Bu sorunu halletmek için Regedit’den “HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop” anahtarına ulaşın ve “PowerOffActive” DWORD değerini bulup değerini “1” olarak değiştirin.

bahsini ettiğiniz dizinde PowerOffActive diye bir sekme bulamadım

fatih54102

fatih54102

Üye
kendin oluşturmayı dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt